5530 v30 Güncelleme Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

fatihsovic

Üye
Merhaba abiler benim firmware update olmuyor halen v20...80 yuklu update yapmak istedigimde yeni bir version yok diyor !

Hard reset yaptim tekrar denedim yine tik yok :(
RM-504_EUROPE_30.0.009_v5.01.exe diye birseyler var internete onu da indiremedim sence neden olabilir ?

mail atsaniz sevinirim [email protected]

enizd

enizd

Üye
arkadaşlar merhaba bende henüz 10.0.50 yüklü, nokia software updater la güncellemeye çalışıyorum; cihaz güncel diyor. ne yapmalıyım biri yardımcı olabilir mi acaba??

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba bende henüz 10.0.50 yüklü, nokia software updater la güncellemeye çalışıyorum; cihaz güncel diyor. ne yapmalıyım biri yardımcı olabilir mi acaba??

kardeş sanırım cihazın 5800 bi arkadaşdada oldu v.30 du v.50 flan warken güncellemeyi bulamıyodu ve sorunun çözümü nemesis service suite indiricen sonra yapman gerekenleri ben sana anlatacam sen önce nemesis service suit beta indir :oke:

yoldum

yoldum

Üye
ya bişi sorcam ben daha önce 6630 umu güncellerdim güncelleyince türkçe dil pakedi gitti :D acaba böle bi ihtimal varmı bunda diye korkuyorum yani :D

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
walla kardeş ben şuana kadar güncellediğim telefonlarda öyle bir sorun yaşamadım eğer nokia software updater programıyla güncellersen bir sorun olmaz:oke:

mersin_kaan

Üye
arkadaşlar merhaba bende henüz 10.0.50 yüklü, güncellemeye çalışıyorum cihaz güncel diyor. Güncellemek için ne yapmalıyım.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
sorunun çözümü nemesis service suite indiricen sonra yapman gerekenleri ben sana anlatacam sen önce nemesis service suit beta indir

mersin_kaan

Üye
nemesis hallettim teşekkür ederim

enizd

enizd

Üye
Tlfunum 5530 xm, bu dediğin nemesis service suite bikaç siteden buldum ama hepsi virüslü çıktı. Yine de ilgine tşkr ederim

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar işte indirebileceğiniz link:

srdrylmz478

Üye
bakın arkadaşlar;
nokianın kendi sitesine girip Nokia Software Updater denilen şeyi indiriyorum. kurulum bitince ileri, ileri diyerek ilerliyorum sonra tel i bağlıyorum bilgisayarıma ve son kez ileri dediğimde mevcut sürümle yüklenecek sürümün aynı oldugunu söylüyor (V 10.0.050)
nemesis service suite dediğiniz şeyi yüklediğimde nasıl olurda nokia nın sitesinden indirdiğim son sürüm olaqrak V 10.0.050 diye gösteren şey V 30.0.050 diye değişir lütfen anlatın bana şunu ya yardımcı olun. nokia nın sitesinden direk Nokia Software Updater i indirip de yapanlar var. onlar nasıl başka bişey indirmeden yapabiliyor :S ?

--------------- Ekleme ---------------

birde arkadaşlar;
cihazım için yeni bir güncelleme olup olmadıgını kontrol ettim nokia nın sitesinden ve cihazınız için son sürüm
10.0.050 diyo nasıl bişey bu ya ?

muzi_ko

Üye
benim karşıdan gelen çalma sesi yada konuşma sesleri çok az oldu nedenini anlamadım :(

spiegel

Üye
bendede aynı ses sorunu var. SES yerlerde sürünüyor. DIşarıdayken konuşamıyorum bile

Serkan``

Üye
bakın arkadaşlar;
nokianın kendi sitesine girip Nokia Software Updater denilen şeyi indiriyorum. kurulum bitince ileri, ileri diyerek ilerliyorum sonra tel i bağlıyorum bilgisayarıma ve son kez ileri dediğimde mevcut sürümle yüklenecek sürümün aynı oldugunu söylüyor (V 10.0.050)
nemesis service suite dediğiniz şeyi yüklediğimde nasıl olurda nokia nın sitesinden indirdiğim son sürüm olaqrak V 10.0.050 diye gösteren şey V 30.0.050 diye değişir lütfen anlatın bana şunu ya yardımcı olun. nokia nın sitesinden direk Nokia Software Updater i indirip de yapanlar var. onlar nasıl başka bişey indirmeden yapabiliyor :S ?

birde arkadaşlar;
cihazım için yeni bir güncelleme olup olmadıgını kontrol ettim nokia nın sitesinden ve cihazınız için son sürüm
10.0.050 diyo nasıl bişey bu ya ?

Software'den indirmede sürekli sorun yaşayanlar oluyor.Elbette bunu çözüp yapmak isteyebilirsin ancak sürekli söylüyorum,fazla kurcalayıp sorun çıkarmaktansa gidin bir NokiaShop'a verin halletsinler bu kadar basit.

benim karşıdan gelen çalma sesi yada konuşma sesleri çok az oldu nedenini anlamadım :(

Bende de ilk başta öyle olmuştu ancak bir iki kurcalamayla normale döndü.Klasik ses azaltıp-yükseltme.

Paranoya

Paranoya

Üye
Paylaşım için saol .

smt.90

Üye
yeni sürüm 10 yazıo software updater de neden acaba??

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
nemesis kurmalısın pc ye

denetlemeci

denetlemeci

Üye
5530 v31.0.005 çıktı Arkdaşlar

Bakalım bu yazılım hangi hataları düzeltti nokia

Arkadaşlar ilk dikkatimi çeken dokunmadik öncekinden daha hassas olmuş ve sanki telefonum eskisinden daha hızlı bu yazılımı deneyebilirsiniz v30 hatalarını düzeltmiş gibi

Üst Alt