ygemici
Üye
Wıfı-gps sıfır ayarında pda - nokia 6630 -nokia1110 üçü verilip takasla tek telefon alınacak
Benq p51 wireless gps wm işletim
Maxicep.com - Wıfı * gps * benq pda - 6630 - 1110 ucu verilip takasla tek telefon alınacak
kozmetik olarak 10 uzerinden 10 alır cızık dahi yok resimlerdende anlasıldıgı
1gb hafıza kartıyla birlikte.cihaz bir hevesle alınmıs 1 ay falan kullanıp dolaba atılmıs
RESİMLER
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nokia 6630
Cihazın hiçbir sorunu yoktur. bu kullandığım 3. 6630 bi türlü vazgecemediğim bir cihaz.
cihaz yanında orjinal sarj aleti ile. resim ekleyemiyorum simdilik .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nokia 1110
NOKİA 1110 KULLANIMDAN KAYNAKLANAN ORTA DERECEDE YIPRANMALAR VAR
BATARYASI YENİ ALINDI ORJİNAL NOKİA BATARYASI.ORJİNAL ŞARJ ALETİYLE
RESİMLER
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 CIHAZIDA VERİP TEK BİR TELEFONLA TAKASLAMAK İSTİYORUM . KAFAMDA HERHANGİ BİR MODEL YOK .TEKLİFLERİNİZİ PM DEN ULASTIRABİLİRSİNİZ
SADECE İSTANBUL ELDEN TAKAS
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
i cihazda yok yok kısacası. Maxicep.com - Wıfı * gps * benq pda - 6630 - 1110 ucu verilip takasla tek telefon alınacak
kozmetik olarak 10 uzerinden 10 alır cızık dahi yok resimlerdende anlasıldıgı
.
i iyi durumda orjinal aksesuarlı kutulu. garantisi dolmuş. 1gb hafıza kartıyla birlikte.cihaz bir hevesle alınmıs 1 ay falan kullanıp dolaba atılmıs
RESİMLER
Nokia 6630
Cihazın hiçbir sorunu yoktur. bu kullandığım 3. 6630 bi türlü vazgecemediğim bir cihaz.
cihaz yanında orjinal sarj aleti ile. resim ekleyemiyorum simdilik .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nokia 1110
NOKİA 1110 KULLANIMDAN KAYNAKLANAN ORTA DERECEDE YIPRANMALAR VAR
BATARYASI YENİ ALINDI ORJİNAL NOKİA BATARYASI.ORJİNAL ŞARJ ALETİYLE
RESİMLER
3 CIHAZIDA VERİP TEK BİR TELEFONLA TAKASLAMAK İSTİYORUM . KAFAMDA HERHANGİ BİR MODEL YOK .TEKLİFLERİNİZİ PM DEN ULASTIRABİLİRSİNİZ
SADECE İSTANBUL ELDEN TAKAS