40 adet uygulama arşivi. (AÇIKLAMALI-ÖNIZLEMELI) GÜNCELLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

gkcll

gkcll

Üye
selam crayz kardeşim nasılsın aslında haklısın sürelkli baglantı ya 6 saat normal
bendede bir sorun var amlamadım gitti kilit kodu sordu bekleme ekranında bende girdim kspatım diyorum güvenlik ayarlarında kapal görunuyor bu neden kaynaklsna bilir anlamadım usta ya

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
selam crayz kardeşim nasılsın aslında haklısın sürelkli baglantı ya 6 saat normal
bendede bir sorun var amlamadım gitti kilit kodu sordu bekleme ekranında bende girdim kspatım diyorum güvenlik ayarlarında kapal görunuyor bu neden kaynaklsna bilir anlamadım usta ya

aleyküm selam kardeşim. Kilit ekranı sorununu anlamadım :hmmm kilidi her kapattığında kilit ekranı mi soruyor.

gkcll

gkcll

Üye
evet aynen kilit koydum on dk kullanmadım zaman kitleniyor iptal wdecegım kapalı gorunuyor :)

- - - Eklendi - - -

neden olur usta bu sence

- - - Eklendi - - -

işin garip tarafı daha var 4 tane yedi yaptım kilit öenusunde bu kodada yanlış dıyor..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen kilit koydum on dk kullanmadım zaman kitleniyor iptal wdecegım kapalı gorunuyor :)

ayarlardan telefon ayarlarına gir oradan telefon yönetimine oradan güvenlik ayarlarına sonra da telefon ve sim kart yazan yere gir. Otomotik telefon kilitleme sùresine gir. Yok olarak seç :hmmm

mustoztafa

Üye
abimde htc evo 3d bende de n8 var iki telefonu sürekli kıyaslama içerisindeyiz :) en çok htc nin internet dağıtmasına bnmkinin yapamamasına bozuluyordum burada gördüm baya işime yaradı saolasın emeğine sağlık üstad..

da parlaklık arttırmak için olan program belleekstra buttons uygulamasının içerisindeki ile eşit düzeyde parlaklık veriyor sanırım..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
abimde htc evo 3d bende de n8 var iki telefonu sürekli kıyaslama içerisindeyiz :) en çok htc nin internet dağıtmasına bnmkinin yapamamasına bozuluyordum burada gördüm baya işime yaradı saolasın emeğine sağlık üstad..

da parlaklık arttırmak için olan program belleekstra buttons uygulamasının içerisindeki ile eşit düzeyde parlaklık veriyor sanırım..

yalnız benim verdiğim program ile android cihazlara internete bağlanılamıyor. Hatta hiç bir uygulama ile bağlanmıyor. Androidin desteksizliğinden kaynaklanıyor. Evet extra buttons programı aynı veriyordur.

kaavkw

Üye
Teşekkürler, güzel şeyler var.

aliosman166

aliosman166

Üye

kardeşim bu programi açıyorsun klasör seçiyorsun ve programın içerisindeki iconları o klasöre uygulayabiliyorsun. Aynı zamanda galeriden de resim aktarılabiliyor. Anna iconlarıni da o yüzden verdim görüntüler klasörüne atıp. Menüdeki klasörlerine uygulayabilirsin :)

:tşk:

gkcll

gkcll

Üye
Crazy oruc usta benim telefon döndü kaldı kapandı aciyorum açılıyor nokia logosu ge.lk yapıyor ekran sadece tema olarak geliyor başka birşey yok ustte pil resmi ve şebeke direği hariç hi. Birşey yok usta ne oldu acaba ya bir yardım edermlslnlz daha 3 gün oldu nokia ya neler oluyor ya

Dereck

Dereck

Üye
gerçekten uğraşmışsınız teşekkür ederim işime yarayan çok program oldu

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Crazy oruc usta benim telefon döndü kaldı kapandı aciyorum açılıyor nokia logosu ge.lk yapıyor ekran sadece tema olarak geliyor başka birşey yok ustte pil resmi ve şebeke direği hariç hi. Birşey yok usta ne oldu acaba ya bir yardım edermlslnlz daha 3 gün oldu nokia ya neler oluyor ya

kardeşim 2 seçenek var hard format ve flash atmak bana kalacak olursa flash at sorunun kalmaz ben dün attım flash telefon uçuyor resmen. Bununla ilgili de yardımcı olabilirim.

- - - Eklendi - - -

gerçekten uğraşmışsınız teşekkür ederim işime yarayan çok program oldu

rica ederim :)

arslanla

arslanla

Üye
Teşekkürler

TrBelle

TrBelle

Üye
eline saglık kardeşim bazı eksiklerim vardı .d ya bizim telefonlar da amma birnirine benziyormuş .d

hizan

hizan

Üye
teşekkürler.

Üst Alt