[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5.2 lite romu kurup şebeke problemi yaşayan olursa GT-N7100_ModemNC2 bu modemi flaşlasınlar sorun çözülüyor. sfinder ve hızlı bağlan sekmelerini bildirim panelinden nasıl kaldırırım bilen varmı :)
aynen öyle, sfinder ve hızlı bağlan roma gömülüdür kardeşim kalkmaz

austata

Üye
BUNLARA ÇAĞRE VARMI????

1 , 2 kusuru var şimdilik farkettiğim

1. kusur : temassız el kontrolünde yukardeki sensörün üzerinden sayfayı aşşağı yukarı kaydırmak için elimizi yukarı aşşağı hareket ettiriyoruz ya o çalışmıyor (bu yazılımsal bir hatamıdır yoksa donanımsal olarak note 2 de böyle bir sensörmü yok)

2.kusur : BU BÜYÜK BİR KUSUR güvenlik bölümünde kilit ekranı var ya sadece şifreleme ile ekran açabiliyor parmak izi sembol kilit açma özellikleri ve ŞİFRELEMEYİ İPTAL ET seçemekleri gri yani iptal

3.kusur : hani gözünle sayfayı kaydırma özelliği var ya onu açtım test et dedi ettim denemesinde çalıştı bi ayarlarından bu özelliği nelerde kullanacaksın dedi oradan atıyorum internetde sayfayı kaydırmada kullanırım dedim fakat sayfayı kaydırmadı

4.KUSUR : e postayı kuramıyorum hotmail hesabı

Son düzenleme:
eyetkin

eyetkin

Üye
BUNLARA ÇAĞRE VARMI????

1 , 2 kusuru var şimdilik farkettiğim

1. kusur : temassız el kontrolünde yukardeki sensörün üzerinden sayfayı aşşağı yukarı kaydırmak için elimizi yukarı aşşağı hareket ettiriyoruz ya o çalışmıyor (bu yazılımsal bir hatamıdır yoksa donanımsal olarak note 2 de böyle bir sensörmü yok)

2.kusur : BU BÜYÜK BİR KUSUR güvenlik bölümünde kilit ekranı var ya sadece şifreleme ile ekran açabiliyor parmak izi sembol kilit açma özellikleri ve ŞİFRELEMEYİ İPTAL ET seçemekleri gri yani iptal

3.kusur : hani gözünle sayfayı kaydırma özelliği var ya onu açtım test et dedi ettim denemesinde çalıştı bi ayarlarından bu özelliği nelerde kullanacaksın dedi oradan atıyorum internetde sayfayı kaydırmada kullanırım dedim fakat sayfayı kaydırmadı

4.KUSUR : e postayı kuramıyorum hotmail hesabı
1 kusur. Evet sensör yok benim bildigim
2. Parmak izi çalışmıyor
3. Gözün sensörleri bi açısı var onu yakalamak lazım
4. E.posta çalışıyor kurulum sırasında bişeyler atlıyorsun dur. ..

austata

Üye
1 kusur. Evet sensör yok benim bildigim
2. Parmak izi çalışmıyor
3. Gözün sensörleri bi açısı var onu yakalamak lazım
4. E.posta çalışıyor kurulum sırasında bişeyler atlıyorsun dur. ..

Diğerleri önemli değilde e.posta önemli
Kurulumu yaparken herşeyi yaptım rom u kurmaya başlamadan önce resetleri yaptım sonra sdcard dan rom u kurdum

E.postayı kurarken "onay başarısız" diyor

Yenidenmi resetleri yapıp kursam acabaMillet bu s pen in yelpazesini nasıl düzenleyebiliyoruz seçenekler nasıl deģişiyor bulamadım

buyukaptan

buyukaptan

Üye
Diğerleri önemli değilde e.posta önemli
Kurulumu yaparken herşeyi yaptım rom u kurmaya başlamadan önce resetleri yaptım sonra sdcard dan rom u kurdum

E.postayı kurarken "onay başarısız" diyor

Yenidenmi resetleri yapıp kursam acabaMillet bu s pen in yelpazesini nasıl düzenleyebiliyoruz seçenekler nasıl deģişiyor bulamadım
eğer microsoft hesabını ekliceksen yapman gerek e-mail girerken manuel kurulum dedikten sonra microsoft seçmen.

• Beğen
Tepkiler: austata
bayramq

bayramq

Üye
Temalar bölümünden başka tema yükleyebiliyor muyuz buna

bayramq

bayramq

Üye
Benim tel 5 10 dk bir kirlenme başladı. Temiz kurulumda yapmıştım ama olmadı.

bLnmz

bLnmz

Üye
Arkadaşlar askerdeydim. Acemiliğim bitti telefonu güncelleyeyim dedim.
Benim önerim ne v5.2 ne de Lite versiyonunu kurun. E-Team bu versiyonda işi biraz bozmuş. Cihaz aşırı kasıyor. Bazen klavye kilitlenip sonra devam ediyor. Kilit ekranı çok çok geç geliyor, bazen 3-4 defa basıyorum tuşa anca geliyor. Müzik çalarken ekranı kilitlerseniz müzik 2 dk. sonra kesik kesik çalmaya başlıyor. v5.2 benden (-) puan aldı. Şu an başka bir yapımcının ROM'unu indiriyorum. Onu yükleyeceğim. Bunu yükleyen arkadaşlara da önerim yüklemesinler.
İyi çalışmalar.

adogs

adogs

Üye
Arkadaşlar askerdeydim. Acemiliğim bitti telefonu güncelleyeyim dedim.
Benim önerim ne v5.2 ne de Lite versiyonunu kurun. E-Team bu versiyonda işi biraz bozmuş. Cihaz aşırı kasıyor. Bazen klavye kilitlenip sonra devam ediyor. Kilit ekranı çok çok geç geliyor, bazen 3-4 defa basıyorum tuşa anca geliyor. Müzik çalarken ekranı kilitlerseniz müzik 2 dk. sonra kesik kesik çalmaya başlıyor. v5.2 benden (-) puan aldı. Şu an başka bir yapımcının ROM'unu indiriyorum. Onu yükleyeceğim. Bunu yükleyen arkadaşlara da önerim yüklemesinler.
İyi çalışmalar.

arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum, ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. İlk başta iyidi, note 3 özellikleri falan baya hoşuma gitti fakat daha sonra fark etmeye başladımki telefonda özellikle klavyede kasmalar var. 2 günde bir yeniden başlat yapmam gerekiyor çünkü tel çok kasar hale geliyor. Müzikte ses kesik kesik geliyor bana eski nokia 6260 telefonumu hatırlattı. Şimdide marketten uygulama yüklerken 'usb cihaza veya sd karta yüklenemedi' hatası veriyor. Mobil ağ bazen açık görünüyor fakat çalışmıyor restart atmak gerekiyor.

bLnmz

bLnmz

Üye
arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum, ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. İlk başta iyidi, note 3 özellikleri falan baya hoşuma gitti fakat daha sonra fark etmeye başladımki telefonda özellikle klavyede kasmalar var. 2 günde bir yeniden başlat yapmam gerekiyor çünkü tel çok kasar hale geliyor. Müzikte ses kesik kesik geliyor bana eski nokia 6260 telefonumu hatırlattı. Şimdide marketten uygulama yüklerken 'usb cihaza veya sd karta yüklenemedi' hatası veriyor. Mobil ağ bazen açık görünüyor fakat çalışmıyor restart atmak gerekiyor.
Ben başka ROM yükledim gayet mutluyum şu anda :)

MaxipmaN

Üye
Animasyonu bunun gibi yaptım ve kapatıp acmaya gerek yok ekran cok hızlı acıliyor
Not:Stock rom var :ehe

rommantix29

Üye
beyler telefonu aldım 7 ay oldu bu sistemi telefonuma kurmak istiyorum.

telefonum rootsuz.

ne yapmalıyım sırasıyla anlatırsanız sevinirim.

şuanki sistem anroid 4.4.2

aslında sadece air wiev command özelliğini istiyorum sadece bunun hakkında bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

yağcı

Üye
Arkadaşlar telefon kapaliyken sarja takınca telefonun acilma sorununu çözdüm cwmyi degistirin bnde düzeldi artık açılmıyor

Üst Alt