400-600 tl bütcelik alınabilecek en iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

system32dll

system32dll

Üye
Valla 600 tl limit koymussun o fiyata Galaxy ace var ama eğer profesyonel bir android kullanıcısıysan ace yi veya başka bir giriş seviyesi telefonu almayı düşünme sakın bu arada 603 un PDF dosyalarını açıp açmadığını bilmiyorum ama sırf PDF acsın diye telefon alınmaz herhalde :D

Benim
kartım 603 te çalışırımi sorusuna gelince senin sim kartini 603e takamayiz çünkü onun Micro şim kart destegi var sim kartini küçültmem Kazım o kolay is

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sende 603 var galiba.ne kadardır kullanıyosun ve herhangi bir olumsuz yönunu görmedin mi.bnm normal sim kartım buna uyar değl mi

- - - Eklendi - - -

Açıkcası pdf açan bi telefon almaktı başta amacım.sora bıraz yukselttım.sızce smdı sadce pdf açan bısey alıp 1sne sora ıstedgmı butce sınrlamsı olmadan mı alaym.yoksa şmdı 603u mu alaym

hayır normal hattı takamazsın. Telefoncuya götür hattını küçültür. Bi olumsuz yani olarak hep telefonda olduğu gibi tabi bunda da bazı sorunlar var ama kalıcı bi sorun görmedim şimdiye kadar. Telefon plastik diye sağlam değil diyenler olabilir aldırma. 6 aydır elimde telefon 5 aydır jelatinsiz kullanıyorum. Defalarca yere düşürdüm ekran üstü betona bile düştü ama çok hafif çizikler var. Sadece güneşe tutunca belli olan.

- - - Eklendi - - -

pdf dosyalarını sorunsuz açıyor 603 :hmmm

system32dll

system32dll

Üye
Yani her yanıyla 603 bütçene uyuyor kardesim ;)

elamin21

Üye
    Konu Sahibi
Açıkcası şuan için burdan sebebini belirtemicem ama pdf ve internet daha sora mesajlaşma aradıgm özellikler bunları yaparken de donma kasma falan istemiyorum.yani bu özellikleri karsılayacak daha dusuk butceli tavsıyenz varsa onu alırm şmdi.lg fiyatnda yuzde 64 indrm gorunce kafam karştı bnm

system32dll

system32dll

Üye
Yok yok lg felan fiyasko kardes Android al desek o fiyata android alınmaz yani bikere android alacaksan bilere 700tlyi gözden çıkaracaksın dediğim gibi senin o dediğin lg e900 mı ne iste oda fazla işine yaramaz PDF felan acmaz uygulama felanda fazla yok geriye 603 kalıyor oda iste dediğim gibi 1ghz işlemcisi var gerisini sen dusun

elamin21

Üye
    Konu Sahibi
O zaman 603 diyeyim.ama yeni bi baslik acayım pdf acan daha uygun bı telefon varsa onu alayım dger özellklre bakmıorm naslsa.butce sıkntsı olmadgnda da dger özellıklere bakarız.hepinıze teşekkürler arkadaşlar.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
O zaman 603 diyeyim.ama yeni bi baslik acayım pdf acan daha uygun bı telefon varsa onu alayım dger özellklre bakmıorm naslsa.butce sıkntsı olmadgnda da dger özellıklere bakarız.hepinıze teşekkürler arkadaşlar.

pdf konusunda sıkıntı çekmezrsin emin ol. Hatta istersen excel ve word belgesi oluşturabileceğin programlar da var.

system32dll

system32dll

Üye
Ne demek, sen biraz daha araştırma yap bul PDF açan bir telefonu biz önerimizi söyleriz

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Galaxy w alabilirsin :good: Ama illaki bunlardan birisi olcak diyosan 603 derim ;)

MrExpert

MrExpert

Üye
0 Alacaksan 603 al o fiyata androide bulaşma derim... :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Android alacaksan 700-800 tl + tellere bakmalısın.bu fiyat aralığının altındaki android telefonlardan hayır gelmez.

bence o fiyata 603 gibi modellere bak.veya 2. el alabilirsen benim gibi 650 tl ye Galaxy S al :)

15097

15097

Üye
Android alacaksan 700-800 tl + tellere bakmalısın.bu fiyat aralığının altındaki android telefonlardan hayır gelmez.

bence o fiyata 603 gibi modellere bak.veya 2. el alabilirsen benim gibi 650 tl ye Galaxy S al :)
seninki 2.el mi :hmmm

hunter41

hunter41

Üye
galaxy w al fotoğraf daha iyi çekiyor. Android 4 desteklemiyor fakat rom atarsanız sorunu halledebilir siniz