4. Revizyon! Dünyanın En Büyük CFW Mod Arşivi | Rambo_FT'nin Mod Arşivi | C6/OFW | 26.09.2012

Sponsorlu Bağlantılar

pitbull16

pitbull16

Üye
İkiside çakışıyor işte :gul: Yapacak birşey yok. DLL dosyası olduğu için en fazla yama yapılabilirdi. Bu modların yama halleride yok. Yani şöyle olurdu; T9'u hafıza kartına alma moduna, 1sn den 0,5sn ye indirme'yi yamalardın. Ancak maalesef böyle değil. Bende isterdim :)

Ancak bu DLL dosyasının içindeki HEX kodlarının anlamı bir yerde açıklansaydı çok güzel olurdu.

yapcak bişey yok yani pufff :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Araştırıyorum da elime birşey geçmiyor. İki dosyadaki değişiklikleri birleştirebilsek tam olacak.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Seçenek... gibi görünmesinin sebebi yazı tipinin boyutunun büyük olmasıdır. Başka bir font denemelisin.

Teşekkür Ederim Üstad Nokia C6 Orjinal Fontunu yaptım Seçenek... düzeldi ama bu seferde mesajlarda ki 6 Sayfa ifadenin 4 sayfası bozuk :) bir orta yolunu bulamadım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen sadece 6 sayfa ifade modunu kullan düzelir. Yani modu tekrar uygula. Modla uyumsuz yazı tipleri varsa dediğin gibi olur.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Tamam Teşekkür ederim. Tekrar Uyguluyorum :)

pitbull16

pitbull16

Üye
Araştırıyorum da elime birşey geçmiyor. İki dosyadaki değişiklikleri birleştirebilsek tam olacak.

bu modlarda dll dosyalarını düzenleme programını versene rambo bi bakayım belki bişiler gözüme çarpar hep senden bekliom bişeyler ayıp oluyo :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

bu modlarda dll dosyalarını düzenleme programını versene rambo bi bakayım belki bişiler gözüme çarpar hep senden bekliom bişeyler ayıp oluyo :)

Estağfirullah :). Hex Workshop v6.5.1 ile .dll uzantılı dosyalar görüntülenebiliyor ancak içeriği karma karışık :D

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Üstad,

- Türkçe Klavye işini hallettim bu seferde Tam Ekran Qwerty Modunda iken Sayı kısmına geçmek istiyorum geçirmiyor ama Alfasayısalda Sayı moduna geçip telefonu çevirirsem açılıyor.

- Telefonda RamBlow'da Maks. Boş hafıza: 47.73 Gözüküyor, az olması nedendir acaba ? Rofs2'nin çok dolu olmasından mı? (Şuan Rofs2'de boş alan 0.40 mb.) (Önceden Rofs2 daha boştu ve Maks. Boş Hafıza 55 mb Civarı gözüküyordu.) (Telefon açılışta ram düzeyi 46 gibi birşey oluyor bir süre web, oyun, müzik, ve telefonda gezindikten sonra 20'lere düşüyor tamam düşmesi normalde benim ram az sanki değil mi? Ancak telefonda performans açısından kötü bir yan görmedim ramle alakası var mıdır tam emin değilim ama...)

----------Eklendi @ 21:52:42 ---------- Yazıldı @ 21:49:13 ----------

Kısmetse şu fw'yi paylaşıyım dedim derdi bitmiyor :) Gerçekten zor iş. Çok büyük sabırla uğraşıyor muşsunuz Helal Olsun :) Ben bir daha uğraşmam sanırım. Zaten bunuda sen yaptın sayılır :)

pitbull16

pitbull16

Üye
İşte o yüzden çözemiyorum. Ama bir yolunu bulabilisem şu CFW'lerin dll ve exe dosyalarını kendim düzenleyeceğim.

inş rombo o zaman istediğimiz cfw yi yapmaya bi adım daha yaklaşmış oluruz :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

inş rombo o zaman istediğimiz cfw yi yapmaya bi adım daha yaklaşmış oluruz :)

Yazılım öğrenmem gerekiyorsa öğrenirim arkadaş :) Ama şimdi önceliğim kendi mesleğim yani öğrencilik :) Boş vakitte öğrenirim ancak :)

pitbull16

pitbull16

Üye
Yazılım öğrenmem gerekiyorsa öğrenirim arkadaş :) Ama şimdi önceliğim kendi mesleğim yani öğrencilik :) Boş vakitte öğrenirim ancak :)

benim merakım var yazılım öğrenmeye ama düzgün program parayla bulunuyor sanırım zaten yabancı dil desen berbat işim zor yani :D neyse boş vaktinde uğraşırsın yapabilirsen çok güzel olur :)

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Üstad,

- Türkçe Klavye işini hallettim bu seferde Tam Ekran Qwerty Modunda iken Sayı kısmına geçmek istiyorum geçirmiyor ama Alfasayısalda Sayı moduna geçip telefonu çevirirsem açılıyor.

- Telefonda RamBlow'da Maks. Boş hafıza: 47.73 Gözüküyor, az olması nedendir acaba ? Rofs2'nin çok dolu olmasından mı? (Şuan Rofs2'de boş alan 0.40 mb.) (Önceden Rofs2 daha boştu ve Maks. Boş Hafıza 55 mb Civarı gözüküyordu.) (Telefon açılışta ram düzeyi 46 gibi birşey oluyor bir süre web, oyun, müzik, ve telefonda gezindikten sonra 20'lere düşüyor tamam düşmesi normalde benim ram az sanki değil mi? Ancak telefonda performans açısından kötü bir yan görmedim ramle alakası var mıdır tam emin değilim ama...)

----------Eklendi @ 21:52:42 ---------- Yazıldı @ 21:49:13 ----------

Kısmetse şu fw'yi paylaşıyım dedim derdi bitmiyor :) Gerçekten zor iş. Çok büyük sabırla uğraşıyor muşsunuz Helal Olsun :) Ben bir daha uğraşmam sanırım. Zaten bunuda sen yaptın sayılır :)

Üstad Bu Konuda Ne Yapabilirim Bilginiz var mı Acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gözden kaçmış diğer sayfada kalınca.

Mod arşivimdeki "Başlangıçta gereksiz programların başlatılması engellendi + Rompatcher otomatik başlıyor" modunu uygula bakayım. Ayrıca "Geliştirilmiş HEAP", "Kamera'nın Arkaplanda Açık Kalmasını Engelleme", "Önbelleği Arttırma ve Tüm Sürücülerde Etkinleştirme" modlarınıda uygula.

Önce yedek al Rofs2 için.

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Hemen Deniyorum. Teşekkür Ettim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Birşey değil.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Rambo_FT ben e postayı internet bölümünden mesajlar bölümüne almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Üstad, uygulamadan önce bakmıştım "Başlangıçta gereksiz programların başlatılması engellendi + Rompatcher otomatik başlıyor" haricinde diğerlerine bakmıştım içerik aynıydı 3 ünde de. ama yinede denedim bir etkisi olmadı :S Rofs2'den Türkçe & İngilizce haricinde ki dili kaldırdım rofs2 biraz azaldı elimden geldiğince rofs2'yi azaltıp tekrar deniycem belki etkisi vardır (saçma gibi ama) :)

Üst Alt