crazy_oruc
Üye
Çok güzel bir konu tesekkür ederim
rica ederim

Çok güzel bir konu tesekkür ederim

selam crayz kardeşim nasılsın aslında haklısın sürelkli baglantı ya 6 saat normal
bendede bir sorun var amlamadım gitti kilit kodu sordu bekleme ekranında bende girdim kspatım diyorum güvenlik ayarlarında kapal görunuyor bu neden kaynaklsna bilir anlamadım usta ya
kilidi her kapattığında kilit ekranı mi soruyor.evet aynen kilit koydum on dk kullanmadım zaman kitleniyor iptal wdecegım kapalı gorunuyor![]()

en çok htc nin internet dağıtmasına bnmkinin yapamamasına bozuluyordum burada gördüm baya işime yaradı saolasın emeğine sağlık üstad..abimde htc evo 3d bende de n8 var iki telefonu sürekli kıyaslama içerisindeyizen çok htc nin internet dağıtmasına bnmkinin yapamamasına bozuluyordum burada gördüm baya işime yaradı saolasın emeğine sağlık üstad..
da parlaklık arttırmak için olan program belleekstra buttons uygulamasının içerisindeki ile eşit düzeyde parlaklık veriyor sanırım..
Teşekkürler, güzel şeyler var.

kardeşim bu programi açıyorsun klasör seçiyorsun ve programın içerisindeki iconları o klasöre uygulayabiliyorsun. Aynı zamanda galeriden de resim aktarılabiliyor. Anna iconlarıni da o yüzden verdim görüntüler klasörüne atıp. Menüdeki klasörlerine uygulayabilirsin

Crazy oruc usta benim telefon döndü kaldı kapandı aciyorum açılıyor nokia logosu ge.lk yapıyor ekran sadece tema olarak geliyor başka birşey yok ustte pil resmi ve şebeke direği hariç hi. Birşey yok usta ne oldu acaba ya bir yardım edermlslnlz daha 3 gün oldu nokia ya neler oluyor ya
gerçekten uğraşmışsınız teşekkür ederim işime yarayan çok program oldu

Teşekkürler

eline saglık kardeşim bazı eksiklerim vardı .d ya bizim telefonlar da amma birnirine benziyormuş .d

teşekkürler.