4 Çekirdekli Qualcomm'un Yaptıkları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
4 Çekirdekli Qualcomm'un Yaptıkları
Mobil platformda dört çekirdekli işlemci dönemini Tegra 3 ile başlatan NVIDIA’dan sonra pazarın en büyük oyuncusu olan Qualcomm da dört çekirdekli modelini tanıttı. Qualcomm tarafından düzenlenen Uplinq geliştiriciler konferansında Krait adlı yeni çekirdeklerin neler yapabildiği de gösterildi. AnandTech'in Uplinq'te çektiği görüntüyü aşağıdan izleyebilirsiniz.

[video=youtube;OJgFssGEUNw]http://www.youtube.com/watch?v=OJgFssGEUNw&feature=player_detailpage#t=0s[/video]

Snapdragon işlemcileri ile ilgilenen ekibin başındaki isim olan Raj Talluri, içinde dört adet Krait çekirdeği olan APQ8064 kod adlı yonga setini kullanan bir tablet ile yeni çekirdekler ve yonga seti ile neler yapılabileceği gösterildi.

APQ8064’te dört çekirdekli Krait’in yanı sıra Adreno 320 grafik işlemcisi de bulunuyor. APQ8064’ün ne zaman kullanıma sunulacağı ve bu yonga setini kullanan cihazların ne zaman piyasada olacağı ise henüz duyurulmadı.

(techno-labs)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Şu Qualcomm un başında olmak isterdim :kıskıs: Paylaşım için teşekkürler Anıl ;)

doctorrr

doctorrr

Üye
:tşk:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
sagol

Placebo-

Placebo-

Üye
Çok iyi işler başaracakmış gibi geliyor. Özellikle Adreno 320 ile. :eller:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
27 fps?

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Vayy ..

Tesekkurlerr ..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Şu tegraları androidde kullanıyolar ya :kotu:

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Uruloki

Uruloki

Üye
aslında 1.5 ghz de 27 fps hiçbir şey değiş bence denilene göre adreno 320 konsol grafiği sunucaktı ee dört çekirdekli versiyonu çıktı 1.5 ghz de yerlerde sürünüyor ki 1.7 ghz ile de 30fps kazanması imkansız ayrıca S4 işlemci diyenlere çift çekirdekli versiyonunu tegra yiyor alın bu da kanıtı

yine geçiliyor denilen tegra 3 ün güncellenmesiyle olanlar

ve yine tegra 3 ve diğer çipsetler için bir yazı dikkatinizi çekerim adam gerçekten geliştirici ki sanırsam htc de çalışıyor çünkü 3 tane one x var adamda neyse bu ayzının linkide burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt