5+1 aldım 1 tane hoparlorden ses cıkıyor yardım lürfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Ellemon

Ellemon

Üye
    Konu Sahibi
5+1 aldım 1 tane hoparlorden ses cıkıyor yardım lürfen :(
merhaba arkadaslar daha yenı 5+1 aldım baglıyorum kasaya fln kabloyu tek bıtane kolondan ses cıkıyor yardım lutfen arkadaslar acaba ses kartıylamı uymuyor

BktsBcr

BktsBcr

Üye
ses kartı ile alakası olduğunu sanmıyorum.. Kurulum kılavuzuna bakarak tekrar dene kurmayı :oke:
Bilgisayarın ses yöneticisi ayarlarına da bakmalısın..

mami24

mami24

Üye
bence bilen birisi kursun çağır kursun yada internetten araştır nasıl kurulduğunun videyosuna bak yada çok geçmeden geri ver...

bybalkanturk

Üye
ayni sorun bende de var netten araştırmama rağmen bulamadum :(

matchless

matchless

Üye
basıt bı test yap hangı kolondan ses cıkmıyorsa ses cıkan kolonun kablosunu ses cıkmayan kolonın gırısıne bagla eger yne ses cıkmıyosa cıkıslarda sorn vardır kolonda arıza olmadıgını bu seklde anlamıs olursun bu bır.. ıkıncısı surround ozellgını kontrol et

xxsazanxx

Üye
Arkadaşlar w7 kullanıyorsanız ses ayarlarına girin..Denetim masasında olması gerkiyor..Orda Hoporlör yapılandırmasını 5+1 olan seçeneği işaretleyin..Benim bildiğim bu kadar bir deneyin olmazsa bi bilgisayarcıya götürün..

mdma

mdma

Üye
bende de aynı sorun vardı kardeş kolon giriş leri değilde bilgisayra giden kablonun ucunda 4 soket olması lazım bende 2 soket vardı 2 tanesi çalışıyodu bas yok du 4lü girişi kullanıyorum doğru yerleri bulunca hepsi çalıyo öylede çalmıyosa anfide bi tuş var o 2 tane veye 5 kolonu devreye sokuyo öyle bi dene olmassa anfide sorun olabilir

cukuleaks

Üye
Driverını yüklemen lazım....

skynet

Üye
[video=youtube_share;sNOFvmXV0YQ]http://youtu.be/sNOFvmXV0YQ[/video]

- - - Eklendi - - -

[video=youtube_share;pTzuAceKXPI]http://youtu.be/pTzuAceKXPI[/video]

matchless

matchless

Üye
arkadasim. Once ses sistemini baska bi muzik oynaticida dene telefon yada mp3 player falan. Sorun pcdemi ses sistemindemi once onu anla. Daha sonra ses sistemin eger kumandali ise kumanda uzerinde surraund yada aux tslarna bsarak kntrol et.

Üst Alt