By_GaBLiN
Üye
-
Konu Sahibi
-
freesigner hata veriyo yalnız nolcek
Vayy sağol dostum nerden buldunama ilk ve 2.resım uçmuş yenıle bi.
İmageshackten vazgeçme
Ne hatası imzalarken hata oluştu diyorsa kapatıp yeniden aç veya ayarlardan diğer sertifikaya gir ordan sertifika dosyalarının yerini seç
----------Eklendi @ 18:28:29 ---------- Yazıldı @ 18:15:10 ----------
Bulalı Oldu Baya Rastgele Uygulama İndirip Deniyordum O Zaman Farkettim Bugüne De Konu Açtım. Yav Bilinmedik Bi Siteye Upload Ettim Bi Gidip Bi Geliyor Konuyu Açarkende Öyle Oldu
İmageshackten vazgeçme
O Da Bi Alem Ya Ekliyoz Göstermiyor Falan
bende hiç sorun yaratmadı valla
teşekkürler
Arkadaşlar siz resmi onu bunu boşverinde bu yöntemi deneyip çalıştırabilen varmı ?
Lütfen telefonu hacksiz ve versiyonu 52.0.007 olanlar yazsın.
Düzgün çalışıyorsa eğer hemen kuracam telime ...
Konuyu açan arkadaş yanlış anlamada ben bu çinlilere pek güvenemiyorum
----------Eklendi @ 20:15:44 ---------- Yazıldı @ 19:55:21 ----------
Lanet olsun bu programı kurdum dediklerini aynısını yaptım olmadığı gibi programı kaldırdıktan sonra bile telefon hafızamda çok az yer kalmış !!!
Yani program beraberinde başka şeylerde kurmulş ve ne kurduğunu bilmiyorum !!!
Ayrıyetten program tamamen çince ve dediklerinin aynısını yapmama rağmen hata veriyor telefon
Uygulama beraberinde bi şey kurmuyo olsa benimkinde de yer kalmazdı ayrıca nerde hata verdi söyle yardımcı olayım bu uygulama opdaya bağlanıp indiriyor
arkadaş ben cer ve diğer dosyayo bulamadım yapmaya çalışımca error veriyo
Bak dostum ben bu verdiğin programı kurmadan önce teldeki boş hafıza miktarı 16 MB idi şimdi ise resimde gördüğün gibi 7 mb'ye kadar düşmüş ve program kurulurken bana nereye kurmam gerektiğini sorduğunda ben E yani hafıza kartını seçmeme rağmen telefon hafızamdan düşmüş. Şimdi programı tamamen kaldırdım telefondan ama telefon hafızam halen daha aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?