Bende de öyleydi ama çok büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum değer sonuçtaDemekki millet telefonlari acik sarj ediyorbiz farkettigimize gore ama buda normal olamaz ya
![]()
aynen bendede öyle oldu kendiliğinden açıldı romdan kaynaklıBende de öyleydi ama çok büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum değer sonuçta![]()

kamera fonksiyon farkı olsa gerekZamanla duzelir farkedilirse tabiYanliz su note 3 kamera özelliklerini kullanamiyorzmu ya

Nerenin ekran görüntüsü????Ekran görüntüsü gönderebilirmisin
Arkadaş lar mesajın yeri burası değil ama diğer konulardan ilgilenen çıkmadı bi yardım ederseniz sevinirim
telefona cwm yüklenmiyo
odinden yüklemeye çalışıyorum yükleniyo ama pass yazan yerde reset yazısı çıkıyo. Bi kaç kez denedim ama hala aynı.
Başka bi siteden denedim bu sefer oldu, pass yazısı çıktı ama cwm yok. Telefonun kendi recovery si açılıyo. Bi yardım edin kafayı yicem yaa
bu arada orjinal 4.3 kullanıyorum
garanti olayını umursamıyosan kesinlikle deneDostlar yinede stok gibi hiç bir rom iyi olamaz . Hele saf stok muhteşem ram neredeyse boş . Custom da ise Ditto çok iyi yinede stresten dolayı denemek istemiyorum malum knox olayı var
Nerenin ekran görüntüsü????
@eyetkin bu konu başlığından olmaz stock rom altında taşıyalım konuyu
tamam da nasıl olacak o site de yeniyim@eyetkin bu konu başlığından olmaz stock rom altında taşıyalım konuyu