Nasıl yani biraz daha açık konuşabilir misinFiyatı kitleyince bunun bir önemi kalmayacak.
3g bile 1 gb paketler 2 gb paketler çok pahallıNasıl yani biraz daha açık konuşabilir misin
siz max 30mb downlaod göreceksiniz3g normlde 7.2 mbps. 3,5G dediğimiz H ve H+ 21 ve 42 Mbps oluyor bildiğim kadarıyla. 4G 150 Mbps ise ve 300 Mbps'lik telefonlar var ise tahminimce 4,5G 300 Mbps'dir. Yani telefonunuzun 300 Mbps hız desteklemesi gerek.
O mümkün değil. Bunun için 80 Mbps hız desteği gerek. Tamam cihazınızda vardır. Ama Türkiye'de ki hiç bir operatör size 42 Mbps'den hızlı mobil internet sunmuyor. Yani en fazla yapabileceğiniz saniyede 5 mb'dan çok az daha fazla.siz max 30mb downlaod göreceksiniz
3g bence hala hızlı 4g nin çıkışı fiyatlarını düşürürse 3g yi kullanmayı daha iyi buluyorum (çekim alanı ve çok yavaş olmayan hızı (ben kendi telefonundaki internet 10 mb saniyede download yapabiliyor (1080p videoları takılmadan izleyebiliyorum bana yetiyor)
ben bu hızlarla internetten indirme de yapabiliyorumO senin gösterdiği test vaad edilen hız . Bu hızlar kullanımda 8e bölünür . Ben 96 kps 8÷ ile ortalama 9kps ile alıyor isem sendeki 4 Mbit 300kps ye yada yüksek hızda 700kps eder.

Ben öyle düşünmüyorum hatta daha da ucuzlayacağını düşünüyorum. Bir yerde de haberde okumuştum hatırlamadım şimdi ama daha ucuz olacak yazıyordu. Bilmiyorum belki de pahalanır3g bile 1 gb paketler 2 gb paketler çok pahallı
4g olunca fiyatta hız ile katlandığı için kimse kullanmak istemeyecek
yani 50tlye 1 gb satarlarsa şaşırmayın
4g nin farkı 100 gb gibi kotalarda anlaşılır 100mbit inteneti 1 gb kotayı saniyesinde bitirilebilir

Kotayı ne kadar kullanırsan okadar düşer yanlış bir düşünceben bu hızlarla internetten indirme de yapabiliyorum
yani bi mp3 (ortalama 10 15 mb)
saniye sürmeden iniyor (ben şahsen bu testi yapana kadar 10 mbs falan sanıyordum ama daha da fazlaymış![]()
24 Mbps ile saniyede en fazla 3 mb indirebilirsinizben bu hızlarla internetten indirme de yapabiliyorum
yani bi mp3 (ortalama 10 15 mb)
saniye sürmeden iniyor (ben şahsen bu testi yapana kadar 10 mbs falan sanıyordum ama daha da fazlaymış![]()
Zaten normal bir mp3 dosyası 2-6 mb'dır. Buda bir mp3'ü zaten 2-3 saniye içinde indirmenizi sağlar. Saniyede 10 Mb hız ile dosya indirmek için 80 Mbps hız görmeniz lazım orda. 8 mbps = 1 Mb/saniye.Biliyorum kota ile hızın arasındaki bağlantıyı biliyorumKotayı ne kadar kullanırsan okadar düşer yanlış bir düşünce
Mps yani bağlantı hızı anlık indirme hızları kota ile alakası yok