edit:HTC telefonlara Nokia uyg. da yüklenebiliyormuş sanırsam.Konu sahibi arkadaşa yeniden ancak bu açığı Bi şekilde kapatırlar bence Nokia'nın hiç işine gitmez
arkadaşlar konu için tşk fakat dediklerinizi yapıyorum markete girdiğimde görmüyor temple runı , pcden sd karta attım kullanılamaz diyor telefon : HTC 8s
Arkadaşlar dediğinizin aynısını yapıyorum markete girip tarattığımda temple run ı bulmuyor başka oyunlar çıkıyor , pcden sd karta attım kullanılamaz diyor
kardeşim benim markette temple run u bulamıyor nette aratıp yapıyorum sma indir linki bile çıkmıyor nasıl yapacam TLF um l620 acil destek bana mail olarak gnder adresim azrail_33_tekin@hotmail.com
kurbanm acil cvp ver
edit:HTC telefonlara Nokia uyg. da yüklenebiliyormuş sanırsam.Konu sahibi arkadaşa yeniden ancak bu açığı Bi şekilde kapatırlar bence Nokia'nın hiç işine gitmez
ağa sunucu\URL yazıyı oraya adresi giriyorum alta da bağlantı noktası yazıyı oraya da 8888 i giriyorum kaydediyorum sonra markete girip arattırıyorum yine de bulmuyo
Nedenini tam olarak bilemiyorum, Ama daha önce HTC8S kullanıcılarından Cem arkadaşımız Nokia here drive uygulamasını yüklemişti fakat lisans hatası sebebiyle uygulamayı kullanamamıştı, son durumu ne olmuştu hiç bilmiyorum. Belki diğer marka wp8 cihazlara tam olarak entegre edemediler ve o yüzden mağazada bulamıyor olabilirler.