[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

aşikar53

aşikar53

Üye
Bende de oyle o normal birsey sanırım ☺

yağcı

Üye
Demekki millet telefonlari acik sarj ediyor :D biz farkettigimize gore ama buda normal olamaz ya :D

frterk

frterk

Üye
Demekki millet telefonlari acik sarj ediyor :D biz farkettigimize gore ama buda normal olamaz ya :D
Bende de öyleydi ama çok büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum değer sonuçta ;)

• Beğen
Tepkiler: cici60

yağcı

Üye
Yani haklısın bende mrk ettim bndemi bi anormallik var dyede dememkki herkezin byle buarada kamera yine ayni bi hafif sekil degisikligi var sizinde öylemi

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

yağcı

Üye
Zamanla duzelir farkedilirse tabi :DYanliz su note 3 kamera özelliklerini kullanamiyorzmu ya

Isp.Gökhan

Üye
Arkadaşlar DN3 Android 4.3 versiyonu kullanırken geri tuşunu basılı tuttuğumuzda açılan paneldeki uygulamalara tek tıkladığımda direk penwindow gibi küçük bi pencere içinde açılıyordu. Çok kullanışlı bir özellikti. DN3 4.4.2 ye yükselttikten sonra bu özellik kayboldu. Bilgisi olan var mı?

cakal1907

cakal1907

Üye
@Isp.Gökhan çoklu pencereyi kastediyorsan aktif edersen geri tuşu ile aktif yine...

• Beğen

yağcı

Üye
Bu kullandigimiz yazilimdan daha iyi olani varmı acaba.

cakal1907

cakal1907

Üye
@yağcı kullandığım bir kaç romdan en iyisi ditto ...

• Beğen
rtaymus07

rtaymus07

Üye
Arkadaş lar mesajın yeri burası değil ama diğer konulardan ilgilenen çıkmadı bi yardım ederseniz sevinirim
telefona cwm yüklenmiyo
odinden yüklemeye çalışıyorum yükleniyo ama pass yazan yerde reset yazısı çıkıyo. Bi kaç kez denedim ama hala aynı.
Başka bi siteden denedim bu sefer oldu, pass yazısı çıktı ama cwm yok. Telefonun kendi recovery si açılıyo. Bi yardım edin kafayı yicem yaa :(

bu arada orjinal 4.3 kullanıyorum

cakal1907

cakal1907

Üye
Ekran görüntüsü gönderebilirmisin

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dostlar yinede stok gibi hiç bir rom iyi olamaz . Hele saf stok muhteşem ram neredeyse boş . Custom da ise Ditto çok iyi yinede stresten dolayı denemek istemiyorum malum knox olayı var

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş lar mesajın yeri burası değil ama diğer konulardan ilgilenen çıkmadı bi yardım ederseniz sevinirim
telefona cwm yüklenmiyo
odinden yüklemeye çalışıyorum yükleniyo ama pass yazan yerde reset yazısı çıkıyo. Bi kaç kez denedim ama hala aynı.
Başka bi siteden denedim bu sefer oldu, pass yazısı çıktı ama cwm yok. Telefonun kendi recovery si açılıyo. Bi yardım edin kafayı yicem yaa :(

bu arada orjinal 4.3 kullanıyorum

dene bakalm
Dostlar yinede stok gibi hiç bir rom iyi olamaz . Hele saf stok muhteşem ram neredeyse boş . Custom da ise Ditto çok iyi yinede stresten dolayı denemek istemiyorum malum knox olayı var
garanti olayını umursamıyosan kesinlikle dene

eyetkin

eyetkin

Üye
@cakal1907 odinle 4.4.2 fransa stock kuracam odin dosya yı görmüyor yardımıc olurmusun

cakal1907

cakal1907

Üye
@eyetkin bu konu başlığından olmaz stock rom altında taşıyalım konuyu

Üst Alt