400-600 tl bütcelik alınabilecek en iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

elamin21

Üye
    Konu Sahibi
400-600 tl bütcelik alınabilecek en iyi telefon
Lg e900 optimus 7 538 lira.noki 603 580 lıra..samsung gio 430 lira..bunlardan hangisi yada baska önerebileceğiniz telefon var mı arkadaslar.

incitemfm

incitemfm

Üye
w bulursun belki 600e

-Emre

-Emre

Üye
galaxy w bulamaszın 600'e. Alcatel ot 995 olabilir w ile aynı özellikleri ama ekranı daha büyük. ben dün w aldım güzel bi cihaz ama 700 TL.

Kerim.

Kerim.

Üye
Evet galaxy w var 700e

incitemfm

incitemfm

Üye
bence ustune koy w al

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nokia 603 almanı oneririm eger 0 alacaksan..

system32dll

system32dll

Üye
O fiyattaki android telefonlar arasında alınabilecek en iyi telefon Galaxy w :oke:

elamin21

Üye
    Konu Sahibi
Üstüne koya koya 600e kadar cıktım arkadaslar,kart limiti bu kadar,lg optimus hakkında yorumu olan yok mu

incitemfm

incitemfm

Üye
media markt depolari bosaltcak takip et belki duser

system32dll

system32dll

Üye
Aynen hacı

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sıfır alacak isen 603 öneririm. Sıfır o fiyata android alınmaz ikinci el android alacaksan neo v güzel :good:

elamin21

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus hakknda bilgnz yok mu fiyatı uygun geldi de

- - - Eklendi - - -

Nokia 603le lg e900 fiyatı aynıymıs.538 tl..603 mıcro sim kart diyor o ne oluyor.bide akılli tellerde nokia tavsye etmedler ama kararszm.

system32dll

system32dll

Üye
Lg ler pek iyi android ler değilmiş yani demek istediğim çok bilinir ve ünlü telefon markaları değil yanlız su son çıkardıkları telefonlar ilgimi çekmeye başladı senin su bahsettigin lg ye bir bakayım internetten az bekle

- - - Eklendi - - -

Dostum senin bahsettigin su lg e900 e baktım yani hiç iyidegil Windows mobile işletim sistemi kullanıyor Buda senin işine yaramaz yani mesela rom atacak olursan netten uygun rom bulamazsın açıkcası Windows işletim sistemi sadece bilgisayarlarda iyi gider alacaksan o fiyata 603 alabilirsin yada bulabilirsen Sony xperia Neo v öneririm :D

elamin21

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sagol dostm lg'yi sılıyorum o zaman.603 tekı mıcro sım kart ne ve nokia'yı ıyı duymadım dokunmatiklerde,ne dıosun.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Eyvallah sagol dostm lg'yi sılıyorum o zaman.603 tekı mıcro sım kart ne ve nokia'yı ıyı duymadım dokunmatiklerde,ne dıosun.

micro sim de kötü birşey yok zaten ileriki telefonlar hep bu şekilde çıkacak artık. Ayrıca dokunmatik hakkında hiç sorun çekmedim gayet hassas bi ekranı var.

15097

15097

Üye
603 :oke:

system32dll

system32dll

Üye
Valla eğer 800 tl bütçen olsaydı sana kesinlikle xperia Neo v al derdim ama 603 de bayağı güzel bir telefon özellikle mesajlaşak yada nette takılmak istiyorsan al işlemci side bayağı güçlü. 1ghz 5mp kamerası da ciddi çekimler yapıyor he bide sormuşsunuz Micro sim nedir diye Micro sim iPhone lara takılan küçük sim kartlarına deniyo Nokia 603 de de Micro sim destegi var

Dokunmatigi okalar kötü degil yaa kim söylüyormuş onu :D. Sadece fazla uygulama yükleme sansin yok 603te ama en popüler telefonlardan biri 603 ;)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Valla eğer 800 tl bütçen olsaydı sana kesinlikle xperia Neo v al derdim ama 603 de bayağı güzel bir telefon özellikle mesajlaşak yada nette takılmak istiyorsan al işlemci side bayağı güçlü. 1ghz 5mp kamerası da ciddi çekimler yapıyor he bide sormuşsunuz Micro sim nedir diye Micro sim iPhone lara takılan küçük sim kartlarına deniyo Nokia 603 de de Micro sim destegi var

Dokunmatigi okalar kötü degil yaa kim söylüyormuş onu :D. Sadece fazla uygulama yükleme sansin yok 603te ama en popüler telefonlardan biri 603 ;)

bana kalırsa uygulama konusunda sıkıntı yok ama oyun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

system32dll

system32dll

Üye
O konuda haklisin iste :D

elamin21

Üye
    Konu Sahibi

micro sim de kötü birşey yok zaten ileriki telefonlar hep bu şekilde çıkacak artık. Ayrıca dokunmatik hakkında hiç sorun çekmedim gayet hassas bi ekranı var.

sende 603 var galiba.ne kadardır kullanıyosun ve herhangi bir olumsuz yönunu görmedin mi.bnm normal sim kartım buna uyar değl mi

- - - Eklendi - - -

Açıkcası pdf açan bi telefon almaktı başta amacım.sora bıraz yukselttım.sızce smdı sadce pdf açan bısey alıp 1sne sora ıstedgmı butce sınrlamsı olmadan mı alaym.yoksa şmdı 603u mu alaym