3g bile 1 gb paketler 2 gb paketler çok pahallı
4g olunca fiyatta hız ile katlandığı için kimse kullanmak istemeyecek
yani 50tlye 1 gb satarlarsa şaşırmayın
4g nin farkı 100 gb gibi kotalarda anlaşılır 100mbit inteneti 1 gb kotayı saniyesinde bitirilebilir
4G ye geçmek 2g internetin ücretsiz verilmesine bile sebep olabilir (bazı ülkeler yaygınlaştırmak için reklam amaçlı kullanıyorlar

Yarın köye gidicem 9 gün işkence çekcem ozaman köyde 2g varNe alaka 2g den 3g ye geçince fiyatlar katlandı mi? Fiyat farkı olmayacaktır ve her yerde 4.5g cekmeyecegi için uzun süre 3g kullanmaya devam ederiz.
2g de iki saat bir sayfayı açmıyor, bedava olsada kullanılmaz bence bildiğin işkence![]()

2g süper demedimYarın köye gidicem 9 gün işkence çekcem ozaman köyde 2g var![]()
Ben 3g olmayınca sanki fazladan gidiyormuş gibi hissediyordum3g bile sarzi baya sömürüyor. 4.5 G yi düşünemiyorumdddd
HayırO değil de artık Türkiye'de 5G'ye hazırlanıyor (alt yapı için) 4G'li cihazlar 5G'yi destekleyecekler mi acep![]()
Yarın köye gidicem 9 gün işkence çekcem ozaman köyde 2g var![]()

Wifi var2g ye alıp alıştırma yap biraz![]()
evde şuan bitmesin net paketi4g çıkınca gidecem yeni hat alacam 4 k video testi yapacam download4G gelince Download booster'ı denemek isteyen bir ben miyim![]()
Benim hattim ve telefonum uyumluymus4g çıkınca gidecem yeni hat alacam 4 k video testi yapacam download
4G yazip 2222'ye gonderince Turkcell sana bilgi veriyor.download booster 3gde de çalışıyor4G gelince Download booster'ı denemek isteyen bir ben miyim![]()