Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sadece uyumlu telefonları yollayabilir biliyor mesaj yada 1 Nisan damı yollanıyor bunlara pttcell dahil mi
Turk Telekom'un resmi sayfasında yazanlara göre öncelikle şu an destekleyen 5 model telefondan birine sahip olmak daha sonra 4.5g destekli sim kartı almış olmak ve 4.5g iznini almış olmak gerekiyor. VOLTE yazıp 5555 e sms gönderin talebinizi bırakın diyor yani şu an başvuru yapılabilir fakat 4.5g ülkede aktif hale geldikten sonra kullanılabilir. Son olarak bu 5 cihazdan hangisine sahip iseniz telefonunuza gelen son güncellemeyi kurmuş olmalısınız ki ayarlardan HD+ özelliğini açmanız isteniyor. Yalnız pttcell dahil mi değil mi onunla ilgili birşey bulamadım.

phasan

phasan

Üye
Turk Telekom'un resmi sayfasında yazanlara göre öncelikle şu an destekleyen 5 model telefondan birine sahip olmak daha sonra 4.5g destekli sim kartı almış olmak ve 4.5g iznini almış olmak gerekiyor. VOLTE yazıp 5555 e sms gönderin talebinizi bırakın diyor yani şu an başvuru yapılabilir fakat 4.5g ülkede aktif hale geldikten sonra kullanılabilir. Son olarak bu 5 cihazdan hangisine sahip iseniz telefonunuza gelen son güncellemeyi kurmuş olmalısınız ki ayarlardan HD+ özelliğini açmanız isteniyor. Yalnız pttcell dahil mi değil mi onunla ilgili birşey bulamadım.
Teşekkür sanırım pttcell dahil degil hep hatalı mesaj diyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Teşekkür sanırım pttcell dahil degil hep hatalı mesaj diyor
Öğlen gönderdim bende mesajı fakat şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diye cevap geldi şimdi yine gönderdim bu sefer hiç cevap gelmedi :D

phasan

phasan

Üye
Öğlen gönderdim bende mesajı fakat şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diye cevap geldi şimdi yine gönderdim bu sefer hiç cevap gelmedi :D
Aynen banada öyle cevap geldi 1 hiç gelmedi 2 işlem gerçekleştirilebilir diyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Açıkçası bir hız testinde 300-400 Mb kullanır mı emin değilim.

AHMED...

AHMED...

Üye
Mesajı ben yanlış anladım 4G ye geçtiğiniz de diyor şuan istesede zor zaten

phasan

phasan

Üye
3g de 1 test sonucunda harcanan mb

• Beğen
Tepkiler: triss ve AHMED...
xmustx

xmustx

Üye
5 dk sonra kaç mb giderse gitsin ben bu testi yaparım

Koradam

Üye
EE başladı mı ?

xmustx

xmustx

Üye
Şu an h+

phasan

phasan

Üye
Suan 3g

phasan

phasan

Üye
Suan H+

xmustx

xmustx

Üye
Halâ h+

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Speed Testler Yapanlar Foto+Konum Belirtebilirlermi ?

xmustx

xmustx

Üye
Bize kelek yaptılar :D

phasan

phasan

Üye
1 Nisan sakası

xmustx

xmustx

Üye
Videoyu durduruyorum ..