Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

3G ile 4.5G arasındaki hız farkı ;

@phasan @BLasTeaR bi resim attınız efsane oldunuz şebeke arama kısmından arattığım zaman turk telekom lte çıkıyor seçtim bağlandım. 2 diş çekiyor download hızı 27 çıktı neden otomatik şebekede direk bağlanmadı anlamadım.

phasan

Üye
İşine yaşadıysa ne mutlu
Türk Telekom bile vodafonu gecmiş hızlarda

Tepkiler: serdar_gs

ExSeLANS

Üye
phasan özel mesaj gönderdim bakabildinmi yada geldimi

Alabildiğim en fazla down hızı 40 mbps oldu henüz 200 ve üzeri alan yok testlerde 300-400 arası alan olacakmı merak ediyorum. Şu haliyle sadece 3g nin 2 katına çıkabildik

reflex

Üye
Bende 50 ye 17 çıktı 90mb net vardı sın bitti üsütne de kontürümü aldı alçaklar 2.5 tl vardı oda bitti.

Tepkiler: boran9999 ve serdar_gs
Bende 50 ye 17 çıktı 90mb net vardı sın bitti üsütne de kontürümü aldı alçaklar 2.5 tl vardı oda bitti.
6 7 kere test yaptım 300 mb civarı gitmiş bende de herhalde yanlış bakışta olabilirim
bu arada son gelen güncelleme ile şebeke adını telefonda 4.5g yapmışlar herhalde 4.5g yazıyor

reflex

Üye
6 7 kere test yaptım 300 mb civarı gitmiş bende de herhalde yanlış bakışta olabilirim
bu arada son gelen güncelleme ile şebeke adını telefonda 4.5g yapmışlar herhalde 4.5g yazıyor
Aynen 4.5G yapmışlar herhalde btk ya uygun yapmak istemiş olabilirler ama LTE+ olsaydı daha şık dururdu.

Benim 10 Gb kotamdan 9Gb vardı şimdiden 2Gb gitmiş 7 küsür kalmış :S Testlerle kotaları bitirdik hadi hayırlısı