telefondan girince wifiyle 20 mblık bir dosya gözüküyor indiriyorum güncelleme başarısız oluyor
ne yapmalıyım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim Not: kardeşimin telefonunda oluyor bu olayarkadaşlar ben ovi pc suitden giriyorum yeni yazılım yok diyor tel için software updatere giriyorum karşıma aynı telefonun yazılm sürümü çıkıyortelefondan girince wifiyle 20 mblık bir dosya gözüküyor indiriyorum güncelleme başarısız oluyor
ne yapmalıyım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim Not: kardeşimin telefonunda oluyor bu olay
arkadaşlar saçmalamayın tabiki deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile güncelleyin şöyleki sizin indirdiğiniz tel.den dosya 9 mb nokia softwareden inen 144 mb...
nasıl yapılacağına gelince pcde nokia software updaterin kurulu olması lazım(telefonu alırken mini bir cd veriyolar onda war...)sonra telimizi bilgisayara pc suite ile bağlayın veLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızprogramından yugun adımları takip ederek telefonunuzu güncelleyin![]()
Telefondan güncellemeye kalkma aynısını ben yaptım fakat o gerçek güncelleme değil,bildiğin bir NokiaShop varsa götür ücretsiz güncelleme yapıp veriyorlar.Onun dışındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'dan yapabilirsin bilgisayarında.İlk iki sayfadaki mesajlara bak nasıl olduğu yazıyor.
telefondan güncellemeye kalkma o gerçek güncelleme değilde ne demek ?
bak arkadaşım telefondan güncelleştirme yaptığın zaman varolan firmware üstüne sadece yeni özellikleri yüklüyor o sizin 9 mb dediğiniz dosyaları yani. pc den güncelleme yaptığınızda yeni özellikler eklenmiş firmwareyi baştan yüklüyor(144 mb). yani demek istediğim ikiside aynı. bilip bilmeden konuşmayın derim, saçmalamayın.
Fota dan boşuna uğraşıyorsunuz o tam güncelleme değildir Mümin'in dediği Nsu dan güncelleme yapmalısınız..
fota güncellemesi tam bir güncelleştirme değildir zaten telefon üzerinden yama indirir ancak esas güncelleme yaklaşık 137mb boyutunda ve pc den yapılması gerekiyor o yüzden uğraşmayın boşuna telefondan yapıcam die ayrıca NSU yu vista yada xp uyumluluk modunda çalıştırarak kur pc ye o zaman çalışır
arkadaşım ilk önce işletim sistemine göre güncelleme nokia programını sonra fun club ilk sayfa 9.mesajdaki şekildeki işlemleri yap telefondan yaptığın güncellemeler işe yaramaz..
sa arkadaslar 5800 ı yeni aldim da guncellenmesi gerekiyor mu gerekmiyor mu diye ögrenmek istiyorum nasıl olacak?