Mr.FSK
Üye
Eywsorun olmaz anlatım gayet acık![]()
bi de recovery olarak hangi recovery'i kullanayım android versiyonu 4.1.2 imiş
CWM mi TWRP mi ?Eywsorun olmaz anlatım gayet acık![]()
bi de recovery olarak hangi recovery'i kullanayım android versiyonu 4.1.2 imiş
CWM mi TWRP mi ?cwm kur sonra twrp kur üstüneEywbi de recovery olarak hangi recovery'i kullanayım android versiyonu 4.1.2 imiş
CWM mi TWRP mi ?
Eywcwm kur sonra twrp kur üstüne

Bi de arkadaş dedi kicwm kur sonra twrp kur üstüne
benim cıhazımda öyle sorun olmaz imei giderse 20tlye bakarBi de arkadaş dedi ki
telefonu çalıntı olarak satın aldım. Tele baktım imeisi değiştirilmiş ve telefon rootlanmış bi sıkıntı olur mu ?
teşekkürler arkadaşım tam anlamadım yapmam gerekeni sırayla anlatırmısın sana zahmet.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
romadan önceilk bunu kurunuz herşeyi tek hamlede silmek için en son kurduysan herşeyi silmişin demektir![]()
hard key yazanı ilk kur herşeyi silecek sonrada v5.5 kur kardeş imteşekkürler arkadaşım tam anlamadım yapmam gerekeni sırayla anlatırmısın sana zahmet.
not: dn3 v5.2 lite on numara bi hata çok şükür çıkmadı inşallah çıkmaz.
benim cihazım ? 20 tl ?benim cıhazımda öyle sorun olmaz imei giderse 20tlye bakar
cihaz fark etmiyor imei atma ücreti sabittir kimisi 30 atar kimisi 20benim cihazım ? 20 tl ?
agni kerneli denemeni tavsiye ederimHemde sıfırlayarak
dostum v5 kullanıyorum ben 9 saate kadar ekran süresi alıyorumV5.5kullanan varmı hızlımı ram durumu nedir hata bulan varmı ?lütfen yazın
hi hicici60 kardeş aktifmisin
hard key gereksiz aslında kurmasanda olur dalvik cache yap sen genehardkey i önce yapacaz kuracaz ya kurmadan önce delvik resetlerinin hepsini yapıp damı kuralım yoksa direkt mi kuralım
Kardes kısaca bilgi verirmisin nedir nasıl yapılır ne ise yarar ?agni kerneli denemeni tavsiye ederim
dostum v5 kullanıyorum ben 9 saate kadar ekran süresi alıyorum
bende gerekebilir ben çok kur kaldır kur kaldır yaptım betler oluşmuştur belki güzel temizlerhard key gereksiz aslında kurmasanda olur dalvik cache yap sen gene
aynen kardeş kur sorun cıkmazbende gerekebilir ben çok kur kaldır kur kaldır yaptım betler oluşmuştur belki güzel temizler
yani hardkey i kurmadan önce yine tüm resetleri yapayımda mı hardkey i kurayım