Kesinlikle galaxy gio aradığın özelliklerin fazlası var pişman olmazsın![]()
Gerçekten güzelmişKardeş şu telefonu bir incele piyasaya yeni çıktı gayet kaliteli işlevsel ,iyi görünüyor
Huawei U8800 569tl
ama huawei nasıldır acaba özellik olarak güzel ama işlemcisi yazmıyor bide araştırmaya devam sağol kardeşimGio'nun ram'i düşük geldi ama
----------Eklendi @ 07:23:02 ---------- Yazıldı @ 07:15:41 ----------
Gerçekten güzelmişama huawei nasıldır acaba özellik olarak güzel ama işlemcisi yazmıyor bide araştırmaya devam sağol kardeşim
p503 abimde vargayet güzel ama biraz pahalı banahuwei ideos x5 veya lg p503 öneririm ikisininde rami 512mb![]()

sony Xperia X10 mini yada nokia c6 veya x6 öneririm.samsunga bulaşma çözünürlükleri berbat kameralarda öyle.(bunu belirttiğin fiyattaki modelleri için söylüyorum örneğin galaxy mini veya monte)
Renk Sayısı: 262144 16M demiştim, ayrıca 2.8 inç bunun neresi güzel anlamadım ?LG optımus me tavsiye ederim.. kendım kulladım gayette memnundum.tasarım olarak hız,şarj,ekran kalitesi ve parlaklıgı gayet ıyı, ses olayıda guzel son sese getırdıgınde bozuk cıkarmıyor sesı cogu telefon gıbı,smartphone almak ıstıyorsan fiyat ve ozellık olarak en ıyısı optımus me bence bı bak derım..

ace pahalı bence gio ya sence ?
seç beğen al !
fit mi daha iyi gio mu sence