5130 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5130'u alanlarda bilir sanırım gidip 5800,C7 veya X7 tarzı telefonlar almayı.Nokia'yı kötülemeye çalısıyor ve çalısıyorsunuz.240 liraya sen nerde bulabilirsin 5130 gibi telefon...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Aynen ama bu devirde 5130 almak mantıksız olmuş bence:yuru

gokhan 08

Üye
ben telefonu neredeyse 9 aydır kullanıyorum. benim huyum sinirlendiğim zaman elime ne gelirse atarım :D genelde telefon gelir o kadar duvara dolaba attım bazen yere düşer (sert bir şekilde). sadece ekranda biraz çizik var telefon gayet sağlam . taş gibi :D tavsiye ederim çok güzel bir telefon

gallant188

Üye
selam arkadaşlar bende bir 5130 var ama m.youtubeden video izleyemiyorum yardımcı olursanı sevinirim(h)

derzo

Üye
ama ben ındıremıyorum ındîrdık lerımde desteklemıyor yardımcı olun

Burak

Üye
6 aydır kullanıyorum taş gibi halen. Süper tel. Tavsiye ederim.

registon

Üye
Arkadaşlar Nokıa 5130 XM bedava facebook için şunları yapıyoruz.Müzik menüsüne gidiyoruz.Müzik çalara git kısmı var ora seçenek diyoruz indirilenlere tıklıyoruz.Adrese git diyoruz.Ve orda rtsp:// yazıyor onu silip yazıyoruz ve giriyor.Sonra face girdikten sonra gene seçenek diyoruz web servislerine ekle diyoruz.Sonra kısayolu web servislerine geliyor.Facebook mobil diye.Yardım edebilsem ne mutlu bana :D

DirkNowitzki

Üye
Merhaba, sevgili dostlar! :evet:Shenzhen Ruby Teknolojisi (Ruby Tech), Tablet PC üzerinde üretim ve pazarlama tüketici elektroniği üssü güvenilir bir şirket, MID / UMPC, Mini taşınabilir dizüstü bilgisayar, netbook / mini PC, Ebook okuyucular, Guangdong, Çin dijital fotoğraf çerçevesi ve IPAD aksesuarları.:P:
Eğer herhangi bir ilgi var, burada bir göz hoş geldiniz.:bigstar:

Osman_E

Üye
Telefonu 1 gündür kullanıyorum :) sony ericcson k770i den sonra bunun camerası hayliyle kötü geliyor AMA fotoğraf çekmeyi gerçekten biliyorsanız bi kaç ayar ile kaliteli pozlar çekersiniz ve Sesi kulaklık kalitesi müzik çaların kısayol tuşları görüntüsü şekli şemali yapısı duruşu çok güzel yani kullanılabilirliği iyi olan bir telefon.Dokunmatikleri kullanamadığım için bana göre en ideal telefonlardan biri.
Beyaz ekran sorunları eskiden sony ericcson kullanmiş biri olarak söylüyorum yazılımsaldır yani bi yazılım güncellemesiyle halledersiniz ;)

CemreFunk

CemreFunk

Üye
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

erh123

Üye
müzik ddinlerken ayarlardan ses seviyesini arttırabilirsin ekolayzer den artar o zaman çok daha iyi sesi olur:oke: