f@tih.
Üye
-
Konu Sahibi
-
şu nasılLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Emeğine sağlık ben de bu fw yi kullanıyorum fakat;
birdahaki sefere yaptığın fw'lere TimerPro, FileBrowser, AutoInstaller, AppUidViever, Pocket Sensor, Screen Snap gibi gereksiz proların yüklenmemiş ayrı bir fw linki de yaratsan tam süper olacak. Bu pro. olduğu bir fw'yi de ayrı bir linkte verirsin... Tel boşuna şişmesin.
Ve ayrıca;
- Müzik ve ya Galerideki gereksiz dosyaların görünmemesi için birşeyler yapılabilir
- Ram daha fazla artırılabilir
- Phyton sisteme yüklü olarak gelebilir
- Sadece Firebird teması kalsa iyi olur
- Ev ekranı temalarında biraz değişiklikler olabilir.
Yinede emeğin için saol. güzel bir FW! Daha güzel olur inş...
Samsung widgets ev ekranının düzenleyicisi ben değilim.bu dileğiniz için pnht.org adresinden kendilerine ulaşabilirsiniz.samsung daki kırmızı renk hatasınıda gidebebiiseniz müthiş olur
Bunu biliyorum,bende de var.gif olduğu için açılış ekranı olarak kullanıbilir.. Ama yeni cfw için bir hafta kadar dinlenmeyi düşünüyorum.ama beklemek istemezseniz rofs 3 ü açıp siz de değiştirebilirsiniz.
NokiaEditor ile açıp dosyayı değitirip tekrar kapamanız gerekiyor.Bir bilginiz yoksa hiç denemeyin.telinizde geri dönülmesi imkansız zarar verme riskiniz var.nasıl açabilirim ?
fatih naber hemşerimbilecik e tatile gel bırak cfw yi edebalıyı ziyaret edersin bi imparatorluk daha kurarız belki cfw yi bırakma şaka yaptım. dh ye de gel yav. ben dh deki 23 haziran mıydı en son onu kullanıyom. tek sorunu yan dönüş fazla hasas 10 haziran sürümü çok daha iyiydi tam çevirmeden dönmüyordu. e o kadarda olsun demi en kral cfw yi yapsan yüklemicem bu ne be bilgisayardan beter uğraş dur günlerce yok müzikler i yükle yok spb yi yükle. şakja şaka devam et sen sayende 5800 başka bi telefon oldu. v60 gelcekmiş yakında onu da hacklersin o zaman değiştiririm ancak. hadi kolay gelsin.
yeni sürüm çıktımı...??? şuan indirilmeye hazırmı?? çünkü sabah tekrardan fw indirip telefonu formatladım, o göz kırpma yoktu ama samsung widget normal iphone gibi değil...
Ram artırılabilir. Neden? Çünkü yabancı bir siteden yüklediğim fw seninkine çok benziyor, fakat onda ev ekranı bu kadar çeşitli değildi ve Red orijinal teması vardı. Gereksiz programlar da yoktu.
İlk açtığımda RamBlow yükledim baktın 73 gösteriyor. Temizleme butonuna bastım Ram 78'e kadar çıktı. Seninkinden tek farkı tema efektlerin İnanılmaz hızlı geçiyor. Benim ençok içime sinen fw'ydi ama ne yazıkki formattan sonra silindi daha bulamadım. Madem bulamadım benzer birinden benzer bir şey yapmasını istiyim dedim.
Tel. şişmesinden kastım, o kadar gereksiz pro var ki artık Gereksiz diye bir dosya atıp içine koydum hepsini. File browser fln, FX-Plore yükledim mesela senin verdiğin Rar. dosyası fln açmıyor ve tr değil. FX'i yükleyince o kaldı silinmiyor da.
Gerçekten bir hizmet yapıp dua almak istiyorsan biraz önerileri dinle.
çok saol kardeşim bilgilerin ve yardımların için ben aslında bu RAMblow programının orjinal ve içinde bi şekilde buldum daha doğru japonyada okuyan arkadaşım saolsun bana yolladı ama şöle bi durum var sadece japonca dil yüklüneyse iphone stilini dört gözle bekliyorum en çok beğendiğim yazılım stilidir ben kendim bile geliştirdim ama henüz 5800 için değil kolay gelsin...
yav fatih kardeş sana zahmet yeni CFW'ye bu tsunami denen fakat ev ekranında adı Oratsu diye görünen HS'yi eklermisin;senin daha önceki CFW'lerinde vardı ama yeni olanında ben göremedim,o tema çok hoşuma gidiyordu,kısayollar ekleyip,yerlerini istediğimiz gibi değiştirebiliyorduk
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ormat-hack-mod-jaf-15-370581.html#post2502102ne kadar yakında iphone stil????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?