Beyler kan vermeye gidiyorum şimdi oradadan yazarım telefonla, sonuçlarınıda. He bende sorun yok ama hiç bir zaman ciddi olamıyorum, ölüm tehlikesi olsa bile ciddi olamıyorum yani bu bi hastalık mı bilmiyorum
Beyler kanı şimdi verdim. Vermez olaydım. Adam kan aldı almasını bilmiyor. Sol kolumdan girdi şırıngayı çekti kan gelmedi, azıcık çıkarıp daha çok derine soktu gene gelmedi. Bir kere daha azıcık çekip yönünü değiştirip gene yoktu, şırıngayı çekti gene kan gelmedi. Bu safer diğer koluma geldi ona soktu aldı kanı. Mahvetti kollarımı böyle insanları nasıl doktor&hemşire yapıyorlar anlamıyorum. Şimdi 1:30 saat sonuçların çıkmasını bekleyeceğim hastanenin önünde.
Beyler kanı şimdi verdim. Vermez olaydım. Adam kan aldı almasını bilmiyor. Sol kolumdan girdi şırıngayı çekti kan gelmedi, azıcık çıkarıp daha çok derine soktu gene gelmedi. Bir kere daha azıcık çekip yönünü değiştirip gene yoktu, şırıngayı çekti gene kan gelmedi. Bu safer diğer koluma geldi ona soktu aldı kanı. Mahvetti kollarımı böyle insanları nasıl doktor&hemşire yapıyorlar anlamıyorum. Şimdi 1:30 saat sonuçların çıkmasını bekleyeceğim hastanenin önünde.
kan verdiğin kolunu pamukla en az 10 dk tut yoksa morarır 1 hafta geçmez acırsıkı bastır bende vermiştimsonuçlar genelde 1.30 saat sürmez daha uzun sürer bazen 3 saat bazende ertesi güne kalabilir
Bende şaka sandım ama geçmiş olsun korkutmak istemem zaten seninki 4.günü geçmiş ama keneden çok ölen oluyordu bir donemler ama korkma artık seninki gorunmuş almışlar sorun olmaz kardeşim geçmiş olsun.
Önemli değil arkadaşlar. Kan verdim bir buçuk saat bekledim, aldım sonuçları ama sonuçlar tam çıkmamış. Kanımda sorun var. Tekrar kan verdim, ama kan çıkmadı vücudumdan. Kanımda sorun varmış pıhtılaşma sorunu mu ne. Birde kanın parçalanmış mı ne dedi. Bir kere daha kan verdim işte 45 dakika bekledim çıktı, ona baktı uyduruktan, 3 gün sonra enfeksiyon polikliniğinden randevu al dedi doktor,