eyetkin
Üye
Ben opera yı kullanıyorum hiç kasa olmuyor artı izlediğim filmi indiriyorumChrome da film vs. izlerken kasmalar oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ben opera yı kullanıyorum hiç kasa olmuyor artı izlediğim filmi indiriyorumChrome da film vs. izlerken kasmalar oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
ben problemsiz 1 aydır kullanıyorum kardeş sadece şarjdan cıkartırken arada kitleniyo oda 2 defa oldu bazı bikaç defada kitleniyo kendi kendine kilt ekranında sorun hala çözülmedi .s arız pacth kurun bide bu şekilde deneyinArkadaslar hic sorun yoktu romu kurdum sorunsuz iki hafta kullandim suan devamli durduruldu hatasi aliyorum birde telefon durup dururken acilip kapaniyor reset atiyo tel kendine bu sorunlari aranizda yasiyan varmi cozumu nedir hic biseyi silmedim etmedim 2 hafta sonra niye ariza vermeye basladiki acaba?
dolphin tarayıcı öneririmBen opera yı kullanıyorum hiç kasa olmuyor artı izlediğim filmi indiriyorum
Konuda yazan adimlar zaten sirasiyla. Detayli anlatim ilk mesajta guzel bir sekilde aktarildi. Birkac kez okuyup yapin. Sorun cikarsa destek olmaya calisirizİyi günler arkadaşlar,
note 2 sahibiyim yazılım olarak 4.1.2 mevcut. Daha önce root vb bir işlem uygulamadım.
Bu sayfadaki işlemleri yapmak istiyorum ama bilgi sahibi değilim.
Yapacaklarımı sırası ile aktarabilecek var mı?
Teşekkürler.
4.4.2 yeni oturan bir rom. Aldiginiz hatalar da note 3 uygulqma islemlerinin hatasi. Bu surumde 4.3 gibi oturqcaktir kisa surede. Verilecek guncellemeler dahastabil hale getirecektir.Yok arkadaslar ya cok guzel bir rom ama ditto 4.3 jellybean da bu kadar sorun cikmiyordu bunda cok hata veriyor hic olmadi olmadi simdide bugun bir defa muzik calar sorun cikardi
Daha cok neyde aliyorsun uyqriyi ?Durduruldu Hatası çok sık almaya başladım arkadaşlar çözümünü bulan varmı ? @bLnmz @cici60
Instagram muzik kamera en cok bunlar son 2 gündür falan böyleKonuda yazan adimlar zaten sirasiyla. Detayli anlatim ilk mesajta guzel bir sekilde aktarildi. Birkac kez okuyup yapin. Sorun cikarsa destek olmaya calisiriz
4.4.2 yeni oturan bir rom. Aldiginiz hatalar da note 3 uygulqma islemlerinin hatasi. Bu surumde 4.3 gibi oturqcaktir kisa surede. Verilecek guncellemeler dahastabil hale getirecektir.
Daha cok neyde aliyorsun uyqriyi ?

Benim kamerada problem yok. Instagramdada hata almadim. Samsung link diye birseyde veriyor uyari. Onuda iptal ettimInstagram muzik kamera en cok bunlar son 2 gündür falan böyle![]()

Valla bende stock kurdum bugün biraz boyle takiliyim diyorumBenim kamerada problem yok. Instagramdada hata almadim. Samsung link diye birseyde veriyor uyari. Onuda iptal ettim![]()

Evet kardeşbu stock dediginiz orjinal yazlılım mı?
Filmlerdeki kasma durumu 4.3 de yoktu. Cihazın kendi tarayıcısıylada denedim. Chrome da ki gibi kasmalar oluyor. Sorun chrome da değil gibi??Ben opera yı kullanıyorum hiç kasa olmuyor artı izlediğim filmi indiriyorum
dolphin tarayıcı öneririm
By Samsung link bend De veriyor nerden iptal ettinBenim kamerada problem yok. Instagramdada hata almadim. Samsung link diye birseyde veriyor uyari. Onuda iptal ettim![]()
Bu Dolphin tarayıcı dan da film indire biliyormuyuz s arz Pacth kurun dedigin ne oluyor?[/QUOTE]dolphin tarayıcı öneririm
kardeş direkİyi günler arkadaşlar,
note 2 sahibiyim yazılım olarak 4.1.2 mevcut. Daha önce root vb bir işlem uygulamadım.
Bu sayfadaki işlemleri yapmak istiyorum ama bilgi sahibi değilim.
Yapacaklarımı sırası ile aktarabilecek var mı?
Teşekkürler.
kardeş adımları uygularsan sorun almazsın bende sırasıyla temiz kurulum yaptım hiç bi sorun yok uyugalmarı da yedekleyip kurma tek tek google playdan kur çünkü 4.4.2 iye geçtiysen uygulamlarda bazıları hata verebiliyoInstagram muzik kamera en cok bunlar son 2 gündür falan böyle![]()

Eyw kardes yedeklemeden dolayi olabilir denicemsuan 4.4.2 fransa Stock kurdum biraz takiliyimda @cici60
iyiymiş