5 aylık wave ye 350tl verilirmi s8500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
5 aylık wave ye 350tl verilirmi s8500
arkadasım satıyor cihazı amauzak bi ilde 5 aylık resimleri makro modunda cekilmis baktım kılcal cizik dahi yk alsam mı

jigsaw_54

Üye
çakma olmadığı ne malum? tamam arkadaşın olabilir ama yanlış anlama bu devirde millet kardeşini bile dolandırıyor??

brk38

brk38

Üye
çakma olmadığı ne malum? tamam arkadaşın olabilir ama yanlış anlama bu devirde millet kardeşini bile dolandırıyor??
arkadaşa katılıyorum cihazı görmeden alma:nono:eğer cihaz anlattığın kadarsa 350 tl iyi fiyat:oke:

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kardes. bu neden den ötürü sahibinden.com da get li ilan actırıp öyle alıcam..

----------Eklendi @ 16:32:44 ---------- Yazıldı @ 16:22:48 ----------

ya cocukla küçükken kayga etmistik ondan beri konusmuyorduk oyle bi bakim dedim ilan ı var sonra sordum baktım o ne kadar güvenilir onuda bilmiyorm ama telefon cok temiz resimler detaylı çekilmis deger mi sizce riske ?

brk38

brk38

Üye
get le alcam diyosun dene begenmezsen geri yollarsın:oke:

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
:)) kesinti yapıyo diye biliyorm get bnden hç kullanmadım ufak bi açıklama yaparmısn?

brk38

brk38

Üye
bir ücreti var ama % kaç tam hatırlamıyorum:bilmm

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
350 de 20lira felan mı keser fazla mı bunu bilsem yetiyor açıkcası :) teskkrleryazdımınz için

brk38

brk38

Üye
Ürün satış işlemi başarı ile tamamlandığında, ürün satış bedelinin %7'si hizmet ücreti olarak alınır. Geriye kalan bedel satıcı üyenin hesabına aktarılır.
yani 350 tl de 24,5 tl eder :oke:

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
:) teskkr eddim kardesim yardımlarından ötürü bu aylarda alınacak telefon nedir sence 2.el yada 0?

brk38

brk38

Üye
fiyat aralığını söylersen ona göre yardımcı olabilrim:hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
350 tl bedava Wave S8500 için.

jigsaw_54

Üye
çakma olmasa bile yurtdışından gelmişte olabilir kapanmıştır filan

sinanpp

sinanpp

Üye
bendce verilir ama telefon temizmi bi görmek lazım bence :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt