[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
s a romu yükledim paylaşana cok tesekkurler ancak tek sorun var s nota samsung appstan güncelleme geliyor ama güncellemeyi yüklemiyor niçin acaba?
s note note 3 son uygulamsı sanırım note 2' ye uyarlandğından olsa gerek

m ismail

m ismail

Üye
eyvallah.

• Beğen
Tepkiler: cici60
bLnmz

bLnmz

Üye
s a romu yükledim paylaşana cok tesekkurler ancak tek sorun var s nota samsung appstan güncelleme geliyor ama güncellemeyi yüklemiyor niçin acaba?
Ben öyle bir problem yaşamadım şahsen. Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Tüm Uygulamalarda s note uygulamasını bul. Verileri temizle de. Birde varsa Güncelleştirmeleri kaldır butonunu kullan.
DN3 4.4.2 Kitkat RC2 linki.

• Beğen
pitot155

pitot155

Üye
KLON imeili telefonum imesi null null oldu efs ve modem yedeği olmasına rağmen geri gelmiyor

bLnmz

bLnmz

Üye
KLON imeili telefonum imesi null null oldu efs ve modem yedeği olmasına rağmen geri gelmiyor
Kod:
Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli GT-N7100_ModemMJ9.zip (Şebeke Problemini Giderir) ~~
klon imeili telefonlarda yeni romu yükleyince şebeke gider ve gelmez. Anlatacağım adımları dikkatli okursanız bununda üstesinden geleceksiniz.

(ilk iki madeyi gecebilriz)
1)Telefonu Rootluyoruz.
2)Telefona Custom CWM veya twrp yüklüyoruz.
(ilk iki madeyi gecebilriz)
3)Verdiğim GT-N7100_ModemMJ9.zip Paketini telefonun hafıza kartına atıyoruz ve telefonu SES AÇMA + MENÜ + GÜÇ tuşlarına basarak açıyoruz .
işlem bitti.

Zippyshare.com - GT-N7100_ModemMJ9.zip
Denedin mi?

• Beğen
pitot155

pitot155

Üye
denedim olmadı
bunun yanında bir sürü sey denemdim arıca pack falan filan yani

pitot155

pitot155

Üye
ok

frterk

frterk

Üye
Ben öyle bir problem yaşamadım şahsen. Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Tüm Uygulamalarda s note uygulamasını bul. Verileri temizle de. Birde varsa Güncelleştirmeleri kaldır butonunu kullan.
DN3 4.4.2 Kitkat RC2 linki.

Eyw flashladım ben ama ne gibi farklar var çözemedim :P @bLnmz

underworld20

Üye
Arkadaslar rootbrowser ile system dosyasindan hava durumu widgetini sildim recovery den transparan hava surumu widgetini flashladim widgetlere girdim gorunuyo fakat ana sayfaya widgeti ekledigimde widget simsiyah duruyor bozuk yani ne yapmam lazim eski haline donmem icin romu yeniden yuklemek istemiyorum orjinal olsun iatiyorum

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
bLnmz

bLnmz

Üye
Arkadaslar rootbrowser ile system dosyasindan hava durumu widgetini sildim recovery den transparan hava surumu widgetini flashladim widgetlere girdim gorunuyo fakat ana sayfaya widgeti ekledigimde widget simsiyah duruyor bozuk yani ne yapmam lazim eski haline donmem icin romu yeniden yuklemek istemiyorum orjinal olsun iatiyorum
Keşke yedeğini alsaydın hocam :(
Telefonunu recovery modda açık Advanced'den Fix Permissions yapmayı dener misin?
Olmazsa, yeniden kuracaksın mecbur :(

underworld20

Üye
Iyide transparan widget icin recoveryden yapin oluyo diyo butun forumlar flasliyorum widgetler bolumune ekleniyor fakat sorun widgeti ana sayfaya tasiyinca simsiyah bir dikdortgen sorun ney cozemedim ya gitti hazir witgetimde

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
bLnmz

bLnmz

Üye
Iyide transparan widget icin recoveryden yapin oluyo diyo butun forumlar flasliyorum widgetler bolumune ekleniyor fakat sorun widgeti ana sayfaya tasiyinca simsiyah bir dikdortgen sorun ney cozemedim ya gitti hazir witgetimde
Şu an içinde bulunduğumuz konu Android 4.4.2 Kitkat konusu.
Siz yanlışlıkla Android 4.3 hava durumu widgeti flashlamış olmayasınız hocam?

underworld20

Üye
Aynen oyle yaptim bu romu yukledim bilinmez nick nameli arkadas transparan icin disaridan yuklersin demis bi yazisinda bu konu icinde ama oyle yaptim olmadi peki ben 4.4.2 icin transparani nerden bulucam ki:(Fotnuz degismis siz dediydiniz suclama badabinda demiyorum yanlis anlamayin sakin;)Himmm eyvallah kardes peki 4.4.2 ile gelen widget icin yeniden romu mu yukluycem ta yoksa zip dosyasi varmi bildigin onu flashlasam geriFoto degismis sizin de ben 4.4.2 icinromu yeniden flashliycam yoksa sizin bildiginiz 4.4.2 ile gelen hava durumu widgeti varsa bildiginiz romu yeniden kurmadan onu flashliyayimVarsa flashliyim cok makbule gecer valla

bLnmz

bLnmz

Üye
Aynen oyle yaptim bu romu yukledim bilinmez nick nameli arkadas transparan icin disaridan yuklersin demis bi yazisinda bu konu icinde ama oyle yaptim olmadi peki ben 4.4.2 icin transparani nerden bulucam ki:(
O arkadaş benim de ben onu beklersin çıkar demiştim. 4.3'ün ki çalışır demedim ki :/

bLnmz

bLnmz

Üye
Aynen oyle yaptim bu romu yukledim bilinmez nick nameli arkadas transparan icin disaridan yuklersin demis bi yazisinda bu konu icinde ama oyle yaptim olmadi peki ben 4.4.2 icin transparani nerden bulucam ki:(Fotnuz degismis siz dediydiniz suclama badabinda demiyorum yanlis anlamayin sakin;)Himmm eyvallah kardes peki 4.4.2 ile gelen widget icin yeniden romu mu yukluycem ta yoksa zip dosyasi varmi bildigin onu flashlasam geriFoto degismis sizin de ben 4.4.2 icinromu yeniden flashliycam yoksa sizin bildiginiz 4.4.2 ile gelen hava durumu widgeti varsa bildiginiz romu yeniden kurmadan onu flashliyayimVarsa flashliyim cok makbule gecer valla

Buradakini dene bir.
Bundada 4.3 cihaza kurulmuş ama belki çalışabilir. Çalışmazsa da tek çaren yeniden ROM'u yüklemek..

frterk

frterk

Üye
Arkadaşlar romdaki dergim uygulaması dn3 4.3 te türkçeydi bunda tr yapmanın bir yolu varmıdır acaba ?

underworld20

Üye
burda buldumda silinmis kardes sansa neyse nasip artik

Üst Alt