5230 vs 5800 sizce hangisini almak mantıklı

Sponsorlu Bağlantılar

gsmelih

gsmelih

Üye
ben hep kuulanoorum wifi yi ve dış görünüşü tamamen aynı değil farkı var plastiğin kalitesi bile farklı

RapSnTi

Üye
Ya arkadaşLar nokia5230 kullanıcısıyım ve çok memnunum 5800 o kadar para verip sadece wi-fi kullanmak istemem!
onun yerine telefonumda internet paketi var...~
ayrıca şuan telefonlarda en çok kullanılan facebook herhalde onada girmiyordu müşteri hizmetlerine götürdüm anında özel wap ayarlarını yaptılar ve hop facebooka giriyo~ :D
yani 5800 kullanıcılarına saygım var banane kendi seçimleri ama şahsen o kadar para verip parçalarına kadar aynı olan tel.lerden sadece wi-fi için para dökülemem bence 5230 alın 1 senedir kullanıyorum hertürlü yardım var ayrıca ve ayrıca video şarkı v.s için vio var vioya ücretsiz bağlanıyo ve ücretsiz indiriyo tel.inize indirip izleyip silebilirsiniz veya kalsın diyosanız kalabilirde :D
zaten evimde sınırsız netim var ama dışardada ihtiyacım olmuyomu oluyo tabiki dediğim gibi internet paketi bu işimi hallediyo yani internet paketi almakta yine daha hesaplı ayrıca uydudan navigasyonu çalışıyo yani bende tarayıcı ve google v.s v.s arama motoru ordan bazı şeyler örnk.resim müzik girmesede türkcelle özel yerlere girebiliyo kısa sürede alışıyosunuz...~ :D
belki tepki alıcam ama 5800'a o kadar para dökülüp kazıklanmayın 5230 5800a bin basar diyebilirim en azından ben bastırırım görüntülü konuşmaya gelince zaten oturduğum yerde iphoneliler bile g.konuşamıyo çünküçekmiyo o yüzden olsada olmasada işime yaramıyo :D

jhklhjvk

Üye
kesin 5230 öttürüyo 5800 ı al memnun kalırsın 5800 kaphanı al

Pooodolski

Pooodolski

Üye
5800 Carl Zeiss mercekli bir kere. Herhangi bir 3.2 ile karıştırma. Sorduğun soruya ise cevabım tabii ki 5800. 5230'a göre çok kaliteli. WLAN, kamera herşey mükemmel.

minimini80

Üye
5230 la 5800 ı kıyaslamak mı:) başlı başına bi hata..... benim arkadaşımda aynen sizin gibi ötüyordu ama 5800 ı eline alınca dibi düştü.. sizde 5800 ı bi elinize alıpta bi bakma fırsatı bulsanız derim. bi yerde de 5230 un 16gb 5800 ın 8gb olduğunu yazmışlar:) buna kargalar bile güler. kedi misali mundardır oooooo diyorsunuz:)

erenekiz

Üye
5800 da önkamera(görüntülü konuşma)var 5230 da ön kamera yok
5800 kamera 3.2 çift flasflı 5230da 2mp ve flash yok
5800 çift hoparlör stereo 5230da tek haporlör
5800 wifi var 5230da yok
5800 tv bağlantısı var 5230da yok
fark bunlar.

Üst Alt