Ya arkadaşLar nokia5230 kullanıcısıyım ve çok memnunum 5800 o kadar para verip sadece wi-fi kullanmak istemem!
onun yerine telefonumda internet paketi var...~
ayrıca şuan telefonlarda en çok kullanılan facebook herhalde onada girmiyordu müşteri hizmetlerine götürdüm anında özel wap ayarlarını yaptılar ve hop facebooka giriyo~

yani 5800 kullanıcılarına saygım var banane kendi seçimleri ama şahsen o kadar para verip parçalarına kadar aynı olan tel.lerden sadece wi-fi için para dökülemem bence 5230 alın 1 senedir kullanıyorum hertürlü yardım var ayrıca ve ayrıca video şarkı v.s için vio var vioya ücretsiz bağlanıyo ve ücretsiz indiriyo tel.inize indirip izleyip silebilirsiniz veya kalsın diyosanız kalabilirde

zaten evimde sınırsız netim var ama dışardada ihtiyacım olmuyomu oluyo tabiki dediğim gibi internet paketi bu işimi hallediyo yani internet paketi almakta yine daha hesaplı ayrıca uydudan navigasyonu çalışıyo yani bende tarayıcı ve google v.s v.s arama motoru ordan bazı şeyler örnk.resim müzik girmesede türkcelle özel yerlere girebiliyo kısa sürede alışıyosunuz...~

belki tepki alıcam ama 5800'a o kadar para dökülüp kazıklanmayın 5230 5800a bin basar diyebilirim en azından ben bastırırım görüntülü konuşmaya gelince zaten oturduğum yerde iphoneliler bile g.konuşamıyo çünküçekmiyo o yüzden olsada olmasada işime yaramıyo