Koradam
Üye
Mevcut paketim 2gb zaten sırf bu 4.5G zamazingosu için 1.5 aydır lira yüklemiyorum5 GB iyidir. Benim kuzen polis onun referans ile Kamu Mega Paket kullanıyorum. 4 GB 1000 dk 1000 sms bakalım bir güzellik yapacak mı Türk Telekom. 4.5 G faydalanmak için illa ki 4.5G bir tarifemi gerekiyor. Mevcut tarifemiz 4.5G de geçerli olmalı diye düşünüyorum.
Değişiklik olmassa 4.5g yi tüm tarifelerde kullanmak mümkün türk Telekom da5 GB iyidir. Benim kuzen polis onun referans ile Kamu Mega Paket kullanıyorum. 4 GB 1000 dk 1000 sms bakalım bir güzellik yapacak mı Türk Telekom. 4.5 G faydalanmak için illa ki 4.5G bir tarifemi gerekiyor. Mevcut tarifemiz 4.5G de geçerli olmalı diye düşünüyorum.
Herkes suan verilen hızın hepsini alır 3 yıl desteklemeyen telefon olmayacaktır yani standart hızı yanı 150 Mbit den fazla olmaz 3 yıl benceKonya merkezde maximum verilen hızın hepsini alacağımı düşünüyorum
Adamlar geriden geliyor suan 5s de bile cat 3 var oda 100 mbit desteklerO değilde bu İphone 6 ve 6S kullanıcıları ne yapacak acabaHem en fazla parayı veren onlar telefon için hemde telefonları LTE Cat 4 destekliyor 3 yıllık Note 3 de bile Cat 4 desteği var bu kadar geri teknoloji kullanmasa olmuyor bu adamlar
Suan 6s cat 6 destekliyorO değilde bu İphone 6 ve 6S kullanıcıları ne yapacak acabaHem en fazla parayı veren onlar telefon için hemde telefonları LTE Cat 4 destekliyor 3 yıllık Note 3 de bile Cat 4 desteği var bu kadar geri teknoloji kullanmasa olmuyor bu adamlar
150 yi geçeceğini düşünüyorumHerkes suan verilen hızın hepsini alır 3 yıl desteklemeyen telefon olmayacaktır yani standart hızı yanı 150 Mbit den fazla olmaz 3 yıl bence
Düzeltme için teşekkürler.Fakat yine geride diyorum ben misal iphone SE cat 4 oda. Birde İphone 6 ile karıştırdım iphone 6 cat 4 müşSuan 6s cat 6 destekliyor
Yanlış anlattıysam affola haklısın ayrıca ya bu iphone ucuz olsun diye cıktı yanlış biliyorsam affolaDüzeltme için teşekkürler.Fakat yine geride diyorum ben misal iphone SE cat 4 oda. Birde İphone 6 ile karıştırdım iphone 6 cat 4 müşoda ucuz değil sonuçta
Peki ilerde bu telefonlar cogslacak mıŞu anda sadece S7 - S6 - V10 ve G4 'ün desteklediği Hd+ görüşme özelliği. Turk Telekom da Volte yazıp 5555 e gönderin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Donanımla alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela çıktığında g5 te de olacaktır.Peki ilerde bu telefonlar cogslacak mı
Yuh be! 4G'ye geçtik hala 2GB'dan paket başlatıyorlar, birde fiyatlara bak!Arkadaş Buyrun Gören Görmeyenlere Duyurulur! Kazık Tarifeler!
Zaten bakan uyardı dikkatli olun diye 4.5g içinTarife felan almam 4+2 GB var. 2GB Çarşamba ~ Pazar diğerlerini de kalan günlerde kullanıyorum. 4.5G'nin ilk gazı ile öptüklerini öperler.
Bu arada ilk aşamada %40 gibi bir kesime gelecekmiş 4.5G, Binali Yıldırım öyle demiş.
Türkcell yapar keşke her yerde türk Telekom çekseYuh be! 4G'ye geçtik hala 2GB'dan paket başlatıyorlar, birde fiyatlara bak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?