Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Bu aralar 3g sıkıntı var İnternete girmek için en az çok ciddiyim beklemen gerek girdikten sonra speed test yapım dedim 0.3 mps sıkıntı var 3g de sadece bende değil iş yerinde çalışan arkadaşlarda bile var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vodafone sıkıntı

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

phasan

phasan

Üye
  • Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Turkcell'den en az 6-8GB'lık sınırsız paket bekliyorum artık. Yıl olmuş 2016 hala 250MB bile satıyorlar.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama sa girme sıkıntı oluyor 4 yada 5 dk buluyor baglanması

Evet uzun sürüyor ben kullandıkları arayüzü beğenmemiş tim şikayet ettim dedim ki diğer operatörler gibi güzel arayüz unuz yok dedim bune dandik arayüz dedim 1 hafta sonra arayüz değişti.

phasan

phasan

Üye
Evet uzun sürüyor ben kullandıkları arayüzü beğenmemiş tim şikayet ettim dedim ki diğer operatörler gibi güzel arayüz unuz yok dedim bune dandik arayüz dedim 1 hafta sonra arayüz değişti.

Google'ın bağlanıyor Vodafon uygulama sıkıntı

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Turkcell'den en az 6-8GB'lık sınırsız paket bekliyorum artık. Yıl olmuş 2016 hala 250MB bile satıyorlar.
Bunlar sınırsız internet yapmazlar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Google'ın bağlanıyor Vodafon uygulama sıkıntı

Şikayet Et ama sen widget yanılıyorsun uygulamadan bağlan bırakana hızlı bağlanıyor ve o zaman widget yenile

phasan

phasan

Üye
Şikayet Et ama sen widget yanılıyorsun uygulamadan bağlan bırakana hızlı bağlanıyor ve o zaman widget yenile

Widget örnek olarak gostermıştım sorun vodafone uygulamasında zaten Google play de uygulamadan sikayet eden cok

phasan

phasan

Üye

[/url][/IMG]

0MG90

0MG90

Üye
1 Nisan şakası çıkıyormuş birde :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Turk Telekom 4.5g Giga reklamı için Ronaldo'yu Türkiye'ye getirmiş diye bir haber var :pro:

• Beğen
Tepkiler: reflex
phasan

phasan

Üye
Turk Telekom 4.5g Giga reklamı için Ronaldo'yu Türkiye'ye getirmiş diye bir haber var :pro:
GİGA hızında cok 3 yada 5 telefon destegi var

• Beğen
Tepkiler: reflex
serdar_gs

serdar_gs

Üye
phasan

phasan

Üye
giga da hız ne kadarmış? benim telefon destekler gerisini bilmem :D
Suan bu telefonlar destekliyor İlk etapta Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Note5 ve LG V10 cihazları tarafından bu teknoloji desteklenmektedir. İlerleyen dönemlerde GİGA 4.5G destekleyen cihaz portföyüne yeni cihazlar eklenecektir

serdar_gs

serdar_gs

Üye
phasan' Alıntı:
Suan bu telefonlar destekliyor İlk etapta Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Note5 ve LG V10 cihazları tarafından bu teknoloji desteklenmektedir. İlerleyen dönemlerde GİGA 4.5G destekleyen cihaz portföyüne yeni cihazlar eklenecektir

Eklenebildiğine göre operatör 4.5g desteğine sahip cat6 modemli cihazlara daha sonra verebilir demekki. İlk etapta sadece bu üç cihaza vererek test etmek istemiş.

Üst Alt