%50 SES ARTTIRMA BAŞKA YERDE YOK!!! %100 ÇALIŞIYOR (UYUMLU MODELLER C7, N8, C6 v.s....)

Sponsorlu Bağlantılar

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
ben arattım google 'da bulamadım o yüzden yazdım, sizde sağolun hocam ;)

---------- Eklendi @ 21:43:40 ---------- Yazıldı @ 21:41:17 ----------

hayırlı olsun hocam :)

---------- Eklendi @

---------- Eklendi @ 21:46:26 ---------- Yazıldı @ 21:45:21 ----------

hayırlı olsun hocam :)

---------- Eklendi @ 21:49:02 ---------- Yazıldı @ 21:46:26 ----------

linkte sorun yaşayanlar .kearasus. arkadaşımızın vermiş olduğu linktende dosyayı indirebilirler. Teşekkürler ;)

:rica: ne dmk

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hoparlör patlama riski var mı arkadaşlar . Garantiye vermeyi sevmem de .

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaşlar linkde bi hata yok ben şimdi indirdim içinde rmp uzantılı bi metin dosyası gibi bi dosya var onun kb yok denecek kadar az olduğu için sistem 0kb die algılamış aslında bi problem yok yani. Hatta dosya 1kb den de az. Tam olarak 330kb.

Eğer siteye mobilden giremediyseniz ve opera kullanıyorsanız opera turboyu açın ve o şekilde linke tıklayın. Turbo açıkken veri operanın sisteminde sıkıştırılmış olarak geldiği için bazı yasaklı sitelere de giriş yapabiliyorsunuz ben denedim oluyor.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
işe yarıyor ama hoparlör patlama riski olabilir

black_man

black_man

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar linkde bi hata yok ben şimdi indirdim içinde rmp uzantılı bi metin dosyası gibi bi dosya var onun kb yok denecek kadar az olduğu için sistem 0kb die algılamış aslında bi problem yok yani. Hatta dosya 1kb den de az. Tam olarak 330kb.

Eğer siteye mobilden giremediyseniz ve opera kullanıyorsanız opera turboyu açın ve o şekilde linke tıklayın. Turbo açıkken veri operanın sisteminde sıkıştırılmış olarak geldiği için bazı yasaklı sitelere de giriş yapabiliyorsunuz ben denedim oluyor.

aynen öyle hocam dosya 330kb. herkese hayırlı olsun ;)

---------- Eklendi @ 22:05:25 ---------- Yazıldı @ 22:03:23 ----------

işe yarıyor ama hoparlör patlama riski olabilir
patlamasına ben razıyım ses çok güzelll hocam;)

serecans

serecans

Üye
emğine sağlık teşekkürler

çalıştı bende

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
hoparlör için zararlımı ki? Ayrıca cızırtı yapıyormu?

savas_yal

savas_yal

Üye
c7 belli bir artış var denedim mükemmel teşekkürler

TheMadness

TheMadness

Üye
Sistem modlama bölümünde paylaşıldı. Konu :locked: olmalı

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bir diğeri ile aynı benzer konu varsa link verin konuyu kapatalım, ama konulardaki açıklamalar farklı mantıklarda çalışıyorsa sorun yok açık kalabilir.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
teşekkürler. yalnız bu konuyu takip edelim ki kulaklık için olanıda buraya ekle belkide sabitlenir konu güzel iş eline sağlık eğer hoparlör zarar görürse pis olur hee :) c6-01 kıyamam ona ben :) yapan arkadaşlar bi sonuçlarını bildirsin :)

V/RS

V/RS

Üye
teşekkürler gerçekten annenin 5800 ile karşılaştırdım nerdeyse 2 katı ağzım açık kaldı resmen

black_man

black_man

Üye
    Konu Sahibi
Sistem modlama bölümünde paylaşıldı. Konu :locked: olmalı

Bence diğer konu kilitlenmeli çünkü konu arandığı zaman bulunamıyorsa o programın orda durmasının bir anlamı yok. Ben tamamen basit birşekilde bulunup basit bir şekilde uygulanışını sizlerle paylaştım. Google gi ve ses arttırma diye yaz direk maxicepteki bu açtığım konu karşına çıkacak. Ve deneyen herkeste memnun, herkeste kolay bir şekilde uygulamasını yapmış durumda. Bence fazla bir söze gerek yok almışsın cvbını zaten ;)

---------- Eklendi @ 11:23:27 ---------- Yazıldı @ 11:21:36 ----------

teşekkürler gerçekten annenin 5800 ile karşılaştırdım nerdeyse 2 katı ağzım açık kaldı resmen
Hayırlı olsun hocam:)

---------- Eklendi @ 11:24:28 ---------- Yazıldı @ 11:23:27 ----------

Bir diğeri ile aynı benzer konu varsa link verin konuyu kapatalım, ama konulardaki açıklamalar farklı mantıklarda çalışıyorsa sorun yok açık kalabilir.

TEŞEKKÜR EDERİM ADMİN.:oke:

---------- Eklendi @ 11:27:04 ---------- Yazıldı @ 11:24:28 ----------

teşekkürler. yalnız bu konuyu takip edelim ki kulaklık için olanıda buraya ekle belkide sabitlenir konu güzel iş eline sağlık eğer hoparlör zarar görürse pis olur hee :) c6-01 kıyamam ona ben :) yapan arkadaşlar bi sonuçlarını bildirsin :)

Ben kullanıyorum bir sıkıntı yok hocam, kulaklık için olanı üzerinde çalışıyorum. Güle güle kullanın :)

u_cosar

u_cosar

Üye
uygulamayı yükledim(c6-01) dediğin gibi ses bayağı bir arttı eline sağlık umarım hoparlore bir zarar vermez :hmmm

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
s^3 diyosunda s60v5 sistem modlamada ne işi var bunun

anık

Üye
evet konu yanlış yerde ve ayrıca 5800'da çalışmıyor

__HassaN__

__HassaN__

Üye
N97'de denedim yama aktif olmuyo. Yani çalışmıyor

Üst Alt