5230 için Yeni Firmware 21.0.4

Sponsorlu Bağlantılar

mardok

mardok

Üye
evt ya tek kötülüğü wi-fi olmmamsı :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:ehe

sawyer32

sawyer32

Üye
evet ben kod kullanarak navidirm den yaklaşık toplam 100 MB gibi 7-8 dosya indirdi ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum ?

mardok

mardok

Üye

ASLAN__68

Üye
arkadaşlar banada yardım edin nokıa 5230 yabancı dil telefonum var türkçe yapamadım arkadaşımın birisi bana ..navifirm-0.1-bin.. bu programı önerdi bu siteden ama kendisine mesaj da yazamadım bana bir yardımda bulunursanız menmun olurum [email protected]

hakkan111

Üye
pc suite ile uğraşmayın direk tel de uygulamalar klasörunde yaz. Güncelleştirme klasörune girip mevcut yazılımlardan yükleyebilirsiniz tabi tel internete girecek biraz kontor gidecek ama daha kolay . Bu arada gün. Mutlaka yapın telde ciddi hızlanma var

harun20062007

harun20062007

Üye
kardeş bu kodlarla güncelleme nasıl yapılıyor

hakkan111

Üye
gerçekten işe yarıyor yükleyin

atmaca3426522

Üye
ya arkadaslar ben telefonu yenı aldım.guncelle dıyorum ama yine v11 falan cıkıyor guncellemeden sonra yeni bisey yok yanı.sızın verdıgınız kodla nasıl guncelleme yapabıırım anlatırsanız cok sevınırım.

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaslar ben telefonuyeni aldim. guncellıyorum guncellıyorum fakat hala 2009 cıkıslı v11 versiyonu yuklu..bu kodla nasıl guncelleme yapacagımı bırısı anlatırsa cok sevınırım tesekkurler sımdıden...

sametsamda

Üye
ya nası güncellicez o kodlarla yardım edermisiniz

dragon_ksk

dragon_ksk

Üye
Arkadaşlar 5230 için yeni güncelleme çıkmış.
şu an navifirmde:
Turkey Black-Red 0587876
Turkey White-Silver 058725
Turkey Black-Black 0585382
Turkey White-Blue 0585932
Turkey White-Pink 0587715
Turkey White-Red 0584929
Turkey White-Silver 0589692
kodlarıyla güncelleme görünmektedir.güncellemek isteyenler bu kodlarla güncelleyebilirler.

abi bu kodları tam olarak ne yapıcaz onu açıklayabilir misin ?

Purgatory-

Purgatory-

Üye
bu FW yi modifiye yapacak arkadas yokmu

dragon_ksk

dragon_ksk

Üye

abi sizin bahsettiqiniz güncelleme tel içi güncellememi eğer öyleyse nasıl yapacam uygulamalar>yazılım güncellemesini tıklayınca sadece yazılım var telefon güncellemesi yok bi yardımcı olursan sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
açıkça anlatırsan yardımcı olurum.

dragon_ksk

dragon_ksk

Üye
açıkça anlatırsan yardımcı olurum.

kardeş bnm demek istediqim verdiqin kodları ne yapıcaz nasıl güncelliyecez fazla bi bilgim yok yardımcı olursan çok sevinirim:islik

Üst Alt