4 adet tertemiz telefon verilip tek telefonla takas edilecek bakmadan gecme tek satısta olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ygemici

Üye
    Konu Sahibi
4 adet tertemiz telefon verilip tek telefonla takas edilecek bakmadan gecme tek satısta olabilir
Benq p51 wireless gps wm işletim i cihazda yok yok kısacası.

kozmetik olarak 10 uzerinden 10 alır cızık dahi yok resimlerdende anlasıldıgı gibi.

i iyi durumda orjinal aksesuarlı kutulu. garantisi dolmuş.

1gb hafıza kartıyla birlikte.cihaz bir hevesle alınmıs 1 ay falan kullanıp dolaba atılmıs

RESİMLER

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nokia 6630

Cihazın hiçbir sorunu yoktur. sıfır orjinal kapak takılı. 512 mb hafıza kartıyla

bu kullandığım 3. 6630 bi türlü vazgecemediğim bir cihaz.

cihaz yanında orjinal sarj aleti ile. resim ekleyemiyorum simdilik .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nokia 1110

NOKİA 1110 KULLANIMDAN KAYNAKLANAN ORTA DERECEDE YIPRANMALAR VAR

BATARYASI YENİ ALINDI ORJİNAL NOKİA BATARYASI.ORJİNAL ŞARJ ALETİYLE

RESİMLER

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

M ROLA C113A TEMİZ ORJİNAL ŞARJ ALETİYLE.

RESİMLER

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 CIHAZIDA VERİP TEK BİR TELEFONLA TAKASLAMAK İSTİYORUM . KAFAMDA HERHANGİ BİR MODEL YOK .TEKLİFLERİNİZİ PM DEN ULASTIRABİLİRSİNİZ .TEK SATIŞTA OLABİLİR

SADECE İSTANBUL ELDEN TAKAS

kwnchh

kwnchh

Üye
Sadece Benq için ne istersin?

elektrocaggg

Üye
kardes garantili kutulu ve kaskolu 5800 xm veririm 4 tel için saygılar [email protected]

ygemici

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar istanbul dısı dusunmuyorum

mbemurat

mbemurat

Üye
p1 hariç diğer 3 cihaza 90 tl vereyim.

kwnchh

kwnchh

Üye
arkadaslar istanbul dısı dusunmuyorum

olur bir rakam söylersen İstanbul'a gelmek ve cihazı elden teslim alarak ücretini aynı şekilde elden teslim etmek problem olmaz.

hele aklında olan rakamı söyle sorduğum cihaz için,anlaşırsak gerisi kolay..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt