5230 vs 5800 sizce hangisini almak mantıklı

Sponsorlu Bağlantılar

bilaldemir150

bilaldemir150

Üye
    Konu Sahibi
5230 vs 5800 sizce hangisini almak mantıklı
Arkadaslar 5230 400 tl 5800 540 tl peki fark ne 3.2 mp kamera yerine 2.mp kamera ki 30 fsp kare olan bır ekran cekımınde 3.2 mp ile 2.0 mp arasındaki farkı gormek zor acıkcası ikiside bence gayet kaliteli nokia 2.0mp ile 3.2 mp aarasında pek fark yok .diğer bir farkıda goruntulu konusma allah için kac kişi goruntulu aradınız bu gune kadar? Bence tek kayda deger fark wlan olayı ama onun içinde sunu diyelim ki evinde wlan varsa pc zaten vardır dısardada eline cep telefonu alıp bu kafede wlan var dıye hıc gıdenvar mı o kadar gorgusuz degiliz sanırsam... :) demek ıstedıgım su ki 5230 s60v5, 5800 s60v5. Dokunmatikler aynı, ram aynı, 3g aynı, navigasyon aynı, butcesi yetmeyenler cekinmeden alsın bence 140 lira olmayana iyi para sizden ricam arkadaslar birer örnek resim koyun 5800dan ve 5230 dan ne demek isedigimi daha iyi anlarsınız bu telefonlar resmen ikiz sadece wlan , flash ve goruntulu konusma içinde 140 lira vermeye deger mi değer diyenler bu gune kadar kac kere wlan yada goruntulu arama kullandılar :)

--------------- Ekleme ---------------

Unutmadan ekran rengı 5230 16.7 milyon renk 5800 16 milyon renk pek bir farkı yok ama nokia konseptınde 16.7milyon renk ikiside 30 kare fsp

unutmadan 5230 16gb destekliyo 5800 ne kadar 8gb mi yoksa

suat__2006

suat__2006

Üye
arada 40 lira fark yazmışsın arkadaşım

komando35700

Üye
5230 çok güzel kullanıyorum memnunum.3g fasafiso olay.wifi de bence öyle.evde internetim var napiimm wifi yi.ayrıca nerede wifi çekse şifreli.arkadaş kullanamıyo bile.5800 a o kadar para vereceğine git internet paketi al daha iyi..ayrıca 5230un internetden görüntülü görüşm desteği var..bence 5230 al.renk daha fazla 5800 dan....camerasıda çok .iii valla 5 mb gibi ben farkı anlayamadım...

futbol123

futbol123

Üye
arada birtek wifi farkı var diğer özellikler aynı sayılır wifi yi alışveriş yerlerinde cafelerde bedava nete girersin eğer wifiyi kullanmam diyorsan 5230 bence 5800 al bu arada 5800 490 tlye düştü

bilaldemir150

bilaldemir150

Üye
    Konu Sahibi
benim n97 var hacı ben alacaklar için actım kouyu bu arada 5800 490a düştü ama 5230 da 360a indi:O)

oguzhanturkoz

Üye
Ya size bişe demiyorum:) kedinin ciğer mevzusuna dönmüş bu:D Tamam arada çok büyük bir rakam var ama sırf kullanmıyorum , fasafiso gibi kelimeler yazıp ta kendinizi kandırmayın:) wifi çok gerekli birşey özellikle en zor anında sana yardımcı olabiliyor.. artı 3,2 mp ile 2.0 mp arasındaki farkı az diyerek görmezden gelip 16.7 ml renkle 16 ml renk arasındaki farkı + sayabiliyorsan başka diyecek birşey yok:) 5800 'ı tek geçerim.. kendim kullanıyorum.. çok memnunum tavsiye ederim... + görüntülü kaç kişi konuşuyor demiş arkadaş bilgi ararken , bugüne düşünme 3g çok hızlı gelişen bir platform.. 1 yıl sonra çok ihtiyacımız olabilir.. 1 sene sonra gene extra para verip 3g li alırım dersen birşey diyemem:) kendi tercihin... neyse çok yazdm.. Şimdiden hangisini alırsan güle güle kullanman dileğiyle..

5230 çok güzel kullanıyorum memnunum.3g fasafiso olay.wifi de bence öyle.evde internetim var napiimm wifi yi.ayrıca nerede wifi çekse şifreli.arkadaş kullanamıyo bile.5800 a o kadar para vereceğine git internet paketi al daha iyi..ayrıca 5230un internetden görüntülü görüşm desteği var..bence 5230 al.renk daha fazla 5800 dan....camerasıda çok .iii valla 5 mb gibi ben farkı anlayamadım...
Birde arkadaşım şunu belirtmek te yarar vardır diye düşündüm.. ikiside aynı sistemin telefonlarıı.. yani parçaları felan aynıı.. Peki şöyle birşey söylesem ? .. Sen 2 mp. ile 5 mp miş gibi algılıyorsan düşün birde 3.2 mp ile neler olabileceğini:D

petrucci82

petrucci82

Üye
Arkadaslar 5230 400 tl 5800 540 tl peki fark ne 3.2 mp kamera yerine 2.mp kamera ki 30 fsp kare olan bır ekran cekımınde 3.2 mp ile 2.0 mp arasındaki farkı gormek zor acıkcası ikiside bence gayet kaliteli nokia 2.0mp ile 3.2 mp aarasında pek fark yok .diğer bir farkıda goruntulu konusma allah için kac kişi goruntulu aradınız bu gune kadar? Bence tek kayda deger fark wlan olayı ama onun içinde sunu diyelim ki evinde wlan varsa pc zaten vardır dısardada eline cep telefonu alıp bu kafede wlan var dıye hıc gıdenvar mı o kadar gorgusuz degiliz sanırsam... :) demek ıstedıgım su ki 5230 s60v5, 5800 s60v5. Dokunmatikler aynı, ram aynı, 3g aynı, navigasyon aynı, butcesi yetmeyenler cekinmeden alsın bence 140 lira olmayana iyi para sizden ricam arkadaslar birer örnek resim koyun 5800dan ve 5230 dan ne demek isedigimi daha iyi anlarsınız bu telefonlar resmen ikiz sadece wlan , flash ve goruntulu konusma içinde 140 lira vermeye deger mi değer diyenler bu gune kadar kac kere wlan yada goruntulu arama kullandılar :)

Unutmadan ekran rengı 5230 16.7 milyon renk 5800 16 milyon renk pek bir farkı yok ama nokia konseptınde 16.7milyon renk ikiside 30 kare fsp

unutmadan 5230 16gb destekliyo 5800 ne kadar 8gb mi yoksa

görgüsüzlük derken???

eğer görgüsüzlük diyorsan bu telefonla wi-fi nete bağlanmaya..5230 da 5800 da sana göre değil git 3110 al ve gururla taşı..bu ne saçma laf yaaa...ben wirelles bulduğum yerde bağlanıyorum telefonumdaki nerdeyse bütün uygulamaları ki buna garmin haritaları da dahil (toplam 320 mb) bu yolla indirdim..evimde 4 gb sınırlı internet kullanıyorum..mp3 film dosaya aklına ne geliyorsa çalıştığım okulun wirelles iyle paşa paşa indiriyorum..ayrıca 5230 da a-gps var..yani yardımlı gps yani internet destekli gps yani paralı gps.sana bir ara gece yatarken zifir-i karanlıkta flash la çekilmiş fotoları yollarım.sadece o flash 140 tl eder:).görüntülü konuşma artık çok ucuzladı standart tarifende konuşmana ne ödüyosan aynısını ödüyosun..eğer nokia araya 140 tl fark koyuyorsa emin ol daha fazlası bir fark vardır..görgüsüzlük lafına fena takıldım ama yine de fikrimi sölim bari..5800...

bilaldemir150

bilaldemir150

Üye
    Konu Sahibi
ya ben ne dıyom sen ne dıyon hacı ya ben dıyom kı sana benım tel ıcın almak gıbı bır ıhtıyacım yok ben alacak olupta parası cok olmayanlaar ıcın anlattım sen dedım kı 5230 da ısınızı haydı haydı gorur ayrıca

eğer görgüsüzlük diyorsan bu telefonla wi-fi nete bağlanmaya..5230 da 5800 da sana göre değil git 3110 al ve gururla taşı..bu ne saçma laf yaaa...ben wirelles bulduğum yerde bağlanıyorum telefonumdaki nerdeyse bütün uygulamaları ki buna garmin haritaları da dahil (toplam 320 mb) bu yolla indirdim..evimde 4 gb sınırlı internet kullanıyorum..mp3 film dosaya aklına ne geliyorsa çalıştığım okulun wirelles iyle paşa paşa indiriyorum..ayrıca 5230 da a-gps var..yani yardımlı gps yani internet destekli gps yani paralı gps.sana bir ara gece yatarken zifir-i karanlıkta flash la çekilmiş fotoları yollarım.sadece o flash 140 tl eder.görüntülü konuşma artık çok ucuzladı standart tarifende konuşmana ne ödüyosan aynısını ödüyosun..eğer nokia araya 140 tl fark koyuyorsa emin ol daha fazlası bir fark vardır..görgüsüzlük lafına fena takıldım ama yine de fikrimi sölim bari..5800... DİYEN ARKADASIM

DIYON KI EVIMDE 4GB NET VAR O ZAMAN 5800 SENIN NEYINE 10 LIRA SINIRSIZA FAZLA PARA VERMEYI GOZUN YEMIYO 140 LIRA FAZLAYA TELEFON ALIYON MADEM O KADAR ZENGINSIN NIYE ORDAN CALIYON :)
AYRICA A-GPS GPS IN GELISMIS BIR VERSIYONUDUR AYARLARINA GIRER INTERNET YARDIMI KAPATIRSIN AYNEN KULLANIRSIN FATURANADA BIRSEY YANSIMAZ HADI ONUDA GECTIM 5800 DEDIGIN ALET B-GPS MI ODA A GPS :) TELEFONUNU BIR TANI BENCE :) DEMEM ODUR KI ARKADASLAR 5800 ILE 5230 AYNI SISTEM UZERINE KURULMUS REM İŞLEMCİ VE GORUNTU BILESENLERI (SANIYE/KARE HIZI) AYNI OLAN TELEFONLARDIR 5800IN FARKI 3.2MP KAMERASI VE FLASIDIR AYRICA 5230 CIHAZLADA GORUNTULU KONUSMA YAPILABILIR FORMDA GEREKLİ BİLGİ MEVCUTTUR

SEN TELEFONU GORMEDEN TANIMADAN YORUM YAPIYORSUN BANANE ISTER 5230 ALIN ISTE 5800 BEN BIR TELEFON SATICISI OLARAK BUTCESI DUSUK INSANLAR ICIN BIR ACIKLAMA YAPTIM O KADAR SSUAN 5800 DA CALISIPTA 5230 DA CALISMAYAN BIR PROGRAM YOK OYUNU PROGRAMI IVIRI ZIVIRI TEMASI MEMESI ILE ISTEDIGIN 5800 UYGULAMASINI EK BIR IS YAPMADAN 5230 A DA YUKLEYEBILIRSIN.

SON OLARAK GORGUSUZLUK KONUSUNDA : BEN SAHSIM ADINA SOYLEYEYIM HERHANGI BIR KAFEDE BARDA ORDA BURDA ELINDE CEP TELEFONUNU ALIP MSN E INTERNETE BILMEM SU BU SITEYE GIRMEDIM HIC GIRENEDE AGIR KONUSUYORUM VALLA HALIS GORGUSUZ DIYORUM HEM ONUDA GECTIM DIYON KI WLAN LAZIM BIRSEY YAV SU TELEFONDAN HANGI SITEYE BAGLANIP NE IZLEDIN BU GUNE KADAR FACEYE GIRIP KAC VIDEO IZLEDIN KAC VIDEO INDIRDIN KAC FORMDA YAZI YAZDIN DEMEM ODUR KI CEP TELEFONUYLA NETTE VIDEO IZLEMEK ZOR ZANAAT HATTA IMKANSIZA DA YAKIN KACAR ANCA FLAS BAKARSIN :D AYRICA INTERNETE TELEFONLA BAGLANDIN DIYELIM FACEBOOK A YAPABILECEGIN TEK SEY ARKADASLARININ PROFILINE MESAJ YOLLAMAK VE HAYKIRMAK :D BIRDE MESAJLARINA BAKARSIN İŞTE BANA YERIM BEN OYLE FACEBOOKUDA :) ONUNDA BOOK UNU CIKARMAYALIM DERIM

Bilmem yardımcı olabıldım mı :) ben demıyorum kı 5800 mı ıyı 5230 mu.

Diyorum kı yoksa havaya sacacak paran al 5230 unu gule gule kullan :)

al buda slogan :d

tadi rastgeleeeee

Bak sımdı yenı gozume carpan bırsey daha oldu uzattımda ama demıskı arkadas 3.2 yı kac gorursun felan fılan yav arkadas al elıne bır 5230 bırde 5800 bırı 2 mp bırı 3.2 mp 1200x1600 ıkı foto cek ıyıce bır bak yetmedımı at pc ne bır kerede orada bak allah ıcın ne fark var ne kadar fark var o ıkısı arasındakı farkı anca resme zoom yaparsan anlarsın bıraz bıraz gormedıysen de yorum yapma bana 2.mp ile 3.2 mp yı karsılastırma ha bana 2.0mp ile 6-7- 10 mp karsılastırda 3.2 ile 2.0 mp yı karsılastırma ıkısıde aynı nane hemen hemen sen elındekı telde 3.2mp yazıyor dıye 3mılyon 200bın pıksel goruntu alıyorum mu zannedıyon ?
Neyseeee
almadan once alırsınız ıkısınıde elınıze ceersınız bırer foto anlarsınız ne nane :)

cemee61

cemee61

Üye
ya arkadaslar konu biraz amacindan sapmis. amaci dogrultusunda bir cevap vermek gerekirse: yaklasik 1 aydir 5230 kullaniyorum. gercekten gayet memnunum. kamera olayi beni cok etkilemiyor. cunku fotograf makinam var.anlik goruntulerde de 5230 isik yeterli oldugu surece isimi goruyor. wlan da beni etkilemiyor cunku evde bilgisayar var ve disardada pek ihtiyac duymuyorum. bana lazim olan kismi gps idi bu da gayet iyi calisiyor. hani bu iki telefonun herseyi cidden ikiz gibi . sanirim boardlari da ayni. toplam ozelliklerde bir kac fark var arada. bu da eger bu ozellikler ihtiyacsa buyuk bir fark yaratabilir.
kisacasi benim ihtiyacimi karsiliyor 5230. ama herkesin ihtiyaci farkli sonucta. eger benim gibi wlan kamera vs ye ihtiyaciniz yoksa. symbian isletim sistemli, gps li (belki de dokunmatik) vs bir telefon istiyorsaniz yada maddi konular yuzunden bazi seylerden ödün verecekseniz pek dusunmeden 5230 alin. ama yok ben wlani gercekten kullaniyorum, telefonla baya fotograf cekiyorum goruntulu konusuyorum vs diyorsaniz bu sefer pek dusunmeden 5800 alin.
konuyu antivirus yada internet tarayici konusu gibi: benim kullandigim en iyisi muhabbetine getirmek yanlis ( en iyisi nod32, yok abi kaspersky falan filan. hic bir zaman bu konudan cikilamamistir cikilamayacakta:) o yuzden sirf ben 5230 kullandigim icin, sanki nokia ile (yada 5230 muhendis ve iscileriyle) anlasmam varmiscasina en iyisi o demeye gerek yok:)
cok konustum gunumuz hesap devri fiyat-fayda oranini iyi tartin ihtiyaclarinizi iyi analiz edin bence. gerisi size kalmis:oke:

maxiser

maxiser

Üye
internete sürekli girerim diyorsan wi-fi li 5800 al benceee..benim n85 im var ama 5800 da da gözüm var.wi-fili internette birde dokunmatik telefonla gezmesi çok güzel oluyor.Arkadaşlarımın var bazen onların 5800 ından giriyorumm..karar senin ama wi-fili telefon alman çok mantıklı..Hoşçakal.

cortex47

cortex47

Üye

ikisinde de 16.7m renk var arkadaşım. zaten 16m dedikleri şey 16.7m oluyor. istersen 2'nin katlarından bi git bakalım kaç çıkacak? :) yani 5800'da da 16.7m renk var.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
5800 ı olan bi arkadaşımda gördüm ilk, telefon hoşuma gitti, mediadan 5800 almaya gittim ve ikisini yan yana kurcalama fırsatım oldu. wifi için 140 lira vermem dedim ve 5230 aldım. burdaki asıl soru şu:
Wifi 140 lira edermi ? :hmmm

petrucci82

petrucci82

Üye
ya ben ne dıyom sen ne dıyon hacı ya ben dıyom kı sana benım tel ıcın almak gıbı bır ıhtıyacım yok ben alacak olupta parası cok olmayanlaar ıcın anlattım sen dedım kı 5230 da ısınızı haydı haydı gorur ayrıca

eğer görgüsüzlük diyorsan bu telefonla wi-fi nete bağlanmaya..5230 da 5800 da sana göre değil git 3110 al ve gururla taşı..bu ne saçma laf yaaa...ben wirelles bulduğum yerde bağlanıyorum telefonumdaki nerdeyse bütün uygulamaları ki buna garmin haritaları da dahil (toplam 320 mb) bu yolla indirdim..evimde 4 gb sınırlı internet kullanıyorum..mp3 film dosaya aklına ne geliyorsa çalıştığım okulun wirelles iyle paşa paşa indiriyorum..ayrıca 5230 da a-gps var..yani yardımlı gps yani internet destekli gps yani paralı gps.sana bir ara gece yatarken zifir-i karanlıkta flash la çekilmiş fotoları yollarım.sadece o flash 140 tl eder.görüntülü konuşma artık çok ucuzladı standart tarifende konuşmana ne ödüyosan aynısını ödüyosun..eğer nokia araya 140 tl fark koyuyorsa emin ol daha fazlası bir fark vardır..görgüsüzlük lafına fena takıldım ama yine de fikrimi sölim bari..5800... DİYEN ARKADASIM

DIYON KI EVIMDE 4GB NET VAR O ZAMAN 5800 SENIN NEYINE 10 LIRA SINIRSIZA FAZLA PARA VERMEYI GOZUN YEMIYO 140 LIRA FAZLAYA TELEFON ALIYON MADEM O KADAR ZENGINSIN NIYE ORDAN CALIYON :)
AYRICA A-GPS GPS IN GELISMIS BIR VERSIYONUDUR AYARLARINA GIRER INTERNET YARDIMI KAPATIRSIN AYNEN KULLANIRSIN FATURANADA BIRSEY YANSIMAZ HADI ONUDA GECTIM 5800 DEDIGIN ALET B-GPS MI ODA A GPS :) TELEFONUNU BIR TANI BENCE :) DEMEM ODUR KI ARKADASLAR 5800 ILE 5230 AYNI SISTEM UZERINE KURULMUS REM İŞLEMCİ VE GORUNTU BILESENLERI (SANIYE/KARE HIZI) AYNI OLAN TELEFONLARDIR 5800IN FARKI 3.2MP KAMERASI VE FLASIDIR AYRICA 5230 CIHAZLADA GORUNTULU KONUSMA YAPILABILIR FORMDA GEREKLİ BİLGİ MEVCUTTUR

SEN TELEFONU GORMEDEN TANIMADAN YORUM YAPIYORSUN BANANE ISTER 5230 ALIN ISTE 5800 BEN BIR TELEFON SATICISI OLARAK BUTCESI DUSUK INSANLAR ICIN BIR ACIKLAMA YAPTIM O KADAR SSUAN 5800 DA CALISIPTA 5230 DA CALISMAYAN BIR PROGRAM YOK OYUNU PROGRAMI IVIRI ZIVIRI TEMASI MEMESI ILE ISTEDIGIN 5800 UYGULAMASINI EK BIR IS YAPMADAN 5230 A DA YUKLEYEBILIRSIN.

SON OLARAK GORGUSUZLUK KONUSUNDA : BEN SAHSIM ADINA SOYLEYEYIM HERHANGI BIR KAFEDE BARDA ORDA BURDA ELINDE CEP TELEFONUNU ALIP MSN E INTERNETE BILMEM SU BU SITEYE GIRMEDIM HIC GIRENEDE AGIR KONUSUYORUM VALLA HALIS GORGUSUZ DIYORUM HEM ONUDA GECTIM DIYON KI WLAN LAZIM BIRSEY YAV SU TELEFONDAN HANGI SITEYE BAGLANIP NE IZLEDIN BU GUNE KADAR FACEYE GIRIP KAC VIDEO IZLEDIN KAC VIDEO INDIRDIN KAC FORMDA YAZI YAZDIN DEMEM ODUR KI CEP TELEFONUYLA NETTE VIDEO IZLEMEK ZOR ZANAAT HATTA IMKANSIZA DA YAKIN KACAR ANCA FLAS BAKARSIN :D AYRICA INTERNETE TELEFONLA BAGLANDIN DIYELIM FACEBOOK A YAPABILECEGIN TEK SEY ARKADASLARININ PROFILINE MESAJ YOLLAMAK VE HAYKIRMAK :D BIRDE MESAJLARINA BAKARSIN İŞTE BANA YERIM BEN OYLE FACEBOOKUDA :) ONUNDA BOOK UNU CIKARMAYALIM DERIM

tadi rastgeleeeee

Bak sımdı yenı gozume carpan bırsey daha oldu uzattımda ama demıskı arkadas 3.2 yı kac gorursun felan fılan yav arkadas al elıne bır 5230 bırde 5800 bırı 2 mp bırı 3.2 mp 1200x1600 ıkı foto cek ıyıce bır bak yetmedımı at pc ne bır kerede orada bak allah ıcın ne fark var ne kadar fark var o ıkısı arasındakı farkı anca resme zoom yaparsan anlarsın bıraz bıraz gormedıysen de yorum yapma bana 2.mp ile 3.2 mp yı karsılastırma ha bana 2.0mp ile 6-7- 10 mp karsılastırda 3.2 ile 2.0 mp yı karsılastırma ıkısıde aynı nane hemen hemen sen elındekı telde 3.2mp yazıyor dıye 3mılyon 200bın pıksel goruntu alıyorum mu zannedıyon ?
Neyseeee
almadan once alırsınız ıkısınıde elınıze ceersınız bırer foto anlarsınız ne nane :)
yok dostum telefonu çok iyi tanıyorum a-gps ile internet olmadan navigasyon yani yol tarifi alamazsın..senin n97 indeki gibi tümleşik gps yok 5230 da.. istersen kapat tümleşik gps i bak kaç kontörün gidiyor..görügüsüz lafına çok kızıyor ve kınıyorum dünyaları indirdim wi-fi le neden ayda 10 tl fazla verip evde sınırsız kullaniim her tarafım wi-fi dolu.yılda 120 tl fazla vericem.bu durumda zaten bu alet 1 yılda kendini 5230 karşısında amorti ediyor:) .bence wi-fi kullanmayacağın halde n97 veya 5800 gibi wi-fi bulunan telefon almak asıl görgüsüzlüktür..facebook a da giriyorum msn e de giriyorum hatta okulun bağlantısı youtube ve facebook u millieğitimin talimatıyla yasklattığı halde girip videolarımı da izliyorum her işimi de hallediyorum.hatta öğrenci notlarıı dahi giriyorum:)5800 ı çok iyi tanıyorum ve son damlasına kadar kullanıyorum.bence sen de sattığın ve kullandığın aletleri biraz incele..

cemee61

cemee61

Üye
5230da tumlesik gps var. istersen a-gps (yardimli - interneti sadece hangi uyduya baglanacagini bulmak icin kullanan gps kulanirsin(yaklasik 1 kontur) ) yada ayni 5800 gibi, istersen yardimli gps kullanirsin istersen tumlesik istesen sebeke tabanli yada bluetooth alicisiyla...toplam 4 secenek var yani:oke:

petrucci82

petrucci82

Üye
5800 ı olan bi arkadaşımda gördüm ilk, telefon hoşuma gitti, mediadan 5800 almaya gittim ve ikisini yan yana kurcalama fırsatım oldu. wifi için 140 lira vermem dedim ve 5230 aldım. burdaki asıl soru şu:
Wifi 140 lira edermi ? :hmmm
wi-fi + tümleşik gps + 3.2 mp kamera + flash + ikincikamera +
wi-fi tek başına değil ama bunlarla beraber 140 tl eder be dostum..tercih ve bütçe meselesi olduğu için sana sadece hayırlı olsun diyeblirim..güle güle kullan..

bRkxq93

bRkxq93

Üye
Sen sormuşsun bizede cevaplamak düşer güzel kardeşim.5800 XpressMusic daha fazla özellikleri var W-Lan olmak üzere istediğin yerde rahat kullanabileceğin telefon.Ben sana derim ki hiçbirşeye bakma 5800 XpressMusic tek geçerim.Çok memnunum telefondan.

Revengeful

Emekli Yönetici
bence 5800...

omer1230

omer1230

Üye

tadi rastgeleeeee

Neyseeee

maşallah :D bu arada
5800:369mhz işlemci
5230:434mhz işlemci pek fark varmı bilmiorum ama kullanmadım ikisinide

petrucci82

petrucci82

Üye
yaw amaaan ne alırsaız alın.. ben 5800 diyorum kullanıyorum öneriyorum ve seviyorum..sadece flash 50 tl eder..bırakın horoz döğüşünü yaaa..

lordkayzersoze

Üye
Bende bu teredütte kaldım ama 5800ü aldım. Çünkü 8gb sd var wifi li fark bu. sd'si fiyat farkını neredeyse eşitliyor. 4-5 film attım yolculuklarda seyrediyorum. tavsiye ederim.

Üst Alt