[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar hic sorun yoktu romu kurdum sorunsuz iki hafta kullandim suan devamli durduruldu hatasi aliyorum birde telefon durup dururken acilip kapaniyor reset atiyo tel kendine bu sorunlari aranizda yasiyan varmi cozumu nedir hic biseyi silmedim etmedim 2 hafta sonra niye ariza vermeye basladiki acaba?
ben problemsiz 1 aydır kullanıyorum kardeş sadece şarjdan cıkartırken arada kitleniyo oda 2 defa oldu bazı bikaç defada kitleniyo kendi kendine kilt ekranında sorun hala çözülmedi .s arız pacth kurun bide bu şekilde deneyin
Ben opera yı kullanıyorum hiç kasa olmuyor artı izlediğim filmi indiriyorum
dolphin tarayıcı öneririm

popkiss

Üye
İyi günler arkadaşlar bu 1.3 gb lik dosya da rc2, yama fln sirasiyla yukleyin dediginiz dosyalarin hepsi var mı ?

eyetkin

eyetkin

Üye

dolphin tarayıcı öneririm[/QUOTE]
Bu Dolphin tarayıcı dan da film indire biliyormuyuz s arz Pacth kurun dedigin ne oluyor?

frterk

frterk

Üye
Durduruldu Hatası çok sık almaya başladım arkadaşlar çözümünü bulan varmı ? @bLnmz @cici60

• Beğen
Tepkiler: eyetkin

popkiss

Üye
İyi günler arkadaşlar,
note 2 sahibiyim yazılım olarak 4.1.2 mevcut. Daha önce root vb bir işlem uygulamadım.
Bu sayfadaki işlemleri yapmak istiyorum ama bilgi sahibi değilim.
Yapacaklarımı sırası ile aktarabilecek var mı?
Teşekkürler.

underworld20

Üye
Yok arkadaslar ya cok guzel bir rom ama ditto 4.3 jellybean da bu kadar sorun cikmiyordu bunda cok hata veriyor hic olmadi olmadi simdide bugun bir defa muzik calar sorun cikardi

bLnmz

bLnmz

Üye
İyi günler arkadaşlar,
note 2 sahibiyim yazılım olarak 4.1.2 mevcut. Daha önce root vb bir işlem uygulamadım.
Teşekkürler.
Konuda yazan adimlar zaten sirasiyla. Detayli anlatim ilk mesajta guzel bir sekilde aktarildi. Birkac kez okuyup yapin. Sorun cikarsa destek olmaya calisiriz ;)
Yok arkadaslar ya cok guzel bir rom ama ditto 4.3 jellybean da bu kadar sorun cikmiyordu bunda cok hata veriyor hic olmadi olmadi simdide bugun bir defa muzik calar sorun cikardi
4.4.2 yeni oturan bir rom. Aldiginiz hatalar da note 3 uygulqma islemlerinin hatasi. Bu surumde 4.3 gibi oturqcaktir kisa surede. Verilecek guncellemeler dahastabil hale getirecektir.
Durduruldu Hatası çok sık almaya başladım arkadaşlar çözümünü bulan varmı ? @bLnmz @cici60
Daha cok neyde aliyorsun uyqriyi ?

• Beğen
Tepkiler: cici60
frterk

frterk

Üye
Konuda yazan adimlar zaten sirasiyla. Detayli anlatim ilk mesajta guzel bir sekilde aktarildi. Birkac kez okuyup yapin. Sorun cikarsa destek olmaya calisiriz ;)
4.4.2 yeni oturan bir rom. Aldiginiz hatalar da note 3 uygulqma islemlerinin hatasi. Bu surumde 4.3 gibi oturqcaktir kisa surede. Verilecek guncellemeler dahastabil hale getirecektir.
Daha cok neyde aliyorsun uyqriyi ?
Instagram muzik kamera en cok bunlar son 2 gündür falan böyle :(

bLnmz

bLnmz

Üye
Benim kamerada problem yok. Instagramdada hata almadim. Samsung link diye birseyde veriyor uyari. Onuda iptal ettim :ehe

frterk

frterk

Üye
Benim kamerada problem yok. Instagramdada hata almadim. Samsung link diye birseyde veriyor uyari. Onuda iptal ettim :ehe
Valla bende stock kurdum bugün biraz boyle takiliyim diyorum :)

eyetkin

eyetkin

Üye
bu stock dediginiz orjinal yazlılım mı?

eyetkin

eyetkin

Üye
bLnmz

bLnmz

Üye
Ayarlar - Genel kismindan uygulama yoneticisini ac. Oradan hepsi kismina kaydir ekrani. Samsung linki bul. Guncellestirmeleri kaldir de. Devre disi birak de (istersen) bana guncellestirmeleri kaldirmak yetti :)

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve eyetkin
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
dolphin tarayıcı öneririm
Bu Dolphin tarayıcı dan da film indire biliyormuyuz s arz Pacth kurun dedigin ne oluyor?[/QUOTE]
hataları gideriyor ben kendi standart tarıyıcsından film izliyorum sorun yaşamıyorum arıza pacth hataları giderir
İyi günler arkadaşlar,
Teşekkürler.
kardeş direk
Galaxy Note 2 N7100 - Note 2[4.3] Kurulumu En kapsamlı Anlatım[HATASIZ ŞEBEKE+ WİFİ+ ROOT!+ KNOX'U KALDIRMA] - MaxiCep
bu sayfadaki cwm ve rootu kur sonra
2)TeamWin Projects 2.6.3.2 kurmak' dan itibaren adımları takip et
kardeş adımları uygularsan sorun almazsın bende sırasıyla temiz kurulum yaptım hiç bi sorun yok uyugalmarı da yedekleyip kurma tek tek google playdan kur çünkü 4.4.2 iye geçtiysen uygulamlarda bazıları hata verebiliyo :)

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
frterk

frterk

Üye
Eyw kardes yedeklemeden dolayi olabilir denicem :) suan 4.4.2 fransa Stock kurdum biraz takiliyimda @cici60

• Beğen
Tepkiler: bLnmz

yağcı

Üye
Arkadaslar ben bu 4.4.2 romu kurdum s5 ve note 3 özellikleri olanı ama telefonu kapatıp sarja takınca pil göstergesi çıktıktan sonra telefon sanki power tuşuna basmisin gibi kendi aciliyor yani kisacasi telefonu kapattiginda sarja takınca telefon açılıyor sizde boyle bisey varmı yada telefon kapalı şekilde sarja taktinizmi.

Üst Alt