5230 vs 5800 sizce hangisini almak mantıklı

Sponsorlu Bağlantılar

GEIZAS

Üye
normal bi telefon almak istiyosan 5230 iyi ama almışken en iyisini alıyım diyosan 5800...

okn19931993

Üye
ya arkadaşlar bendede 5230 var çok memnunum bi şikayetim yok allaha şükür yanlız navigasyon haritada diyolar ve ücretsiz diyolar ama haritalara girince internete bağlanılsınmı diyo hayır dediyinde gene işlem devam ediyo ama bi navigasyon sistemi çıkmıyo önüne :S
bu işi nasıl halledicem yani navigasyona nası giricem şimdiden teşekkürler... Ha bide Bu 5230 a Tema atılıyormu sağolu...

EGEMENGOKCE

EGEMENGOKCE

Üye
5230 tercih sebebim diğerine o kadar para verilmez.

burhanasık

burhanasık

Üye
abicim 5230 da oyunları sensörlü oynama gibi bi imkanımız varmı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
var.

mstbayar

Üye
5800 alıpta wifi ye arasıra giren biri için gereksiz. ben 5230 kullanıyorum 5800 üm olsa bende arasıra wifi ye girerim diye 5230 aldım ama okuduğum yorumlarda 5800 ü olan 5800 diyor ; 5230 u olan 5230 diyor.

sen git porsche al ama kapında süs diye dursun aynı mantık. aklın yolu birdir.

enjo3

Üye
bende 5800 xm var bence daha ıyı pc gıbı teleFon

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Wi-fi nasıl gereksiz ya :) Wi-fi yok diye telefonu değiştirdim ben :) Cafede falan oluyosun aklına bişi takılıyo veya birini çağırman gerekiyor ama kontörün yok...Hemen wi-fiyle bağlanıyosun msne veya facebooka çağırıyon arkadaşını ..Yani gereksiz değil ,görgüsüzlük hiç değil.. Aksine ihtiyaç

cortex47

cortex47

Üye
cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
İnanırmısnz Bilmem Ama Önceden Pc Basndna Kalkmz dm suanda cok az oturuorm 5800 yanı her turlu ısnızı goruor kımse burada wıfı ıse yaramaz demesn .. hee para söz konusu ise parası olan kullansın yanı kmse kmseye flodd yapmasın bnde 5800 var gyt memnunum :)

omer1230

omer1230

Üye
yaw wifi 140 edermi hiç pc için wifi aparatı 30 tl bide telefondan hemde wifi ile interete girmek çok şarz yer her zaman da şarj dolu olmayabilir

khytr89

khytr89

Üye
Wlan ın önemi kişiden kişiye değişir fakat ben laptopum dururken o kuçuk ekranda neden nete gireyim ki? Dışarda deseniz %99 u şifreli. Wlan lı olarak n91 ve e65 kullandım ama 1 kez bile açmamışımdır wlanı.şu an 5235 kullanıyorum (5230 la aynı sadece oviden muzık ındırme kağıdı verıyolar) gayet memnunum. 3g yi kullanmıyorum göruntulu arama ıcın.Şu an vodaofne kampanya yapmış teli netbooka bağladım o şekil giriyorum bi bu faydası var benım ıçın 3g nın.telefonla resim çekilmeyi sevmem ama geçenlerde gulhaneye gıttım kamera yoktu yanımda 5235 im le çektim fotoları gayet tatminkardı amatörler için

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Kesinlikle 5800 !

kazablanka53

Üye
arkadaşlar siz aradaki farkı yazın başkalarının fikirlerinede saygı duyun. bende 5800 diyenlerdenim.arkadaşımın belirttiği gibi 3g ileriye dönük gerçi 4g çıkıyoya:) oda ayrı mesele yarın ne olacağı belli değil bunlar tamamen rant için yapılan oynanan oyunlar. wifi istiyosan 5800 alıcan yok istemiyorum diyosan diğerini al özellikler ikisindede belirtiliyo...ben yurtdışından aldığım için 5800 ı gayet uyguna aldım...kendi kararını kendin ver brader.nacizane:)

serginhoo

Üye
wlan çoğu arkadaşın dediği gibi genelde işe yaramıyor ana kullananda vardır tabikide. kameraya gelince iki telefonuda kullandım bi süre ve 5230 gerçekten kat kat kaliteli çekiyor 5800dan.wlan ve 2.kamera fiyatı çok uçuruyor 5230 tercihimdir

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
5800 kırmızımsı süper

omerynd

omerynd

Üye
kesinlikle katılmıyorum size. Şöyle düşünün. Teknolojiyle uğraşan kişilersiniz. Yarın telefonda wifi ve görüntülü konuşmanın eksikliğini hissedeceksiniz. Sırf bu özellikleri için yeniden bir telefon alacaksınız. Biz 5800 ile bu gereksinimlerimizi karşılıyoruZ eğer bir gün telefon değiştirmek istersek bu kesinlikle wifi eksikliği kamera düşüklüğü yada görüntülü konuşma eksikliği yüzünden olmayacak emin olabilirsiniz. Yüz lira fark için ileride yüzlerce lira vermeye gerek yok bence

KAMALIST

KAMALIST

Üye
kesinlikle yazdıklarına katılıyorum 5230 al bende yeni aldım 15 20 gün oluyor çok güzel telefon. ne gerek var wfi göruntulu konuşma flan flan 5230 dan şaşma

cortex47

cortex47

Üye
arkadaşlar siz aradaki farkı yazın başkalarının fikirlerinede saygı duyun. bende 5800 diyenlerdenim.arkadaşımın belirttiği gibi 3g ileriye dönük gerçi 4g çıkıyoya:) oda ayrı mesele yarın ne olacağı belli değil bunlar tamamen rant için yapılan oynanan oyunlar. wifi istiyosan 5800 alıcan yok istemiyorum diyosan diğerini al özellikler ikisindede belirtiliyo...ben yurtdışından aldığım için 5800 ı gayet uyguna aldım...kendi kararını kendin ver brader.nacizane:)

sen de haklısın ama 4g ülkemize ne zaman gelir o da meçhul :)

Üst Alt