5530 v30 Güncelleme Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
rica edrim; inş. bundan sonra kendin halledersin

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
herşey ii güzelde v30 hack lanmıyor

bluenighT_497

Üye
arkadaşlar ben ovi pc suitden giriyorum yeni yazılım yok diyor tel için software updatere giriyorum karşıma aynı telefonun yazılm sürümü çıkıyor :( telefondan girince wifiyle 20 mblık bir dosya gözüküyor indiriyorum güncelleme başarısız oluyor :( ne yapmalıyım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim Not: kardeşimin telefonunda oluyor bu olay

Serkan``

Üye
arkadaşlar ben ovi pc suitden giriyorum yeni yazılım yok diyor tel için software updatere giriyorum karşıma aynı telefonun yazılm sürümü çıkıyor :( telefondan girince wifiyle 20 mblık bir dosya gözüküyor indiriyorum güncelleme başarısız oluyor :( ne yapmalıyım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim Not: kardeşimin telefonunda oluyor bu olay

Telefondan güncellemeye kalkma aynısını ben yaptım fakat o gerçek güncelleme değil,bildiğin bir NokiaShop varsa götür ücretsiz güncelleme yapıp veriyorlar.Onun dışında Nokia Software Updater'dan yapabilirsin bilgisayarında.İlk iki sayfadaki mesajlara bak nasıl olduğu yazıyor.

chasing

Üye
arkadaşlar benim telefonumda 5530 ancak güncelleme uyumlu değildir diyor yardım edebilirmisiniz?

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
arkadaşlar saçmalamayın tabiki de ile güncelleyin şöyleki sizin indirdiğiniz tel.den dosya 9 mb nokia softwareden inen 144 mb...
nasıl yapılacağına gelince pcde nokia software updaterin kurulu olması lazım(telefonu alırken mini bir cd veriyolar onda war...)sonra telimizi bilgisayara pc suite ile bağlayın ve programından yugun adımları takip ederek telefonunuzu güncelleyin ;)

Telefondan güncellemeye kalkma aynısını ben yaptım fakat o gerçek güncelleme değil,bildiğin bir NokiaShop varsa götür ücretsiz güncelleme yapıp veriyorlar.Onun dışında 'dan yapabilirsin bilgisayarında.İlk iki sayfadaki mesajlara bak nasıl olduğu yazıyor.

telefondan güncellemeye kalkma o gerçek güncelleme değilde ne demek ?

bak arkadaşım telefondan güncelleştirme yaptığın zaman varolan firmware üstüne sadece yeni özellikleri yüklüyor o sizin 9 mb dediğiniz dosyaları yani. pc den güncelleme yaptığınızda yeni özellikler eklenmiş firmwareyi baştan yüklüyor(144 mb). yani demek istediğim ikiside aynı. bilip bilmeden konuşmayın derim, saçmalamayın.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
kardeş saçmaladığının farkındamısın o zaman nokia 2-3 yıl9mb lık dosyayımı hazırlayamıyor?ve dediğine göre o zaman biz v50 de flan 3gblık dosyayımı yükleyecez?önceki v.20 güncellemesi 145 mb falandı şimdiki 144 mb bu nasıl oluyor?kardeş bunlarıda bana bir açıkla sana inanalım...

denetlemeci

denetlemeci

Üye
Arkadaşlar elbetteki programı ile yada nokia ovi suit ile güncelleme yapmalısınız telefonun içerisindeki yazılım güncellemeyle inen 9 mb'lik dosya güncelleme degildir

Serkan``

Üye
telefondan güncellemeye kalkma o gerçek güncelleme değilde ne demek ?
bak arkadaşım telefondan güncelleştirme yaptığın zaman varolan firmware üstüne sadece yeni özellikleri yüklüyor o sizin 9 mb dediğiniz dosyaları yani. pc den güncelleme yaptığınızda yeni özellikler eklenmiş firmwareyi baştan yüklüyor(144 mb). yani demek istediğim ikiside aynı. bilip bilmeden konuşmayın derim, saçmalamayın.

Kimsenin bilip bilmeden konuştuğu yok bizim de aklımız var çok şükür bazı şeyleri araştırıp söylüyoruz,kusura bakmayın ama son kelimenizle de terbiyeyi aşıyorsunuz.Bu sitedeki moderator vs kişilerin yorumuyla söylüyoruz bunları.

Fota dan boşuna uğraşıyorsunuz o tam güncelleme değildir Mümin'in dediği Nsu dan güncelleme yapmalısınız..
fota güncellemesi tam bir güncelleştirme değildir zaten telefon üzerinden yama indirir ancak esas güncelleme yaklaşık 137mb boyutunda ve pc den yapılması gerekiyor o yüzden uğraşmayın boşuna telefondan yapıcam die ayrıca NSU yu vista yada xp uyumluluk modunda çalıştırarak kur pc ye o zaman çalışır
arkadaşım ilk önce işletim sistemine göre güncelleme nokia programını sonra fun club ilk sayfa 9.mesajdaki şekildeki işlemleri yap telefondan yaptığın güncellemeler işe yaramaz..

eysan10

eysan10

Üye
ya arkadaşlar güncellemeye çalışıorum 2 gündür telefon yazılımının yanında ünlem işareti var ve güncelleştr dediim zaman güncelleme yapmıo napim ben yardm ltffnnnn...:ağlarım:

ayyass_57

Üye
Ya arkadaşlar bu MTP device nedir :S Pc Suite modunda bağlıyorum pc ye devamlı bu driveri buluyor anlayamadım gitti :S

gokhan148

gokhan148

Üye
sa arkadaslar 5800 ı yeni aldim da guncellenmesi gerekiyor mu gerekmiyor mu diye ögrenmek istiyorum nasıl olacak?

Serkan``

Üye
sa arkadaslar 5800 ı yeni aldim da guncellenmesi gerekiyor mu gerekmiyor mu diye ögrenmek istiyorum nasıl olacak?

5800 için çıkan son versiyon v50.0.005,telefonundan *#0000# 'yi tuşla ve yazan versiyona bak,v50'den aşağıysa güncellemen gerekir demektir.

m_glerli

Üye
merhaba arkadaşlar bendedegüncelleme paketi telefonla uyumlu değil mesajı çıkıyor neden olabilir acaba

OğuzcanAbi

Üye
sa<olasın

placeform

Üye
arkadaslar menüde scrolling war demişşiniz ben farkedemedim nerde acaba bende güncelledim

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
aşağı yukarı kayabiliyo

spiegel

Üye
mesajlardaki kasma sorunu halledilmis mi

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
ewt galiba:)

crescenttt

Üye
yüklemeyi nasıl yapıyorsunuz ayrıntılı bilgi alabilir miyim acaba ? :konus: şimdiden tşkler..

Üst Alt