450 tl ye kadar tel alacağım önerileriniz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uguruf

Üye
    Konu Sahibi
450 tl ye kadar tel alacağım önerileriniz??
450tl ye kadar telefon alacağım. Dokunmatik istiyorum. Önerileriniz???

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
nokia c5-03

harun22

harun22

Üye
o fiyata alabileceğin en ideal dokunmatik telefon 5800 xm dir. (şahsi yorumum)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
c5-03 daha iyi

harun22

harun22

Üye

Arkadaşım bu konu herkesin şahsi fikirlerini almak için açılmış bir konu. Senin şahsi fikrin C5-03 ten yana olabilir, herkesin bakış açısı, düşünceleri ve fikirleri farklıdır. Burada polemik yaratılacak bir durum yok.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
polemik yaratmadım c5-03 daha iyi dedim
5800 dan bahsettim mi ben
de polemik yaratıyorsun felan diyorsun

harun22

harun22

Üye
polemik yaratmadım c5-03 daha iyi dedim
5800 dan bahsettim mi ben
de polemik yaratıyorsun felan diyorsun

pekala, daha iyi demene gerek varmıydı? Zaten fikrini C5-03 ten yana belirtmişsin, neden benim fikrime karşılık olarak daha iyi diyorsun? Ve ortaya atılmış öneri 5800 xm demekki daha iyi derken 5800 xm i kastediyorsun.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kardeşim c5-03 daha yeni bi telefon diye öyle dedim
uzatmaya ne gerk var
ben senin kendi görüşünede saygısızlık felan yapmadım sadece yeni olduğunu belirtmek için öyle dedim bu kada uzatmaya ne gerek var yani anlamıyorum
adam bi telefon alacak alt tarafı önerilerden kendsi kara verecek

pekala, daha iyi demene gerek varmıydı? Zaten fikrini C5-03 ten yana belirtmişsin, neden benim fikrime karşılık olarak daha iyi diyorsun? Ve ortaya atılmış öneri 5800 xm demekki daha iyi derken 5800 xm i kastediyorsun.

harun22

harun22

Üye
O zaman daha iyi değil daha yeni dersin . Ben senin ne düşünerek daha iyi yazdığını anlayamam. :bira2:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tamam yaa adama diyelim gitsin 5800 alsın bari:sahan2::birak:

uguruf

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncudan Samsung Galaxy 5'i tavsiye ettiler sizce Galaxy 5 iyi midir?

61semih

61semih

Üye
bahsi gecen telefonlar kapasitif ekranlı degıl alacak olan arkadasımız buna dıkkat etsın bence.samsung galaxy mını yı tercıh edebılır hem kapasitif ekranlı onbınlercede oyun uygulama android market te

harun22

harun22

Üye
Arkadaşım aradığın daha başka temel özellik varsa onlarıda yaz ki öneriler azalsın. böylece seçim yapman ve en doğru telefonu bulman kolaylaşır.:oke:

uguruf

Üye
    Konu Sahibi
Oyun ve İnternet'i çok kullanırım. Oyun zorunlu değil ama internet açısından iyi olması tercihimdir.

----------Eklendi @ 09:26:53 ---------- Yazıldı @ 09:24:41 ----------

Uygulama açısından zengin olması interneti unutturabilir ;)

61semih

61semih

Üye
Oyun ve İnternet'i çok kullanırım. Oyun zorunlu değil ama internet açısından iyi olması tercihimdir.

----------Eklendi @ 09:26:53 ---------- Yazıldı @ 09:24:41 ----------

Uygulama açısından zengin olması interneti unutturabilir ;)

uygulama bollugu arıyorsan dostum androıd lı telefon tercıh etmelısın galaxy 5 yerınde bence galaxy mını tercıh etmenı tavsıye ederım g5 te android in 2.1 surumu mevcut mını de ıse 2.2 tasatımıda bence daha hos aradada fıyat farkı cok cuzzi

uguruf

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy mini flash player desteklemiyormuş peki Galaxy 5 te flash player var mı? Ben kesin birşey bulamadım bilen var mı?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Ben sana sayayım:5800,C5-03,Monte,LG Optimus ne p350,lg t310 wink,5250,5228,5530,Star,wawe 525,Galaxy mını,x6 8 gb(Telefon çıktı ama bulman çok zor heryer 16 gb satıyor telefon hafızası var hafıza kartı yok ıphone gibi)
Bunlar yeterli olmuştur heralde...Bir beğen yeter:oke:

----------Eklendi @ 13:14:41 ---------- Yazıldı @ 13:12:40 ----------

Galaxy 5,Genoa,Corby wi-fi,Champ,Genoa 3g,b5722 bunlarda samsung saydıklarımın hepsi iyi değildir ama çeşit önerdim:oke::oke::yuru

61semih

61semih

Üye
Galaxy mini flash player desteklemiyormuş peki Galaxy 5 te flash player var mı? Ben kesin birşey bulamadım bilen var mı?
bu fıyata flash player destekleyen telefon bulman zor 600 mhz ıslemcı yeterlı degıl.youtube den felan ızlersın ıcındekı programla fakat her sıteye gırıp vıdeoları ızlıyım dersen 800 tl yı gozden cıkaracaksın.400 450 tl ye butun ozellıkler bır arada olmaz 450 tl pesın alacaksan galaxy gio yu tercıj edebılırsınhızlı al gıbı sıtelerde o fıyata dustu peşin fiyatı tabı

----------Eklendi @ 12:17:44 ---------- Yazıldı @ 12:17:01 ----------

gio da skyfre yi yuklyıp ınternette flash ıcerıklerı goruntulıyebılrsın

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt