500 dk heryöne 5000 sms heryöne 2 gb net 23 tl

Sponsorlu Bağlantılar

zorbey27

zorbey27

Üye
    Konu Sahibi
500 dk heryöne 5000 sms heryöne 2 gb net 23 tl
Yapmanız gereken 25 yas alti tcyi 4545 gönderin sonra onay geldimimi Wops kayıt olunca superfırsat yazıp 4545 e gönderin 50.000 kişi dolmadan yapın 28 tl olacak sonra

• Beğen
Tepkiler: bilal72

bilal72

bilal72

Üye
Teşekkürler. Benim avea yok ama sayende benim akrabalar bayram ettiler:D

• Beğen
Tepkiler: zorbey27

mature

Üye
23TL'ye yıkılan paketteydim (500dk+1000sms+1gb) aynı fiyata woops'a geçtim (500dk+5000sms+2gb) iyi mi ettim kötü ettim bilemiyorum görcez artık :D

bboybocuk

Üye
Kamyanya devam ediyormuş. Kendi paketim biteceği zaman geçeceğim. Fakat 13 lira geçiş parası istiyorlar. Sizden de istediler mi

kenewa

Üye
Kamyanya devam ediyormuş. Kendi paketim biteceği zaman geçeceğim. Fakat 13 lira geçiş parası istiyorlar. Sizden de istediler mi

tarifeniz ne ki? Neden para istiyorlarbenim bimcel var. Nasıl geçeceğim bilgisi olan var mı

harun145

Üye
ben kayıt oldum tl yoktu hesabımda ama para da kesmediler valla :D diğer ay deneyeceğim şuan 30 tl veriyorum aynı pakede :D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende 30 tl super üçlü idi . Woops gördüm daha bi hoş oldu . Ama avea sağ olsun Woops olmasamda super 3lu 23 tl ye bizi arayın sms geldi gerek kalmadı .

harun145

Üye
bende 30 tl veriyorum woopsa üye oldum acaba yenileneceği zaman pakedin direk 23mü keser?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Avea illallah dedirttiği için artık hiçbir kampanyası ile ilgilenmiyorum :D

ama kullanıcıları için süper fırsat..

• Beğen
Tepkiler: harun145

harun145

Üye
bende illallah ettim ama paket çok iyi ya diğer hatlarda böyle kampanya olsa geçerim hemen.

avast

avast

Üye
Ben kullaniyorum bi sikinti yok simdilik

harun145

Üye
ilk kullanmaya başlarken mevcut pakedi iptal edip mi almak lazım acaba. bende aynı paket var 30 tl veriyorum. 13ünde bitecek yenilenirken yine 30mu kesecek acep?

3onur5

3onur5

Üye
e woops a hoşgeldin mesaji geldi fırsatlardan yararlanabilirsin dyor ne yapıcaz şidmi paket yenilenme gününde 23 tl kesip 2 gb 500 dk 5000 sms im mi olucak ?

mature

Üye
e woops a hoşgeldin mesaji geldi fırsatlardan yararlanabilirsin dyor ne yapıcaz şidmi paket yenilenme gününde 23 tl kesip 2 gb 500 dk 5000 sms im mi olucak ?
SUPER FIRSAT yazıp 4545e göndermen lazım. Hesabında 23tl varsa paketi kullanmaya başlarsın. Woopsa katılman yetmiyor ;)

• Beğen
Tepkiler: harun145
3onur5

3onur5

Üye
SUPER FIRSAT yazıp 4545e göndermen lazım. Hesabında 23tl varsa paketi kullanmaya başlarsın. Woopsa katılman yetmiyor ;)

peki suanda geçerli olan kampanya 5000 sms 500 dk heryöne ve 2 gb internet mi

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar büyük şehir ve işlek ilçelerde Avea cok iyi interneti cok hızlı kafelere gidiyorum deveden daha ağır

xmustx

xmustx

Üye
Rahatca konusup, mesajlasip internete girmek istiyorsaniz bu paket tam size gore. Heryone 500 dakika, heryone 5000 SMS ve 2GB cepten internet ayda sadece 30TL! Hemen SUPER3LU yazip 5555e gonderin, Super Uclu Paketiniz cebinize gelsin.

bugün geldi :)

harun145

Üye
super3lu pakedi 30 tl aynı paket woops üyesi olursan 23 tl :D denicem pakedim dolunca kesin

zemcom

Üye
Bu tarife faturasizdami sadece bilgisi olan varmi. Benim hattim faturali bende gece bilirmiyim?

Üst Alt