550 tl limitim var ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
550 tl limitim var ne önerirsiniz?
Arkadaşlar 550 tl limitim var ne önerirsiniz? Başlıca isteklerim
+3G
+WLAN
+16m renk
+Müzik ve Kamera konusunda insanı tatmin etmeli
+Kullanışlı İşlevsel olmalı

Böyle Birşey Tanıyormusunuz? :P:
Teşekkürler :oke:

umut681

umut681

Üye
sony Xperia X10 mini yada nokia c6 veya x6 öneririm.samsunga bulaşma çözünürlükleri berbat kameralarda öyle.(bunu belirttiğin fiyattaki modelleri için söylüyorum örneğin galaxy mini veya monte)

--Usta--

--Usta--

Üye
5800 almada ne alırsan al :D:D

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Kesinlikle galaxy gio aradığın özelliklerin fazlası var pişman olmazsın:oke:

kovboy

kovboy

Üye
Kardeş şu telefonu bir incele piyasaya yeni çıktı gayet kaliteli işlevsel ,iyi görünüyor
Huawei U8800 569tl

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Galaxy Gio :oke:
Arkadasın dedigi modelleri listeye alma.X10 mini çok küçük ve klavyesi işlevsel degil ekranı küçük ve islemcisi Android için yeterli degil.
C6 ise rezistif ekran bu yüzden hiç bulasma.X6 güzel bir seçenek ama o fiyata X6 zor bulunur 8 GB bile 600-700 arası fiyattan gidiyor.
Gio isteklerini karsılar...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bencede galaxy gio :oke:

harun22

harun22

Üye
Gio veya fit alabilirsin.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
Gio'nun ram'i düşük geldi ama :hmmm
Kesinlikle galaxy gio aradığın özelliklerin fazlası var pişman olmazsın:oke:

----------Eklendi @ 07:23:02 ---------- Yazıldı @ 07:15:41 ----------

Kardeş şu telefonu bir incele piyasaya yeni çıktı gayet kaliteli işlevsel ,iyi görünüyor
Huawei U8800 569tl
Gerçekten güzelmiş :oke: ama huawei nasıldır acaba özellik olarak güzel ama işlemcisi yazmıyor bide araştırmaya devam sağol kardeşim

kovboy

kovboy

Üye
Gio'nun ram'i düşük geldi ama :hmmm

----------Eklendi @ 07:23:02 ---------- Yazıldı @ 07:15:41 ----------

Gerçekten güzelmiş :oke: ama huawei nasıldır acaba özellik olarak güzel ama işlemcisi yazmıyor bide araştırmaya devam sağol kardeşim

Huawei U8800 IDEOS X5
800 MHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU,512 MB RAM, Qualcomm MSM 7230 chipset

technoblue

technoblue

Üye
huawei ideos x5 özellikleri ve tasarımı bakımından çok iyi görünüyor. ama piyasaya hemen hemen yeni giriş yaptığını düşünürsek biraz temkinli yaklaşmak iyi araştırmak gerektiğini düşünüyorum. bir de lg optimus me var tavsiye edebileceğim. 2.2 android froyo işletim sistemi var. hızı, ekran tepkimesi felan gayet iyi. fiyatı da 400-450 tl civarında olmalı. incelemen de fayda var ;)

hoss

hoss

Üye
huwei ideos x5 veya lg p503 öneririm ikisininde rami 512mb:oke:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
huwei ideos x5 veya lg p503 öneririm ikisininde rami 512mb:oke:
p503 abimde vargayet güzel ama biraz pahalı bana :evet:

----------Eklendi @ 12:57:09 ---------- Yazıldı @ 12:34:46 ----------

huawei u8800 ve gio aklıma yattı :oke:

Strange

Strange

Üye
sony Xperia X10 mini yada nokia c6 veya x6 öneririm.samsunga bulaşma çözünürlükleri berbat kameralarda öyle.(bunu belirttiğin fiyattaki modelleri için söylüyorum örneğin galaxy mini veya monte)

Nokia x6 kullanıyorum pek önermem nette dolaşıyosun hafıza dolup çıkoyor kulaklık sesi yüksek değil daha sonra yaşlamaya başlıyor

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon
Ocean258

Ocean258

Üye
LG optımus me tavsiye ederim.. kendım kulladım gayette memnundum.tasarım olarak hız,şarj,ekran kalitesi ve parlaklıgı gayet ıyı, ses olayıda guzel son sese getırdıgınde bozuk cıkarmıyor sesı cogu telefon gıbı,smartphone almak ıstıyorsan fiyat ve ozellık olarak en ıyısı optımus me bence bı bak derım..

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
LG optımus me tavsiye ederim.. kendım kulladım gayette memnundum.tasarım olarak hız,şarj,ekran kalitesi ve parlaklıgı gayet ıyı, ses olayıda guzel son sese getırdıgınde bozuk cıkarmıyor sesı cogu telefon gıbı,smartphone almak ıstıyorsan fiyat ve ozellık olarak en ıyısı optımus me bence bı bak derım..
Renk Sayısı: 262144 16M demiştim, ayrıca 2.8 inç bunun neresi güzel anlamadım ?:op:

OğuzcanAbi

Üye

seç beğen al !

encazipfiyat

Üye
Daha farklı daha güzel modellere bakabilirsin EN CAZİP FİYAT

hamdi38

hamdi38

Üye
huawei x5 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...