5 dakikanızı ayırıp yardım edebilirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reghilus

reghilus

Üye
    Konu Sahibi
5 dakikanızı ayırıp yardım edebilirmisiniz?
telefonum n81 ve 1 hafta önce format attım ilk başlarda bi problem yoktu sonradan olmaya başladı.

problem şu telefon rehberimde kayıtlı olmayan herhangi bir numara bana mesaj atamıyor ve arayamıyor. karşı tarafa direk olarak meşgul yanıtı gidiyor. mesaj atıyo fakat bana ulaşmıyor,ne yapmam lazım bi önerisi olan varmı?

WitchKing

Üye
senin durumun ciddiiii. hastahaneye götür telefonunu. nasıl öyle bişey olabilir yaa :hmmm ilginç bunu başardığın için sana plaket vermek lazım :hmmm

EFECEL

EFECEL

Üye
yazılımını tekrar yükle nokia software updater ile .

TopFury

TopFury

Üye
??? Böylesini ne duydum ne gördüm.Format nasıl operatöre bağlı bir olayı böylesine ciddi hasarlı bir vakayı getirir ki??? Acil servise götür.Artık nasıl düzeltilebilirse tabi...

bittigitti46

Üye
blaklist türünde bir pro yüklemiş olabilirsin ve bu prolarda bilinmeyen numaralardan msj ve çağrı alma seçeneğini seçmiş olabilirsin.. bence o bilmeden kurduğun proları kaldır veya biliyorsanda o ayar kısmına dikkat et.. sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.. büyük ihtimal bence kesin :)

rapman

rapman

Üye
tekrar format at

WitchKing

Üye
navifirm le telefonuna uygun olan en son firmwareyi indir sonra jaf la telefonuna flash la ^^

Necmati

Necmati

Üye
acaip bi durum :D

Utku

Utku

Üye
blaklist türünde bir pro yüklemiş olabilirsin ve bu prolarda bilinmeyen numaralardan msj ve çağrı alma seçeneğini seçmiş olabilirsin.. bence o bilmeden kurduğun proları kaldır veya biliyorsanda o ayar kısmına dikkat et.. sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.. büyük ihtimal bence kesin :)
+1 bencede:box

ghost841

ghost841

Üye
tekrar formatla olmazsa tekrar not bu bir şaka değil

Tuba

Tuba

Üye
tele yüklediğin bi uygulama böyle yapmış olabilir veya belkide telefonunda virüs vardır.arkadaşların dediği gibi teli formatla yazılım güncelle olmazsa servise gönder...format atarken hard olanını at en etkilisi o çünkü.

reghilus

reghilus

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkürler yazılımı tekrar yüklemeyi denicem..

--------------- Ekleme ---------------

tele yüklediğin bi uygulama böyle yapmış olabilir veya belkide telefonunda virüs vardır.arkadaşların dediği gibi teli formatla yazılım güncelle olmazsa servise gönder...format atarken hard olanını at en etkilisi o çünkü.

tamam denicem,çok teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

yazılımını tekrar yükle <a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> ile .

tekrar yükledim ama fayda etmedi.. :(

TopFury

TopFury

Üye
tekrar yükledim ama fayda etmedi.. :([/QUOTE]

Bak gördün mü.daha fazla uğraşma bence...kötüye gidiyor...servise götür şu aleti artık.

reghilus

reghilus

Üye
    Konu Sahibi
tekrar yükledim ama fayda etmedi.. :(

Bak gördün mü.daha fazla uğraşma bence...kötüye gidiyor...servise götür şu aleti artık.[/QUOTE]

tamam buhafta sonu götürücem dostum :)

TopFury

TopFury

Üye
Sonunda...En iyisini yaparsın :oke:

Souldreath

Souldreath

Üye
Alternatif tıbçıların dediği gibi önce doktora götür tabi de bi kaç şey soracağım orjinal yazılımı nokianın programı yardımıyla yüklüyorsun değil mi? Direk orjinal yazılımı yükle.

Tele hard format atmadan önce eğer hafıza kartına format atmadıysan ve kart takılıyken tele format attıysan karttaki kimi programı ilk açılışta telefonun tekrar yüklemeye çalışır. o şekilde bir sorunun olabilir. bazı arkadaşların dediği gibi direk telefonunda black list uygulaması var gibi.

Bir de ayarlardan arama engelleme ayarlarını bir kontrol et derim.

reghilus

reghilus

Üye
    Konu Sahibi
Alternatif tıbçıların dediği gibi önce doktora götür tabi de bi kaç şey soracağım orjinal yazılımı nokianın programı yardımıyla yüklüyorsun değil mi? Direk orjinal yazılımı yükle.

Tele hard format atmadan önce eğer hafıza kartına format atmadıysan ve kart takılıyken tele format attıysan karttaki kimi programı ilk açılışta telefonun tekrar yüklemeye çalışır. o şekilde bir sorunun olabilir. bazı arkadaşların dediği gibi direk telefonunda black list uygulaması var gibi.

Bir de ayarlardan arama engelleme ayarlarını bir kontrol et derim.

Arama engellemeyi kontrol ettim,evet orjinal programdan yükledim. Fazla kurcalamak istemiyorum yarın götürücem servise.
HERKESE TEŞEKKÜRLER..:oke:

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
format yada güncelleme gerekir yada yeni telefon al ondan kutrulman zor gibi görünüyor ..bende n 95 8gb ta müzik dinliyemiorum ayrı bi programla dinleyebiliorm ne yaptıysak olmadı müzik yok telefonda

TopFury

TopFury

Üye
Bütünleşik hafızalı telefonlarda hataları ayıklamak daha da zor...

su_95

Üye
bence format atarken bir hata yapmış olmasın tekrar format atmayı dene bence olacaktır umarım olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...