darksfire
Üye
Eline saglık gerçekten güzel bir çalışma olmuş fakat birkaç sorum olucak samsung widget ile iphone stil ikiside ev ekranlarına ekli olsa istedigimizi seçebilsek daha iyi olmazmı tabi mümkünse birde iphone gadget inin icindeki icons adlı klasorun icindeki resimler galeride görülüyor bunun bir çözümü varmı ? yardımcı olursan sevinirim..
s.a kardes n97 uyarmı bu yazılım acaba..saygılar
Cevap için teşekürler ama 2. sorumun cevabını göremedim (birde iphone gadget inin icindeki icons adlı klasorun icindeki resimler galeride görülüyor bunun bir çözümü varmı)Hem Samsung Widget HS'yi, hem de iPhone Stil HS'yi aynı telefonda seçim yapacak şekilde kullanamazsınız. Çünkü iPhone HS taban olarak Samsung Widget HS'yi kullanmaktadır. Yalnızca alt barı çıkartılıyor ve gadget.swf ler değiştiriliyor.
İlk sayfadan ileriye doğru mesajları gözden geçirirseniz;aynı (benzer) sorunun daha önce sorulduğunu ve cevap verdiğimi görebilirsiniz.Cevap için teşekürler ama 2. sorumun cevabını göremedim (birde iphone gadget inin icindeki icons adlı klasorun icindeki resimler galeride görülüyor bunun bir çözümü varmı)
Bukadar hızlı cvp verdigin için saol ama yazanlardan pek birşey anlamadım.İlk sayfadan ileriye doğru mesajları gözden geçirirseniz;aynı (benzer) sorunun daha önce sorulduğunu ve cevap verdiğimi görebilirsiniz.
Ekleme :
buradan bakabilirsiniz;
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ormat-hack-mod-jaf-15-370581.html#post2501635
Kısacası galeri içinde istenmeyen resimlerin gözükmemesi için tüm 3cü parti yazılımlar ve klasörleri için CFW'ye ayrı ayrı code eklemek gerekiyor.belli başlı yazılımlar ve klasörleri için bu code ları ekledim.Gadgetler için "icons" klasörü kullanmaya başlanması ise ben CFW'yi hazırladıktan sonra ortaya çıktı.Bu "icons" klasörü için code ekleme işi artık bir sonraki CFW'ye kaldı.Umarım anlatabilmişimdir.Bukadar hızlı cvp verdigin için saol ama yazanlardan pek birşey anlamadım.
Link verirsen denerim ama vakit de geç olduEn iyisi gündüz denemek.
halledbiliiriizzzzzzzzzzSlm arkadaşlar kurdum güzel saolasın ama menüye basıyorum rehber açılıyor sonra hemen menü geliyoor bunu nasıl halledbiliiriizzzzzzzzzz
buyur link burda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım ben bu sistemi kurdum ama bi sorunum var mesaj ve çağrı geldiği zaman ana ekranda gözükmüyo sadece sağ üst köşede yani saatin üzerinde simgesi gözüküyo bi çözümü var mı acaba.
OraTsu ev ekranını kullanıyorum
Yazılımın 51.0.006 sürümü çıkmış. Ancak Türkçe değil. Bugün yarın o da çıkar. f@tih. kara göründü
Bizimkiler de kurmuşlar. Yabancı forumlarda da daha da hızlandığı yazıyor. Türkçe'de mevcut64 bit Windows 7'den JAF'ı çalıştıramadığımdan hiç uğraşmayacağım.
Birde bir sorum var. Bu cihaz güncelleştirmeleri kısmına geldiğinde güncellesem problem yaratacak mı? Bana yaratacak gibi geliyor. Malum Nokia'dan birşey anlamazken 1 ayda içini çözmeye kalkışırsan en basit noktaları öğrenemeyebiliyorsun
v51 çok hızlı fatih kardeş hackli sürüm beklioruk sendenayrıca türkçe dil seçeneği de var
yaw tam senin fwyi yükledik yenisi çıkmış iyimi
senin cfwyi buna yapmanı bekliyoruz artık madem.tşşkürler
CFW yi biraz önce kontrol edip deneme fırsatım oldu.Bir problem göremedim.Eline sağlık.Yüklemek isteyenler gönül rahatlığı içerisinde yükleyebilirlerbuyur link burda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?