55 CFW Hayat Buldu! | Tüm Nokia S60v5 Telefonları Görsel Şölende! | T.C.K

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam o zaman birşeyler ayarlayacağım. Sen rahat ol, yeni rütbe geliyor :) Bugün bende yoruldum, ancak yarın hazırlarım :)

ByTester

ByTester

Üye
Yeni halim nasıl üstad

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tamam o zaman birşeyler ayarlayacağım. Sen rahat ol, yeni rütbe geliyor :) Bugün bende yoruldum, ancak yarın hazırlarım :)

Iste bu cevabi bekliyodum :D neyse artik rahat rahat uyuyabilirim :D hepinize iyi geceleeer :D Bu arada Turkecemizi boyle kullandigima bakmayin isterseniz basinizi Turkce Ogretmeni kesilirim :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam tamam, sen uyumana bak :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Iyi geceler hepinize :D

• Beğen
Tepkiler: ByTester
x-scarface

x-scarface

Üye
rambo rütbesi maXigeveze olsun ulan bi adam hic susmazmı allah iyiliğini versin oğuzhn :d:

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
x-scarface

x-scarface

Üye
burnuma sanki bi upload kokusu qeliyor üstad :hmmm

ua_mustafa_20

Üye
usta böyle 99 yazıyorsun bizim iştahımızı kabartıyorsun :-)

• Beğen

th3_king

Üye
herhalde bugün verirsiniz artık sabrsızlıkla bekliyoruz vallahi :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hic susmam gorursun gununu haa :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok çok küçük bir aksilik yüzünden N97 çalışmamız uzadı. Sorunu anlatayım:

N97 için hazırladığım Türkçe dil yaması, program hatası nedeniyle çok eksik çıkmış. Normalde 2,5 MB olması gereken yama 15 KB olarak program çıkarmış. Bende boyutunun farkına hiç varmamışım. Bu yüzden Türkçe kullanılamıyor. Sorunu yeni Türkçe yamasıyla çözmüş bulunmaktayım. Testerimiz hiçbir sorunun bulunmadığını rapor etti.

Herkesten özür dilerim.

Konu 1-2 güne açılabilir.

ua_mustafa_20

Üye
Arkadaşlar çok çok küçük bir aksilik yüzünden N97 çalışmamız uzadı. Sorunu anlatayım:

N97 için hazırladığım Türkçe dil yaması, program hatası nedeniyle çok eksik çıkmış. Normalde 2,5 MB olması gereken yama 15 KB olarak program çıkarmış. Bende boyutunun farkına hiç varmamışım. Bu yüzden Türkçe kullanılamıyor. Sorunu yeni Türkçe yamasıyla çözmüş bulunmaktayım. Testerimiz hiçbir sorunun bulunmadığını rapor etti.

Herkesten özür dilerim.

Konu 1-2 güne açılabilir.

Geç olsun güzel olsun bu kadar bekledik sağlam olsun . Bekleriz biz :)

• Beğen
M. tAHA

M. tAHA

Üye
TSE li gelecek fw ler :):)

lgkg300

lgkg300

Üye
Çılgın proje :)

Emeginize sağlık. bekliyoruz...

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bugün de mi yok :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bugün yok onu söyleyebilirım :):) TCKSE güzel olur

karizma062

karizma062

Üye
sızın yaptıklarınıza hayranım cok guzel seyler yapıyosunuz bunuda sabırsızlıkla beklıyorum sımdıden kolay gelsın...yalnız t9 sorununuda duzeltırsenız cok super olur:yuru

Üst Alt