Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
55 CFW Hayat Buldu! | Tüm Nokia S60v5 Telefonları Görsel Şölende! | T.C.K
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Tamam o zaman birşeyler ayarlayacağım. Sen rahat ol, yeni rütbe geliyor Bugün bende yoruldum, ancak yarın hazırlarım
Iste bu cevabi bekliyodum neyse artik rahat rahat uyuyabilirim hepinize iyi geceleeer Bu arada Turkecemizi boyle kullandigima bakmayin isterseniz basinizi Turkce Ogretmeni kesilirim
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Tamam tamam, sen uyumana bak
ogzhnoTr
Üye
Iyi geceler hepinize
x-scarface
Üye
rambo rütbesi maXigeveze olsun ulan bi adam hic susmazmı allah iyiliğini versin oğuzhn
usta böyle 99 yazıyorsun bizim iştahımızı kabartıyorsun :-)
th3_king
Üye
herhalde bugün verirsiniz artık sabrsızlıkla bekliyoruz vallahi
ogzhnoTr
Üye
Hic susmam gorursun gununu haa
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Arkadaşlar çok çok küçük bir aksilik yüzünden N97 çalışmamız uzadı. Sorunu anlatayım:
N97 için hazırladığım Türkçe dil yaması, program hatası nedeniyle çok eksik çıkmış. Normalde 2,5 MB olması gereken yama 15 KB olarak program çıkarmış. Bende boyutunun farkına hiç varmamışım. Bu yüzden Türkçe kullanılamıyor. Sorunu yeni Türkçe yamasıyla çözmüş bulunmaktayım. Testerimiz hiçbir sorunun bulunmadığını rapor etti.
Arkadaşlar çok çok küçük bir aksilik yüzünden N97 çalışmamız uzadı. Sorunu anlatayım:
N97 için hazırladığım Türkçe dil yaması, program hatası nedeniyle çok eksik çıkmış. Normalde 2,5 MB olması gereken yama 15 KB olarak program çıkarmış. Bende boyutunun farkına hiç varmamışım. Bu yüzden Türkçe kullanılamıyor. Sorunu yeni Türkçe yamasıyla çözmüş bulunmaktayım. Testerimiz hiçbir sorunun bulunmadığını rapor etti.
sızın yaptıklarınıza hayranım cok guzel seyler yapıyosunuz bunuda sabırsızlıkla beklıyorum sımdıden kolay gelsın...yalnız t9 sorununuda duzeltırsenız cok super olur