[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

popkiss

Üye
cwm + root(kurulum videoda) youtube sitesi açılmayıson için dnsyi yaz 208.67.222.222 ve 208.67.220.220
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

root

cwm

rc2 rom karta at acmadan at kur

rc2 v4 yama karta at acmadan at kur

360dpi menü için karta at acmadan at kur

simgeler karta at acmadan at kur

hat giderse karta at acmadan at kur

hepisinin kurulumu bu şekilde sıralı olacak hepsini hafıza kartına atman lazım kesinlikle açma sonra teli kapat twrp yi kurduktan sonra telefonun hafızasını sildikten sonra anlatımdaki şekilde kurluma geç ve bitti.
hatalar için

v5 fix konuya eklenmiştir

eklendi

Dediklerini yaptım dostum su an kurulumu tamamladım. çok teşekkür ederim. bir problemim var wifi yi açamıorum nasıl çözebilirim?

Birde v5 e geçmek istediğimde kurulum sıralaması
team
dn3 v5
dn3 v5 fix2
360 dpi menü
simgeler şeklinde mi olacak...

• Beğen
Tepkiler: cici60

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerini yaptım dostum su an kurulumu tamamladım. çok teşekkür ederim. bir problemim var wifi yi açamıorum nasıl çözebilirim?

Birde v5 e geçmek istediğimde kurulum sıralaması
team
dn3 v5
dn3 v5 fix2
360 dpi menü
simgeler şeklinde mi olacak...
aynen öyle dostum

WİFİ FİX BU sorunu çözer hafıza kartına atıp trwp den yükle

ben v5 yükledim ama fixi denemedim v4 de geri döndüm eğer denersen farklarını buraya yazarmsıneklen:
S5 for DN3 v5 (S5 uygulamlarını v5 için):

- Calculator (flash via Recovery)
- Keyboard (flash via Recovery)
- My Files (delete old My Files before flashing)
- S Planner (delete old S Planner before flashing)
- S Voice (flash via Recovery)
- Boot Screen S5 (flash via Recovery)
- Phone Calling (answering call by Home Button)
- Add Vietnamese language (flash via Recovery)
- Voice Note (copy to system/app)
link:

popkiss

Üye
aynen öyle dostum

WİFİ FİX BU sorunu çözer hafıza kartına atıp trwp den yükle

ben v5 yükledim ama fixi denemedim v4 de geri döndüm eğer denersen farklarını buraya yazarmsın

wifi problemini N7100_wifi_fix_for_old_bootloader odin ile bootload yaparak çözdüm v5 için fix simdi yüklüyorum görebildiğim farklarını yazacağım birazdan

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
wifi problemini N7100_wifi_fix_for_old_bootloader odin ile bootload yaparak çözdüm v5 için fix simdi yüklüyorum görebildiğim farklarını yazacağım birazdan
aynen bide s5 uygulamları ekledim onuda denermisin bende akşama kurmayı düşünyorum klavye ve dosylarım fln eklenecek

popkiss

Üye
aynen bide s5 uygulamları ekledim onuda denermisin bende akşama kurmayı düşünyorum klavye ve dosylarım fln eklenecek
denerim tabi. kurulum bitti su an nasıl yapacam
sıra :
dn3 v5
dn3 v5 fix2
360 dpi menü
simgeler
s5 uygulamaları(yeni eklediğin) seklinde mi olacak

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

underworld20

Üye
Birtek su video klip durduruldu hatasi cozulemedi sanirim studyonun icindeki haniArkadaslar bu s5 mod rar uzantili twrp gormuyoki rar uzantili dosyalari

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Birtek su video klip durduruldu hatasi cozulemedi sanirim studyonun icindeki haniArkadaslar bu s5 mod rar uzantili twrp gormuyoki rar uzantili dosyalari
kardeş s5 modun içindekileri tek tek kuracan rardan çıkartıp

underworld20

Üye
Sorry rar in icine zipler ayri ayri atilmis pardonYa kardes su video clips durduruldu sorununun bir cozumu var mi cok guzel birsey ama kullanamiyoruz

frterk

frterk

Üye
kardeş s5 modun içindekileri tek tek kuracan rardan çıkartıp
dostum yaklasık 5-6 saattir v5 kullanıyorum fix+S5 mod olarak suana kadar gayet stabil durumda tek bug arama yaparken karşı taraf görüşmeyi açtığında yeşil olması geren yer hep yeşil :)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

dostum yaklasık 5-6 saattir v5 kullanıyorum fix+S5 mod olarak suana kadar gayet stabil durumda tek bug arama yaparken karşı taraf görüşmeyi açtığında yeşil olması geren yer hep yeşil :)
bence o bug olmayabilir s5te öyle olabilir :)

frterk

frterk

Üye
bence o bug olmayabilir s5te öyle olabilir :)
olabilir ama v4 fix gelmeden öncede öyleydi fixle düzeltmişlerdi :) insan alışınca kötü oluyor karşı taraf açınca teli kulağa götürdüğümüzden :)

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt