f@tih.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yanlış hatırlamıyorsam bir mesajında Fatih abi yüzlerce kere flash attığını söylemişti. Zaten demese bile mantıken o kadar modifikasyonla uğraşan bir insanın test aracı olarak 5800'ını kullanması şart. Sor bakalım hiç birşey olmuşmu onun telefonuna?
haklısın öle ama nebilim yine beni biraz düşündürdü o bakımdan sormadan gecmeyeyim dedimYanlış hatırlamıyorsam bir mesajında Fatih abi yüzlerce kere flash attığını söylemişti. Zaten demese bile mantıken o kadar modifikasyonla uğraşan bir insanın test aracı olarak 5800'ını kullanması şart. Sor bakalım hiç birşey olmuşmu onun telefonuna?
Konuyu takip edeceğine güvenerek hem v50 m v51 için yapmış olduğun çalışmaları ilk mesaja ekleyeceğim.Yalnız v51 için olan çalışmanda fazladan dosyalar var,yüklemek isteyenler için karışıklığa neden olmasın.onları silip yeniden upload ediyorum.rofs2 ve rofs3 ün olması yeterli.
haklısın öle ama nebilim yine beni biraz düşündürdü o bakımdan sormadan gecmeyeyim dedimbirde bu yeni CFW ler ilk sayfadaki link eklenecek bolumune eklencek saNırım dimi ?
--------------- Ekleme ---------------
fatih kardeş ben suanda v50 deyim simdiki kurulumda v50 olanınımı kursam yoksa v51 yukseltsemmi senin bu konudaki fikrin benim için çok önemli neyapmalıyım sence?
ok deniyorum hadi hayırlısı İNŞALLAH bi hata yapmam....Linkler eklendi kardeşim.
ayri333 arkadaşım benim yeni CFW için yapacağım çalışmalar sırasında sizlere yardımcı olacağını söyledi.
Yükselt gitsin kardeşim v51'e madem yeni yazılım çıkarmış NokiA kırmayalımyükleyelim.Ben yükledim ama aslında v50 ile arasında pek fark görmedim.sadece biraz menü dokunuş tepkimeleri iyileştirilmiş gibi.
ok deniyorum hadi hayırlısı İNŞALLAH bi hata yapmam....
kardeş konu çok karışık olmuş :S önce nasıl yapılır edilir bi anlat da sonra altına bunlar da gerekli dosyalar desen daha iyi olur :S
ok deniyorum hadi hayırlısı İNŞALLAH bi hata yapmam....
teşekkürler @fatih ve ayrı333 a... şimdi indiriyorum ve kuruyorum....Arkadaşlar buradan herkese söylüyorum; ayri333 arkadaşımın hem v50 hem de v51 için yapmış olduğu ve OVi MAPS 3.0.4 eklenmiş çalışmalarını gönül rahatlığı ile indirip telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.Çalışmalar tarafımdan denendi telefonuma kuruldu hiçbir sorunla karşılaşılmadı.Yalnız yüklemelerinizi ilk mesajda verdiğim linklerden yapınız.çok ufak değişiklikler yaptım.Mod versiyon ve tarih ile ilgili.
ayri333 arkadaşımın dediği gibi v51 yükledikten sonra kesinlikle v50 ye geri dönüşünüz olmayacaktır.denemeyin.Bunu yapaların telefonlarına vereceği zararlardan kendileri sorumlu olacaktır.
Beyler v51 in orjinal firmware setup'ı eklenmemiş sanırım birinci mesaja şimdilik şu linkten vereyim ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu olmadan V51 i nasıl hackleyeceğiz değil mi?
Sen söyleyince şimdi benim de dikkatimi çekti.Seviye 1-2-3 hepsi yok denecek kadar az.hissedilmiyor bile.Orjinal firmware geri dönüp bakmam lazım.Başarıyoruz da, ben çok başınızı ağrıtacağım belliv51 olanı yükledim. Titreşim seviye 3te olmasına rağmen hissedilemeyecek kadar az.. Acaba düzenleyen arkadaş mı titreşimi düşürdü merak ediyorum
Sen söyleyince şimdi benim de dikkatimi çekti.Seviye 1-2-3 hepsi yok denecek kadar az.hissedilmiyor bile.Orjinal firmware geri dönüp bakmam lazım.
EKLEME :CFW lerde titreşimle ilgili bir problem var.Linkler geçici bir süre kaldırıldı.Umarım kolay halledilir. İstediğim CFW buydu.. Titreşimsiz kesinlikle kullanamam.
Başarıyoruz da, ben çok başınızı ağrıtacağım belliv51 olanı yükledim. Titreşim seviye 3te olmasına rağmen hissedilemeyecek kadar az.. Acaba düzenleyen arkadaş mı titreşimi düşürdü merak ediyorum
uygulamala klasöründe olmaması gereken bir uygulama var.Onu da bir bak istersen.ben düşürmedim orjinali öyle ama ama kod dosyalarına bakıp düzeltmeye çalışırım
uygulamala klasöründe olmaması gereken bir uygulama var.Onu da bir bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?