4. Revizyon! Dünyanın En Büyük CFW Mod Arşivi | Rambo_FT'nin Mod Arşivi | C6/OFW | 26.09.2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tuş kilidi sorunu olmasaydı belki N97 daha çok tutulurdu Bari klavye hatası olmasın

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Neyse, alışkınız zaten

----------Eklendi @ 18:53:57 ---------- Yazıldı @ 18:53:37 ----------

Zahmet edip baktığın için teşekkür ederim.

Tepkiler: Pesimistt5
Ben Teşekkür Ederim Üstad.

- Tuş Kilidi Titreşimi Şu Dosyayı Aktarınca İptal Oldu: theodore_DevLock.rul

- 10283389.dll'yi Aktarınca Menü Yazıları Ortalandı ama Resimde Gösterdiğim Kısım Büyüdü Yine Eski Halinde ki gibi Bende Şimdi Karar Aşamasındayım 2'sinden Birini Seçeceğim ama Yan Tuşların Küçük Olması Bana Ne Kazandırır Diye Düşünüyorum. Hiçbir Kazancı Yok Gibi veya Büyük Olmasının Hiç Bir Eksisi Yok Gibi.

orhnkya

Üye
n97 portunu kulaniyorum ram 64 de

Normal Kullanımda Böyleyse Baya İyi C6'da Benim Normal Kullanımda 55 MB. Civarı Dolaşıyordu.

- Birde Aşağıda ki gibi Deneme İmkanın var mı?

Sensörleri ve Tema Efektini Kapat. Şebeke Modunu Tek Moda Düşür: GSM Yap. Işık Sensürünü ve Işık Zaman Aşımını En Düşük Seviyeye Getir. Ev Ekranı Widgetlerini Kaldır. Başlangıçta Çalışan Kendi Ayarladığın Programın Varsa Kapat. Sağ Tuşa MemCheck'i Ayarla ve Telefonu Kapatıp Aç. Açılınca Direk MemCheck'e Tıkla. En Fazla Ram Miktarı Böyle Görünür.

- Ben C6'da 67.86 MB Gördüm En Fazla. N97'de Belki Daha İyi Olabilir. Deneyebilirsen Bizi Bilgilendirirsin.

Uğraştığın için Teşekkür Ederim.

- Üstad, Yav Yeni Bir Tema Efekti var Elimde Hoşuma Gitti ama Ayarlar'a 2 sn Kadar Geç Giriyor. Önceki Efektte Ayarlara Geç Girmiyordu. Tema Efektinin Ayarlar Kısmı için Olan Ayrı Bir Dosyası varsa ve biliyorsan söyler misin? Değiştireyim o kısmı. Yoksa Gülü Seven Dikenine Katlanır

-> "OptionsmenuItem_default" Dosyası Acaba Ayarlar Kısmı için midir?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır o değil.

Yukarıdaki adreste tema efektlerinin anlamları var.

Çok Teşekkür Ederim Üstad. Son ufak bir soru kusra bakma

- Dokunmatik Tuş Kilidi (Swipe To Unlock) Ram'den 8 MB Civarı Yiyormuş Sanırım. Ne Kadar Doğrudur Acaba? Eğer Öyleyse Kendi Kullandığım Fw'den Kaldırayım Pek Kullanmıyorum Onu Zaten

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer o doğru olsaydı kimse tuş kilidi kullanmazdı. 5800 v52 de olmayan bir özellikti çünkü. Kendimde test ettim. 2 mb den fazla yemiyor 2 mb için güzelim tuş kilidini iptal etmek iyi olmaz. Hem alışkanlık oldu bizde

2 MB için gerek yok tabi dursun

Çok Teşekkür Ederim Üstad. Sonunda Bitti Final Diye Yayınlayacağım Bir Sorun Çıkmaz İse. Bıktım

Artık Normal Bir Kullanıcı Olacağım Eskisi Gibi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW işleri önce kolay gibi. Sonra çok yorucu. Bende bıkmıştım. Ama maxicepte iş olarak yapınca güzel oluyor.

Önceleri Zevkli Gelmişti ve Kendime Uygun Bir Cfw Yapacağım için Hevesle Başlamıştım. Habire Flash Flash İnsan Bıkıyor. Bu Son Oldu inş. Bir Sorun Çıkmaz Bildiğim Bütün Sorunlar Son Buldu.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben omega ile CFW işini bırakmak istedim Maxicep üyeleri beni bırakmak istemedi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW işleri beni sevdi bende onları böyle gidiyoruz

Bu sefer tek menü modu 3x4 yayınlayacaktım ama 4x4 Menü modu indirenler de olmuş yayınlayayım dedim. Her zaman uyguladığım modu uyguladım "Resource/Grid" içerisine ama bu sefer yan modda (2x6 modunda) simgeler küçüldü. Önceden uyguladığımda hep büyüktü neden bu sefer küçülmüş olabilir Üstad.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C6v41 portunda küçük ayarlanmış ondandır. Yatay menüyüde etkileyen menü modunu kullan.

Tamam Üstad Bulayım O Zaman Bir Dene Neden Böyle anlamadım Buda C6 v41 - N97 Değil.

----------Eklendi 21.02.2012 @ 00:01:56 ---------- Yazıldı 20.02.2012 @ 23:34:53 ----------

Yok Üstad Beceremedim Bu Sefer. Ne Yaptıysam İkonlar Büyümedi. Bende Yatay Modada 4x4 Menü Modu Yaptım. En Azından 2x6 iken Küçük Görünmesinden İyidir.