f@tih.
Üye
-
Konu Sahibi
-
fatih kardeşim sen bu konuda ustasın.yaklaşık 8 saatir v51 deyim gerçekten memnuniyet verici.başkasının fw lerine güvenmiyorum.senden ricam sadece gereksiz dilleri çıkartıp içine rompatcher ekleyerek bi fw oluşturman.ben sana güveniyorum.kendi teline yüklemesende olur
işte güzel haberTeşekkür ederim kardeşim.Yapacağım elbette birşeyler ; şu an izlemedeyim ; rjinal firmware'in dosyalarını kontrol ediyorum.Aceleye gelmesin istiyorum açıkçası.Bana 2-3 gün müsaade ederseniz;hep birlikte yine güzel işler çıkarabiliriz.
Birşey değil kardeşim.Yalnız bana RDS'nin çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi verebilir misn ?işte güzel haberilgine teşekkürler kardeş.
bende sabırsızlıkla bekleyenlerdenim...arkadaslar yanlız benim size bir sorum olucak ben bu konularda daha cok yeniyim fakat bu linkte verilen bilgilerle http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...idget-ev-temali-fw-58-344706.html#post2560313 tel hackledim yani suan hem yeni vgersiyonuna yukseldi hemde gayet guzel ev temaları vs. hersey yolunda fakat benim anlamadığım hack nedemek yani hacklediğimizde bize faydası nedir benim bildiğim hacklediğimiz zaman tüm progrramları sorunsuz yuklememiz değilmi ama ben bunu yaptığım halde yine tum programlarda sertifika hatasi yok guvenilmeyen sunucu vs. hataları alıyorum hep ben daha cok bu gibi hataları almamak için bu hack işlemini uygulamışytım acaba benmi yanlış yaptım yada benmi yanlış biliyorum bu konuda beni aydınlatırmısınız bu program hatalrının çözümü nedir arkadaslar bu konuda yardımcı olurmusunuz? şimdiden tşk.ler
Bazı cfw lerde patch'ler yani rompatcher+ nin ihtiyaç duyduğu yamalar dışarıdan hafıza kartına kopyalanmak durumunda.fakat senin kurmuş olduğun cfw ye şimdi baktım.hafıza kartına kendi kuruluyormuş.sanırım biryerlerde yanlış bir işlem yapmış olmalısın.istersen tekrar yükle istersen birkaç gün bekle.karar senin.fatih kardeş ilgin için çok tşk.ederim yanlız bişey daha sorcam bu hafıza kartına patches atma konusunu biraz acabilirmiyiz yada acıklayan bir link vaedır sanırım bi onu denesem olmadı zaten senin CFW ni çok beğendim İNŞ: beklenen geldiğinde hemen onu denemeyi denicem umarım ozaman olur...
fatih kardeş ilgin için çok tşk.ederim yanlız bişey daha sorcam bu hafıza kartına patches atma konusunu biraz acabilirmiyiz yada acıklayan bir link vaedır sanırım bi onu denesem olmadı zaten senin CFW ni çok beğendim İNŞ: beklenen geldiğinde hemen onu denemeyi denicem umarım ozaman olur...
üzülerek söylüyorum ki rds yi halledememisler.ya da bulunduğum ildeki radyoların yayınında bir sorun varki çok zayıf ihtimal.
bu konularda öğrencemiz daha cok sey var rds nedir pek anlamaıdm ama sanırım beniden kaynaklanan bi hata diil anladığım kadarıyla...
üzülerek söylüyorum ki rds yi halledememisler.ya da bulunduğum ildeki radyoların yayınında bir sorun varki çok zayıf ihtimal.
sana katılıyorum bende v40'da kalacaktım,malesef v50' yi yükledim,neyse bu v51'i yükleyip inceledim hiç bi filim yok kardeş,hız mız artmış hikaye senin CFW 10 gömlek üstün kinetic scrollu bozmuşlar,telefon şarj yaparken aşırı ısınıyor,bu radyoda RDF ve AF var RDF diye bişey aktif görünüyor,ne olduğunu anlamadım ama radyoda ses mükemmel olmuş,haritalar eski v3.30'u koymuşlar,yabancı bi stede videosunu koymuşlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yani senin CFW' lere devam,ben diğer sitelerden de takib ediyorum Xtension Pirated vs. hepsi bi kenara senin CFW lere bi yana
prolarda hata aynen devam ediyor işte nyse ozaman en güzeli bir kaçgün daha beklemek seni takibe alarak beklemeye devam ediyorum şimdiden emeğine sağlık
Fatih kardeşim senden birşey isticem bu cfw deki nokia tune3 adlı zil sesi ve mesaj sesini upload eder misin link werir misinÇok sewinirim kardeşim yaparsan. Hazır olarak ayarlı olan zil sesi ve msj sesi )
Modifiyeli yazılımı 4 değil 40 gözle bekliyorumSenin CFW'yi inceleyeyim dedim, ne yaptıysan orjnalinden çok farklı olmuş v51 e uyarlayıp kullanacaktım beklemem gerekmeyecekti ama olmadı Menüyü bile alamadım
modifiyeli yazılım konusunda bu adamdan başka kimseye güvenmiorum
Bu yeni dediğiniz v51 navide yok.Telefonda güncelleştirmeleri kontrol edince de görünmüyor.Bu gerçekten nokianın çıkardığı yeni bir yazılım mı ?
Hacks klasörü içinde Rompatcher+ programını çalıştır ve insallserver ve open4all yamalarının aktif ve auto olu olmadığını kontrol et.değilse aktifleştir ve auto hale getir.Yani yeşil renk ve sarı çerçeve görünümünde olsun.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ormat-hack-mod-jaf-20-370581.html#post2507158
politikaya mı atılsam ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?