eyetkin
Üye
Bende çalışıyor.Arkadaslar temazsiz kontrol sizde calisiyor mu?
Bende çalışıyor.Arkadaslar temazsiz kontrol sizde calisiyor mu?
Butun fonksiyonlari calismaz. Sensoru farkli ve note 2 de yok maalesef..Bende çalışıyor.
Ewet sadece hızlı bakış o çalışıyor.Butun fonksiyonlari calismaz. Sensoru farkli ve note 2 de yok maalesef..
kardeş dedğim gibi tek bi dosyayla olmuyo romla uyumlu olması gerekiyo nereye kurulduğunu tam bilmiyorumbunu sistem appmi atıyoz note 2yi satmayaydim keske
note 3 deki sensörler note 2 de yoktur çalışmaz hızlı bakış çalışıyo çok şarj yediğini düşünüyorum gerek duymadm çalıştırmaya, okuma modu bile çalşmyo .sArkadaslar temazsiz kontrol sizde calisiyor mu?
Önizleme hala var? Ama yinede mesaj ayarlarından "Açılır pencere" fonksiyonunu aktifleştir dilersen. Çok güzel bir ekstraSlm arkadaslar vestel smart prog mı çalışıyordu şimdi durduruldu hatası veriyor nedendir acaba bide mesaj larda önizleme vardı şimdi bulamıyorum sizde varmı Biliyormusunuz.

tşklerYazilimin kurulumunu yeniden yap. Wipelarin hicbirisini atlamamaya ozen goster. Yine ayni sorun ile karsilasirsan Aŕıza Patch adli dosyayi indir telefonunu kur ve o program icin anlatilanlari yap. Muhtemelen sorunun cozulecektirarkadaşlar, root olayını hiç anlamama rağmen, rehberliğiniz ile ben de note 2'me yükledim. yalnız sıkıntı şu, klon imei için belirtilen modem mj9.zip dosyasını sdcard a atıp install zip yapmama rağmen, şebekeyi görmüyor ve imei no null/null geliyor
nereyi atlıyorum, yanlış yapıyorum? acil öneri yardımmlarınızı bekliyorumtşkler

Buldum 1 hafta dır arıyordum bildirimler deymiş ONU ararken S5 temayı buldum ana sayfa tusuna basıyorsun orda tema yap varmışbLnmost: 6965186' Alıntı:Önizleme hala var? Ama yinede mesaj ayarlarından "Açılır pencere" fonksiyonunu aktifleştir dilersen. Çok güzel bir ekstra![]()
Yeni şeyler eklenmesinden ziyada, iyileştirme ve temizleme yapılabilir. Bekliyorum RC3'üRc3 çıkacak mı acaba ? Gerçi daha fazla ne yapılabilir kiher hafta telefona rom atıyorum artık yaşasın maxicep

Yerinde düzenlemeler yapılarak hem cihazın performansı hem de şarj durumu düşünülmüş. Şarjın az gitmesini çok görmeyinŞimdi daha çok sabırsızlandım... Sarz problemi biraz sorun rc2 de ama şöyle bir durum var ultra tasarruf modu özellikle benim gibi şoför ler için mükemmelkesinlikle çoğu zaman kullanıyorum...
Galaxy Note 2 cihazınıza S5+Note3 özelliklerini yüklüyorsunuz
Bence gayet stabil şu an da. Şarj konusunda çok problem yaşamadım
RC3 çıkarıp da, çalışmayan fonksiyonları kaldırsalar (Sensör vs.) şarj durumu biraz daha iyileşecektir
Bekleyelim bakalım 
Bende çalışıyor, bir problem görmedim.şu yüzen araç kutusu çok iyi düşünülmüş bir fonksiyon. fakat sadece 5 uygulama eklenilebiliniyor bunu artirmanin bir yolu bulunsa iyi olur xposed ile falan.. bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
bide eskisen mesaj yazarken sesli yazdırma vardi klavyede şimdi ne yaptiysam olmadı s voice falan bir türlü olmadi sizlerdede varmi böyle bir sıkıntı ..

bende aynı oluyor bende çözemedim bende radyo dinlerken reset atıyor alıştım 2 3 hafta da bir baştan kuruyorumArkadaslar hic sorun yoktu romu kurdum sorunsuz iki hafta kullandim suan devamli durduruldu hatasi aliyorum birde telefon durup dururken acilip kapaniyor reset atiyo tel kendine bu sorunlari aranizda yasiyan varmi cozumu nedir hic biseyi silmedim etmedim 2 hafta sonra niye ariza vermeye basladiki acaba?
Slm yardım lazım kullandığım 2 .3 program durduruldu hatası veriyor fix kursa bu hataları giderir mi yoksa farklı yolları varmıRC2 kurcam bende birde şu Fix'i çaktım mı tamamdır![]()