400 tl 450 tl arası telefon önersi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

52mrt1905

Üye
    Konu Sahibi
400 tl 450 tl arası telefon önersi
dokunmatik ,hızlı olmalı, kamerası iyi olmalı (5mp ve üstü) hd oyunları açmalı

benim düşündüklerim turkcell t20, c5-03, c6-01 ,galaxy ace

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 600 lira kardeşim içlerinden en uygunu galaxy ace c5 03 alma yazık edersin

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
İçlerindeki en iyi telefon C6-01.
Ace'ye o kadar para verilmez gio al daha iyi hem senin bütçene daha yakın.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Samsung Galaxy Gio:oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
bu fıyata alabılecegın en ıyı smartphone'lardan bıtanesı lg optimus me.. Kamerası 3.0 ama belkı o yuzden begenmeye bılırsın ama tasarım,uygulama,oyun ve hız olarak gayet hoş bi telefon bakmanı tavsıye ederım..

Masha

Masha

Üye
Bence de bu fiyata iyi bir smarphone almak istiyorsan Lg Optimus Me'yi tavsiye ederim. Android 2.2 Froyo işletim sistemi ve ekran kalitesinde kendini kanıtlamış bir marka LG, şık bir tasarımı var. Samsung Galaxy Gio'da olabilir karar senin.

61semih

61semih

Üye
ace o fıyatta degıl zaten daha pahalı android istiyorsan gio veya t20 nokıa olsun dersen c6 01 ama c6 01 600tl dıye bılıyorum

futbol123

futbol123

Üye
bu fıyata alabılecegın en ıyı smartphone'lardan bıtanesı lg optimus me.. Kamerası 3.0 ama belkı o yuzden begenmeye bılırsın ama tasarım,uygulama,oyun ve hız olarak gayet hoş bi telefon bakmanı tavsıye ederım..
2.8 inç ekranı var ve cözünürlüğü abartıldığı gibi iyi değilki onun yerine samsung gio alınır

onurgunay35

onurgunay35

Üye
450 liraya galaxy gio ama 100 lira daha ekleyebilirim diyosan ideos x5 hd oyunları açıyor ve 5 mp kamerası var flaşlı.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
x5 veya optimus me(bimde 300 tl ye satılacak 16 eylülde)

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 almanızı öneririm.

reuges

reuges

Üye
Sony Ericsson x10 mini al derim 450 liranın yanına bi 100 lira daha koy bunu al derim hem hd oyunlarda oynarsın kamerasıda 5mp sana bu telefonu öneririm..

umutku84

umutku84

Üye
dokunmatik ,hızlı olmalı, kamerası iyi olmalı (5mp ve üstü) hd oyunları açmalı

benim düşündüklerim turkcell t20, c5-03, c6-01 ,galaxy ace
ace yi 450 liraya buluyosan ideos x5 i dahada ucuza bulursun onu öneririm 5mp kamera android 2.2 flash desteği var, 800 mhz hızı

Ocean258

Ocean258

Üye
Bi karara vardın mı hocam ? aklında bı telefon varmı

Ocean258

Ocean258

Üye
2.8 inç ekranı var ve cözünürlüğü abartıldığı gibi iyi değilki onun yerine samsung gio alınır

gio'nunda optimus me'den bi farkı mı var ? ben cok memnundum hocam me'den o yuzden tavsıye ettım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt