[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
bunu sistem appmi atıyoz note 2yi satmayaydim keske
kardeş dedğim gibi tek bi dosyayla olmuyo romla uyumlu olması gerekiyo nereye kurulduğunu tam bilmiyorum
Arkadaslar temazsiz kontrol sizde calisiyor mu?
note 3 deki sensörler note 2 de yoktur çalışmaz hızlı bakış çalışıyo çok şarj yediğini düşünüyorum gerek duymadm çalıştırmaya, okuma modu bile çalşmyo .s

eyetkin

eyetkin

Üye
Slm arkadaslar vestel smart prog mı çalışıyordu şimdi durduruldu hatası veriyor nedendir acaba bide mesaj larda önizleme vardı şimdi bulamıyorum sizde varmı Biliyormusunuz.

bLnmz

bLnmz

Üye
Slm arkadaslar vestel smart prog mı çalışıyordu şimdi durduruldu hatası veriyor nedendir acaba bide mesaj larda önizleme vardı şimdi bulamıyorum sizde varmı Biliyormusunuz.
Önizleme hala var? Ama yinede mesaj ayarlarından "Açılır pencere" fonksiyonunu aktifleştir dilersen. Çok güzel bir ekstra :)

haso_mari

Üye
arkadaşlar, root olayını hiç anlamama rağmen, rehberliğiniz ile ben de note 2'me yükledim. yalnız sıkıntı şu, klon imei için belirtilen modem mj9.zip dosyasını sdcard a atıp install zip yapmama rağmen, şebekeyi görmüyor ve imei no null/null geliyor:(

nereyi atlıyorum, yanlış yapıyorum? acil öneri yardımmlarınızı bekliyorum:) tşkler

bLnmz

bLnmz

Üye
arkadaşlar, root olayını hiç anlamama rağmen, rehberliğiniz ile ben de note 2'me yükledim. yalnız sıkıntı şu, klon imei için belirtilen modem mj9.zip dosyasını sdcard a atıp install zip yapmama rağmen, şebekeyi görmüyor ve imei no null/null geliyor:(

nereyi atlıyorum, yanlış yapıyorum? acil öneri yardımmlarınızı bekliyorum:) tşkler
Yazilimin kurulumunu yeniden yap. Wipelarin hicbirisini atlamamaya ozen goster. Yine ayni sorun ile karsilasirsan Aŕıza Patch adli dosyayi indir telefonunu kur ve o program icin anlatilanlari yap. Muhtemelen sorunun cozulecektir :)

eyetkin

eyetkin

Üye
bLnmost: 6965186' Alıntı:
Önizleme hala var? Ama yinede mesaj ayarlarından "Açılır pencere" fonksiyonunu aktifleştir dilersen. Çok güzel bir ekstra :)
Buldum 1 hafta dır arıyordum bildirimler deymiş ONU ararken S5 temayı buldum ana sayfa tusuna basıyorsun orda tema yap varmış

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bLnmz
aslls

aslls

Üye
Rc3 çıkacak mı acaba ? Gerçi daha fazla ne yapılabilir ki :) her hafta telefona rom atıyorum artık yaşasın maxicep

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
bLnmz

bLnmz

Üye
Rc3 çıkacak mı acaba ? Gerçi daha fazla ne yapılabilir ki :) her hafta telefona rom atıyorum artık yaşasın maxicep
Yeni şeyler eklenmesinden ziyada, iyileştirme ve temizleme yapılabilir. Bekliyorum RC3'ü :)

• Beğen
Tepkiler: aslls
aslls

aslls

Üye
Şimdi daha çok sabırsızlandım... Sarz problemi biraz sorun rc2 de ama şöyle bir durum var ultra tasarruf modu özellikle benim gibi şoför ler için mükemmel :) kesinlikle çoğu zaman kullanıyorum...

bLnmz

bLnmz

Üye
Şimdi daha çok sabırsızlandım... Sarz problemi biraz sorun rc2 de ama şöyle bir durum var ultra tasarruf modu özellikle benim gibi şoför ler için mükemmel :) kesinlikle çoğu zaman kullanıyorum...
Yerinde düzenlemeler yapılarak hem cihazın performansı hem de şarj durumu düşünülmüş. Şarjın az gitmesini çok görmeyin :) Galaxy Note 2 cihazınıza S5+Note3 özelliklerini yüklüyorsunuz :) Bence gayet stabil şu an da. Şarj konusunda çok problem yaşamadım :) RC3 çıkarıp da, çalışmayan fonksiyonları kaldırsalar (Sensör vs.) şarj durumu biraz daha iyileşecektir :) Bekleyelim bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: aslls

Buhara15

Üye
şu yüzen araç kutusu çok iyi düşünülmüş bir fonksiyon. fakat sadece 5 uygulama eklenilebiliniyor bunu artirmanin bir yolu bulunsa iyi olur xposed ile falan.. bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
bide eskisen mesaj yazarken sesli yazdırma vardi klavyede şimdi ne yaptiysam olmadı s voice falan bir türlü olmadi sizlerdede varmi böyle bir sıkıntı ..

bLnmz

bLnmz

Üye
şu yüzen araç kutusu çok iyi düşünülmüş bir fonksiyon. fakat sadece 5 uygulama eklenilebiliniyor bunu artirmanin bir yolu bulunsa iyi olur xposed ile falan.. bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
bide eskisen mesaj yazarken sesli yazdırma vardi klavyede şimdi ne yaptiysam olmadı s voice falan bir türlü olmadi sizlerdede varmi böyle bir sıkıntı ..
Bende çalışıyor, bir problem görmedim.
Araç kutusu için söylediğin mantıklık, umarım geliştirirler :)

underworld20

Üye
Arkadaslar hic sorun yoktu romu kurdum sorunsuz iki hafta kullandim suan devamli durduruldu hatasi aliyorum birde telefon durup dururken acilip kapaniyor reset atiyo tel kendine bu sorunlari aranizda yasiyan varmi cozumu nedir hic biseyi silmedim etmedim 2 hafta sonra niye ariza vermeye basladiki acaba?

eyetkin

eyetkin

Üye
Arkadaslar hic sorun yoktu romu kurdum sorunsuz iki hafta kullandim suan devamli durduruldu hatasi aliyorum birde telefon durup dururken acilip kapaniyor reset atiyo tel kendine bu sorunlari aranizda yasiyan varmi cozumu nedir hic biseyi silmedim etmedim 2 hafta sonra niye ariza vermeye basladiki acaba?
bende aynı oluyor bende çözemedim bende radyo dinlerken reset atıyor alıştım 2 3 hafta da bir baştan kuruyorum
genellikle kulladıgım programlar durduruldu hatası vermeye başladıgında atıyorum.

fahrikocaayan

Üye
wifi açılmıyor onu nasıl ayarlıyacaz

eyetkin

eyetkin

Üye
RC2 kurcam bende birde şu Fix'i çaktım mı tamamdır :ehe
Slm yardım lazım kullandığım 2 .3 program durduruldu hatası veriyor fix kursa bu hataları giderir mi yoksa farklı yolları varmı

mks740

mks740

Üye
Chrome da film vs. izlerken kasmalar oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Üst Alt